have2have



Sitter och kikar runt lite och hittade det här.
Allt är från www.have2have.se
JAG VILL HAAAAAA!! Jag skulle behöva vinna på lotto eller något så att jag kan köpa alla skor jag vill ha, men juste man måste ju vara 18 för att få skrapa. Bara vänta 24 dagar till sen får jag skrapa fram de där miljonerna...

Anders braskar..

Sista november idag = pappas namnsdag! Grattis grattis! Man brukar ju säga Anders braskar julen plaskar men i år blir det nog Anders braskar julen braskar. Man kan ju hoppas ialllafall.

Det var nog den finaste vinterdagen för iår hittills idag och den spenderedes inne med huvud, hals och magont. Men känner mig lite bättre idag iallafall men mår fortfarande dåligt.
Har iallafall hjälpt mamma att måla lite idag, lika bra att sitta och dra en pensel fram och tillbaka över en vägg istället för att ligga i soffan och kika film.

Jag är så lycklig också för att imorgon är det första december!!!!! Då börjar julkalendern och så blir det 24 dagar i rad som man faktist har en ursäkt att äta choklad på, toppen!


önskelista


Okej nu blev bilden lite liten och suddig med man ser ju hyfsat iallafall :)

*Jag önskar mig alla de här skorna från www.nelly.com (storlek 37)
De gråa heter window och kostar 379kr
De med nitar heter deblina och kostar 399kr
De tredje heter matsumoto och kostar 379kr
De fjärde heter allegra och kostar 299kr (jag har de gråa)
De sista på övre raden heter kalyn och kostar 399kr
De första på andra raden heter matsumoto 3 och kostar 399kr
De röda och de svarta likadana heter mountain pumps och kostar 299kr
De beiga skorna heter ika och kostar 1899kr (en aning dyra kanske)

*Christian Louboutin skor

*Pengar

*Stor mysig filt

*Flytta hemmifrån saker

*Extern hårddisk

*One more slice (Leilas bakbok)

*Twizzlers

*Canvastavla

*Fotoskrivare

*Fotopapper till skrivaren

*Mysiga tofflor

*Ringar

*Buzz konsoler

*Godis (så klart)

*Skorna från www.have2have.se



* Skor från www.nelly.com
 


Sakerna står inte i någon särskillt ordning. Det kanske är lite mycke saker men hur kul är det att bara önska sig lite? Då vet man ju typ vad man kommer få och man vill ju att det ska vara en överraskning! :)
Hehe och JA jag gillar skor!

bättre sent än aldrig

När mamma kom hem från Whoopis operation idag så hade hon köpt med sig ett fat hem till mig så jag kunde göra iordning min adventsljusstake. En dag försent men den blev ju gjord iallafall och det är den finaste någonsin!


Hoppas bara att Edvin kan hålla fingrarna borta från godiset!

sjuk

Blir till att stanna hemma och vila idag. Kräktes en gång när jag vaknade idag och så har jag huvudvärk och magont.

Sitter just nu och försöker pilla i mig en macka men det går väl sådär..
Men jag tänker nog starta en film nu och ta en alvedon så jag väl se hur jag mår senare.


1a advent!

Jag är så lycklig att det är den första advent idag! jag har längtat och längtat i nästan ett år nu men snart är det jul :)




Hem till clara

Sitter i bilen på väg hem till clara nu för lite adventsmys. Har inte blivit något lussebullsbak idag för jag har målat hela dagen! Men titta vad jag är köpt idag! Visserligen tror jag inte att jag kommer gilla den eftersom jag inte är så förtjust i vitchoklad, men heter den vinter så gör den:) De här är Föresten min första mobilBlogg

förlust

Matchen slutade med förlust och avbiten tungspets.

Jag har typ inte gjort någonting från när jag kom hem, för jag har ont i huvudet och är allmänt seg i kroppen idag så jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk.

Nu blir det väl till att sova snart så får jag se om jag är nå piggare imorgon när det är första advent! <3 Det är även Natalies 18års dag då så GRATTIS!!! :D
Imoprgon blir det till att måla lite mer förmodligen och om jag orkar så ska jga baka lussebullar.



bakat

Har precis bakat snickerskakor till basketen idag. Hoppas att vi inte lyckas sälja alla så jag hinner smaka en också.

Nu ska jag kika lite på huset fullt serien innan jag ska äta och det är dags att åka på samling.


julpyntat

Idag har jag har jag hunnit med ganska mycket, allt utom att blogga typ.
Började dagen med att städa mitt rum, sedan blev det till att julpynta det! åh det är så mysigt nu att jag knappt vill lämna det.
När jag var klar med de så mös jag ett tag med vovvarna i soffan sen blev det till att måla i trappen igen. Jag tror att det gick lite snabbare den här gången när det redan var färg under.
Precis när målningen var klar blev det att åka till Edvins hockeymatch, de vann med 17-4.
Sen blev det affären och nu sitter jag här.

Imorgon blir det till att spela match. Karlbo ik-Tensta 14.00 i domarhagen så om man inte har något för sig så kan man alltid kila förbi. Vi har en kiosk så om man inte vill kika basket kan man ju fika iallafall! :)




öppet hus

Har inte hunnit blogga något tidigare idag för jag har varit i skolan hela dagen sedan träning efter det.
Ganska lugn skoldag idag, sista lektionen satt vi och räknade majskorn. Det var ju skoj..
Efter skolan hade slutat så åkte jag och köpte en baugette för jag stannade kvar istället för att åka hem innan öppet hus eftersom jag ändå skulle vara där lite tidigare för att fixa det sista till miljön.

När det väl var dags för öppet hus så gick jag och natalie och kikade på kemishow innan vi satte oss vid miljöbordet och åt pepparkakor och drack julmust.
(Knäppte kort på miljö "skylten" vi hade så den kanske kommer imorgon om jag orkar lägga in den).

Imorgon har jag sovmorgon och bara en lektion de andra 2 är inställda, inte mig emot! :)

Men nu blir det snart till att sova.


Gårdagens målaroutfit


målat

Det blev inte alls till att ta det lugnt eller göra något av de jag skrev innan utan det blev till att måla i trappen istället. Tog ca 3 timmar men jag hade ju ändå inget annat för mig så varför inte måla liktsom.

Glömde förövrigt att berätta i förra inlägget att det bara är 30 dagar kvar till jul och 20 skoldagar kvar!!!!
YIPPIIIII!

Nu blir det duschen sen sängen.


idrottsuppsats

När jag slutade skolan idag så plockade Amanda upp mig för att åka och fika på stan men när vi väl var där så bestämde vi oss för att köpa med en frödinge kladdkaka hem istället så det gjorde vi (vi fick även med oss en chipspåse hem).

När vi hade fikat klart blev det till att skriva idrottsuppsatsen som ska vara inne senast på måndag. Vilken tur att vi har haft ca 3 månader på oss och jag började idag! Förstår inte riktigt vad det är som ska stå i den men jag har iallafall gjort så gott jag kunde så nu är den färdig och inskickad.
Den fick bli max 4-5 sidor och jag lyckades få ihop 1, det känns ju bra.
Uppsatsen tog iallafall kortare tid än vad jag hade räknat med så nu har jag massa tid till annat (dvs. facebook, godis, julmusik, och kanske en film).

Imorgon är det öppethus efter skolan så jag kommer att stanna kvar i skolan när jag slutar och fixa det sista inför miljön (jag ska ha miljö på kvällen).
Så under timmarna vi ska vara där imorgon så blir det till att dricka julmust och äta mandariner. Om det är fler som är sugna på det är det bara att kika förbi. :)


tränat

Hemma, duschad och äten efter min egen basketträning idag. Kan ju säga att det var en aning mycket lugnare på den än va det var tidigare idag ;)

Sovmorgon imorgon så nu blir det väl till att se en film eller något så fort jag har kikat klart lite på datorn.


basketdag

Studiedag idag. Skönt tänker de flästa men inte för mig, blev till att gå upp tidigt för att klockan 08.10 skulle jag vara nere i markusskolans gympasal för att lära ut 4-5or att spela basket.
Det var jag Kim, Johanna och Jonna som var där. Det kom 4 grupper med barn till oss med ca 15 i varje.
När första gruppen var klar så började vi fundera på vad vi gett oss in på. Drygare ungar finns inte tänkte jag men jo det gjorde det 3dje gruppen var det värsta jag varit med om! Sa emot, klagade, lyssnade inte, kom försent och gjorde som de ville, men vi lyckades ta oss egenom det iallafall.
2a och sista gruppen var jätte gulliga och trevliga!! :)

Nu borde jag väl egentligen sitta och skriva på min idrottsuppgift men jag orkar verkligen inte det nu så jag får göra den imorgon istället.


Lukas var med i 2a gruppen och var förövrigt super duktig idag!


skor

Okej det blev till att kika lite skor på nelly.com istället.
Hur fina är inte de här skorna liktsom!!



De första är perfekta att ha till vardags, de andra är perfekta till jul, de tredje är alltid bra att ha, de sista är också perfekta till vardags!!
Det är nu man skulle behöva vara joakim von anka!

tar det lugnt

Blev väldigt dåligt med bloggande idag, har inte haft något att skriva riktigt och så har jag inte orkat.
Har bara tagit det lugnt hela dagen, typ inte gjort någonting förutom kikat lita på hockey och kollat film.

Nu sitter jag och lyssnar på julmusik och funderar på om jag ska slå på en till film eller inte.

Imorgon har jag sovmorgon till 12.35 så det ska bli skönt. Har egentligen ival 08.40 men jag och Amanda pratade med Håkan om vi slapp gå för vi har så långt hål efteråt och vi tar ändå bara närvaro där så han sa att det gick bra. :)
Så jag börjar skoldagen med idrott där vi ska spela basket och sen har jag hål i ca 1,5 timme och så slutar dagen med svenska. Ganska lugn dag med andra ord!


Får bli en vinterbild bara för det är så fint ute! :D

HP va super bra!

Harry Potter var asbra igår!
Fast 3an är ändå bäst :)

Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på julmusik och kikar skor på nelly.com men ska väl snart ta och göra mig helt klar och sen leka med Clara.


fick skjuts

Hade tur idag för när jag skulle hem från skolan så slapp jag gå. Emmy slutade samtidigt och hade bil så jag åkte med henne. :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu innan bion men jag hittar nog på något! :)

Jag kan ju börja med att kika klart på Kaspar i Nudådalen!


seriekrock

Är i skolan och väntar på att engelskan ska börja fast det är ett tag kvar. Efter den så slutar jag och då ska jag hem och inte nog med det jag har glömt mina långkalsonger! Så om jag inte kommer hem idag så är det bara att leta på vägen hem.

Väldigt bra stavning i det här inlägget blir det också bara för att jag har stavningshitler Marre bakom mig som komenterar allt som blir knasigt.
För alla förstår ju hur fel det blir om man skriver knas istället för knasigt! ;)

Nu på hålet så har vi underhållt oss med seriekrockar, mosa Marre och kramkull.

Ikväll så blir det Harry Potter med Paulina, Amanda och Sara och som jag har längtat efter den filmen!!!


Älvsjömässan

Så va man hemma från Älvsjömässan då. Det var sjukt mycket folk där så man blev lite förvirrad men vi lyckades ändå ta oss igenom allting.
Fick en massa broschyrer också som jag får ta och läsa lite i och se om det är något för mig eller inte.
En del saker vi gck till lät väl lite intressanta men inte allt.
Men det som va mäst lockande var väl att studera film här i Sverige eller i USA så vi får se hur det blir.

Men nu måste jag ner och hjälpa pappa lasta ur bilen med papper som vi sålt på basketen. (det ska lämnas ut till de som köpt)

Kaspar

Hallå Hallå!

När jag slutade skolan idag så gick jag hem! Det va typ -5 grader ute och jag kände mig som en isglass. Men lite bra var det iallafall med att gå hem för jag passade på att handla en julklapp, så nu har jag en mindre julklapp kvar att handla :)
Har lite smått panik för jag brukar vara klar med mina julklappar den här tiden på året, de brukar ligga inslagna och gömda någonstans i huset men än så länge har jag bara köpt till 2 stycken, PANIK! men jag hinner handla dem andra snart ändå så så farligt är det inte iallafall! :)

Kom nyss hem från affären för jag har varit och handlat matsäck för att vi ska åka till Älvsjömässan imorgon med skolan. Vet inte riktigt vad det är som vi ska göra där och vad det är som händer imorgon efterssom jag aldrig får reda på någonting för att jag inte har matte och Inger säger allting där. Jag har inte ens fått redan på när det är öppet hus än utav någon lärare men det lyckades jag få reda på ändå som tur var.
Annars hade jag väl fått reda på det idag på miljön eftersom vi började jobba med det som vi ska visa på öppet hus idag. Älskar att ha miljö på öppet hus. Vi får klippa och klistra iordning en planch som vi ska visa sen när det är dags så sitter vi där och äter pepparkakor och dricker julmust. HÄRLIGT! :D

Nu hade jag tänkt att jag skulle kika lite på Kaspar i Nudådalen. Det känns lite som en bortglömd julkalender men jag gillar den.



Okej det blir ganska många galma bilder och google bilder nu känner jag men jag ocrkar inte ta fram kameran för att knäpa kort på en halvtrött Elvira varje gång jag ska göra ett inlägg så det här får duga! :)

Miljö snart

Sitter och väntar på att miljön ska börja som vanligt.
Biologin var inställd idag så vi fick extra lång lunch, inte mig emot! :)
Men tyvärr finns det inte så mycket man kan göra i skolan känns det som, så det får bli datorn.

Har man ingenting att göra kan man ju alltid roa sig med paint!

Zandra och Elvira på renäventyr!

man lär sig något nytt varje dag

Juste lärt mig ett nytt ord idag också! vomera.


bla bla

Träningen idag va superrolig! Vi va 10 stycken så vi körde 5 mot 5 typ hela träningen.
När jag kom hem åt jag mat, duscha och kika kom iform med Anna anka. Väldigt viktig fakta nu kände jag.

Men nu ska jag kika runt lite på datorn och sen kanske kika en film eller något innan jag lägger mig eftersom jag har sovmorgon imorgon.


(bild från 2an)


skolan

Sitter och väntar på miljön som börjar halv. Jag tror vi skulle skriva om vargar där.

Än så länge idag har jag bara haft en lektion eller 2 kan man kanske säga för jag var ut på media idag och lärde mig lite om kameran.

Slutar 4 idag och då blir det hem och äta någonting och byta om för sen sticker jag iväg på träning på en gång.
Skriver efter de sen om jag orkar, hinner och kommer ihåg :)



Juste kan ju passa på att berätta att det bara är 38 dagar kvar till julafton och 25 skoldagar kvar nu! :D

workout

Dåligt med bloggning idag igen men det är som det är.
På hålet idag så gick jag till Walle för att se om jag kunde lära mig kameran och så men han hade inte tid så jagf fick låna en instruktionsbok på 158 sidor, stor risk att jag orkar läsa hela den och komma ihåg allt tills imorgon? inte troligt men en del har jag läst iallafall.

Amanda hämtade mig sen när jag hade läst det ett tag så åkte vi till stan sen hem och åt och senare tillbaka till skolan.

När jag kom hem från skolan så plockade vi undan lite här hemma sen satte vi igång och börja träna.
Vi har kört crosstrainern, styrkeövningar, hopp, dans och lite sånt rört oss väldigt mycket. Vi ska ju bli fittast i stan så det är bara sätta igång med träningen.
Fick bli extremt idag efter som det inte var någon träning eftersom vi inte hade någon tränare idag.

Men nu åter till träningen.

Före

Efter


A christmas carol

Den filmen blev det. Den va bra men inte jättebra. Lite konstig på vissa ställen men rolig i slutet när Scrooge dansade.
Sevärdig var den iallafall :)

Är så sjukt trött nu så jag ska gå och sova lite tänkte jag.

Godnatt


förlust

Hemma igen efter en förlust med 54-48. Känns lite surt eftersom vi spelade jämnt hela matchen och lädde där ett tag, men vi har en match kvar mot dem hemma och då tar vi dem!

Nu ska jag bara ta det lungt och typ kika en film eller något samtidigt som jag äter julskum och dricker saft (julmusten var slut).

Imorgon blir det skola igen, den värdelösaste dagen på hela veckan då jag bara har 3 lektioner och den första tar vi bara närvaro på, den andra är idrott och den sista är svenska. Jag slutar fyra och har hål mellan alla lektioner...
Men men på första hålet kanske jag kan vara ute på media iallafalll, hoppas på det!



snart samling

50 minuter till samling och jag är typ redan färdig, ska bara packa i skorna och vattenflaskan.

Orkade aldrig titta klart på star wars igår för jag höll på att somna hela tiden så jag såg klart den imorse och den va SÅÅÅÅÅÅ BRA!
Alla som inte har sett star wars filmerna borde göra det för de är så mycket bättre än vad jag trodde de skulle vara. Speciellt 3an och 6an (3an är nog bäst av dem):) fast 1 och 2an är nästan lika bra som 3an och 6an.

Aja nu ska jag väl packa klart och göra iordning min macka jag ska ha i bilen.


star wars

Matcherna idag gick bra, vi vann båda :)
Första matchen mot Falun vann vi med 3 poäng och den andra mot Gävle vann vi stort. Jag kommer inte ihåg några siffror men jag vet iallafall att vi vann.

Efter matcherna så följde Clara med mig hem. Vi skulle ha bakat lussebullar men vi skulle släppa av edvin hos någon kompis samtidigt som vi skulle handla grejer så det blev aldeles för sent när vi kom hem.
Det tog över en timme att släppa av honom för att han skulle ut till Hede/Västanhede eler nått sånt och han hittade inte så han virra in oss på ala vägar som gick.
Så lussebullar får bli en annan dag. :)

Nu ska jag och Amanda iallfall kika star wars för vi har en film kvar av dem. Vi bestämde oss nämnligen för att titta på alla för att det är något man måste ha gjort minst en gång i sitt liv.

Imorgon blir det borta match med damlaget mot Central så det blir till att åka till stockholm imorgon och vi blir borta hela dagen.


iväg på matcher

Nu kommer snart Kim och hämtar upp mig för att åka iväg på match, hon ska dömma och jag ska spela.
Det kommer attt vara 3 matcher i åvestadal (med flickor 96, mig och Linnéa). De startar 10.00, 11.30 och 14.00 om jag inte minns fel.

Så nu ska jag väl göra mig klar och packa ihop sakerna jag ska ha med så att Kim slipper stå och vänta.



kvällsmys

Kände att det har vart dåligt med bloggning idag så nu får det bli lite ändring på det.

Jag följde med mamma ner på stan idag när hon hade slutat jobbet och hjälpte henne hitta kläder och skor och när vi var klara där åkte vi till affären så att jag kunde bara.
Så när vi kom hem och hade ätit så bakade jag 2 mjuka pepparkakor en till mig och en till basketen. Det är 3 matcher i åvestadal imorgon så mamma tyckte att jag skulle baka utifall att hon bestämde sig för att åka dit  med basketkiosken. :)

Så nu ska jag Amanda och kanske Edvin och mamma titta på love actually och äta mjuka och hårda pepparkakor, dricka julmust och äta ost (inte mamma).

Alla bloggare brukar ju köra på en sån där dagens outfit också men inte jag så här kommer min och amandas kvälls outfit!





Update: Det blir ingen film klockan är för mycket för jag ska upp och spela matcher imorgon.

2010-11-12

Hemma efter en lugn skoldag!
Har haft ganska stor tur idag för att imorse när jag och Kim skulle gå till skolan så kom hennes mamma så vi kunde åka med henne istället och när jag skulle hem slapp jag också gå för pappa kunde köra! :)

Hade tänkt att jag skulle baka mjukpepparkaka och eller kladdkaka nu när jag kom hem men vi hade inga ägg så det får bli senare idag kanske om vi ska till affären någonting :)

Så just nu äter jag glass istället men den är snart slut :(


Godnatt

Hemma från träningen. Vi var hela 13 stycken där så det blev en rolig träning idag där vi kunde dela på oss (det är roligt annars också men inte lika). Fast det var lite jobbigt för min hals gjorde ont ¨så jag tror Amanda har smittat mig men jag hoppas att jag klarar mig från att bli sjuk och om jag ska bli det får det bli nästa vecka för då är det inga matcher.

Ska nog gå och sova nu så jag orkar upp imorgon, 1 dag kvar sen helg, yes! Kort dag är det också, har först ival som bara brukar vara ca 20 minuter för att han bara tar närvaro så får vi gå sen. Fast ibland får vi se någon liten film på 3 minuter också, jobbigt jobbigt ;) Efter det sen så har jag bara biologi och engelska kvar fast ganska lång lunch så jag slutar vid halv 2. Blir väl antagligen att gå hem då om jag inte har turen att pappa är på stan då, hoppas!

Juste jag kanske måste vänta uppe lite till så jag vet vilken tid jag ska gå till skolan imorgon. Det kan ju vara en fördel att veta när jag måste gå upp...

Aja godnatt!


Jag fryser iallafall inte om fötterna när jag går :)

snart träning

Kan inte påstå att det har blivit särskillt mycket pluggande idag för jag var tvungen att göra maten eftersom Amanda stack iväg. Men lite har det blivit iallafall så det är skönt. Jag hinner ju faktiskt läsa lite imorgon innan engelskan så jag ska försöka göra det.

Men nu blir det till att byta om för jag åker snart iväg på träning. Hoppas vi blir många idag så vi kan dela upp oss. Känner att det var väldigt länge sen vi gjorde det nu (om vi ens har gjort det). :)


Shakespeare, jag och Gullan där i bakgrunden

Bilderna!

Så där nu har jag hunnit lagt in bilderna i datorn, så här kommer några av dem!












Nu orkar jag inte visa fler :)


Sallybus

Så var man hemkommen efter promenaden hem då, kissnödig och kall. Tur att det går att åtgärda!

När man väl är hemma sen efter en långpromenad och är jättesugen på julskum ska man inte ta något för givet. Inte så länge man har en Sallybus hemma iallafall. När jag kommer in  på mitt rum är det första jag ser julskumspåsar tspridda och söndertuggade över hela golvet och innehållet spårlöst försvunnet. 
Så nu sitter jag och äter macka och lyssnar julmusik istället, men ska snart plugga lite shakespeare.

Jag förstår inte varför vi måste kunna saker om honom på engelskan. Det har väl inget med engelska att göra förutom att han är engelsk?! Shakespeare borde höra til historian isåfall så kan engelskan hålla sig till att man ska lära sig språket!
Men men inte mycket man kan göra åt.


(hon är inte vindögd egentligen, ser bara å ut)

miljö

Sitter i skolan och väntar på att miljön ska börja. Efter den så slutar jag och då ska jag hem från skolan, hurtig som jag är! ;)

Jag har även fått bilderna från igår av Zandra idag, så dem lägger jag upp sen när jag kommer hem om jag orkar annars kommer dem när jag orkar.


Bild från när vi va i stockholm för någon vecka sedan.

skolan

Sitter i skolan på samhällslektion nu och jag är äntligen klar med uppsatsen!!
Skönt då slipper jag sitta med den när jag kommer hem sen så då kan jag bara ägna mig åt shakespeare.


sova

Miracle on 34th street blev det, hade aldrig sett den förut men den var bra :)



Nu blir det till att gå och sova så jag orkar skolan imorgon. Det borde inte vara allt för jobbigt imorgon för det är ju bara 2 dagar kvar tills helg och de brukar gå fortare när man tänker så.

Godnatt!


julskum

Okej det där med samhällsuppsatsen gick väl så där...
Jag har ingen aning om hur jag ska skriva analysen, hur jag ska börja liktsom så jag får fråga Emil imorgon och skriva ner det på lektionen och om jag inte hinner klart får jag väl skriva klart när jag kommer hem och sen skicka det till honom det borde ju gå bra :)

Nu ska jag nog ta och hoppa in i dushen och sen kika på en julfilm samtidigt som jag äter julskum<3 Vilken det blir vet jag inte än men någon bra iallafall :)


VARNING FÖR TRÅKIGT INLÄGG!

(Tråkigare än vanligt då alltså)

Hemma eftter en ganska meningslös skoldag.
Började med sovmorgon sedan svenska där vi läste en liten text om en gubbe som dödar sin katt och fru som dessutom mamma och edvin redan har haft en diskussion om i bilen för någon vecka sedan.
Efter det va de biologi med gohde där hon rita lite på tavlan. Sen hade vi lååååång lunch så jag och Zandra gick ut och lekte lite i snön (zandra har alla bilderna så det kannske kommer nån annan gång).
Efter lunchen va de dags för engelska där vi inte gjorde någonting typ förutom att lyssna på några dikter och miljön sen va ungefär som en miljölektion är (vi sitter vid datorn).

Hade mycket hellre stannat hemma och gjort något annat men man kan ju inte alltid få som man vill.

Nu ska jag väl försöka mig på den där samhällsuppsatsen som måste bli klar eftersom det gick sådär med skrivandet av den igår, sen om jag hinner ska jag även försöka plugga lite shakespeare.



får duga med en snöbild från förra året i väntan på bilderna från Zandra :)


2010-11-10

God morgon!

Tänkte bara lägga in lite hastiga bilder som jag knäppte ut genom fönstret nyss på all snö.





Okej nu blev det bara 2 bilder men det är ju alltit nått!

Nu ska jag snart kila iväg till bussen, blir till att ta den idag för all snö det är så svårt att cykla nu.

Hemma igen

Så där då va man hemkommen från träningen, duchad och äten. (heter det äten? aja)
Det gick väl så där med samhällsuppsatsen men jag gjorde lite iallafall.

Funderar på om jag kanske ska gå och lägga mig snart men så lär det väl inte bli, man hittar ju alltid annat att göra som är roligare. Kanske blir en film istället jag har ju trots allt sovmorgon imorgon. :)


SNÖ

Så där har funderat ett tag nu på att skaffa en blogg igen men det har inte blivit av tidigare. Men nu är jag tillbaka! :)
Tyckte det passade bra idag för då kan jag passa på att säga att nu är det bara 45 dagar kvar till julafton OCH det SNÖAR!!! Det är inte så lite det snöar heller :)


Okej kanske inte riktigt så här mycket snö.....än men det kommer nog :)
Den bilden får iallafall duga för jag orkar inte hämta kameran.

Jag firar iallafall snön nu med lite julmust och julmusik men ska väl snart börja skriva lite på min samhällsuppsats som ska vara klar på torsdag.

Lite senare blir det träning och efter det får jag väl se vad jag hittar på.



RSS 2.0