90

Så va det bara 90 dagar kvar till julafton!! Känns som det va typ 3 dagar sen jag skrev att det var 100. Tiden bara springer iväg! Snart 1 oktober också och då får man lyssna på julmusik högt utan att mamma kan klaga. 
 

blir så stolt

Känner mig så duktig! Mitt 3D kök är äntligen färdigt! Har jobbat på det i helgen och hela dagen idag i skolan. Var så duktig att jag satt kvar 1,5 timme efter vi slutade bara för att få klar den. Av någon anledning ville material och ljussättning inte funka på min dator så blev väldigt glad över att jag hann klart idag så jag slipper åka upp imorgon. 
 
Så här ser det ut iallafall.
 
Den här bilden va utgångsbilden. Kanske inte jättelikt men alltid något!

Williams lista

Är det bara jag som längtar tills 19.00 när Williams lista börjar?! 10 minuter kvar!!!!!!! För att det ska bli en ännu bättre kväll så är det dessutom x-factor klockan 20.00 sen. Bra kväll!
 
En bild från i fredags när jag va och käka med Amanda och Fredrik på Kingen. Träffade Paulina där!
Blev väldigt många ! i det här inlägget kände jag så här kommer några fler !!!!!!!! !!

cookiemonster

Har känt mig så prodruktiv idag! Har bakat och monterat IKEAmöbler, både Amandas byrå och min plåtsak. 
 

fixat och donat

Igår blev det en sån där fixardag. Städade mitt rum vilket var välbehövligt! Passade även på att sortera upp Amanda och Edvins grejer från Amandas(?)Edvins(?) rum. När det var färdigt så kunde vi (pappa) äntligen ta tag i taket där inne och börja måla det. Fortsatte precis med ytterligare en grundmålning så nu är det väl bara vänta tills det är dags igen. 
 
Känns som jag snart kan flytta in där nu! Bara lite saker som ska fixas men kanske får fira jul där ändå (hade börjat ge upp hoppat om det lite..)!
 

grinchenmys

Sparde Grinchentittandet till kvällen så jag kunde mysa upp mig i min soffa i mörkret och kika på den. Älskar verkligen den filmen! Den är så himmla mysig. 
 
Nu: Lyssnar jag på julmusik och funderar på en till film.

100

Idag är en väldigt speciell dag. Det är nämnligen 100 dagar kvar till julafton!!!!!!
Är så glad att jag tror jag spricker. Nedräkningen har äntligen börjat. 
Så idag ska jag fira med Grinchen och julmusik!
 
God Jul!

14 september

Så va ännu en dag över. Har gjort lite allt möjligt idag, pluggat, kikat x-factor USA, varit iväg och tränat tjejerna i basket, hyrt film, tittat på filmen och ja det kanske inte var så mycket men någonting iallafall!
 
Nu: Tänkte nörda runt lite på twitter sen titta på vänner eller något. 
 

Kims Jul

Sitter och längtar till julen och eftersom det är 102 dagar kvar och inte 100 så får jag ju inte titta på julfilmer eller lyssna på julmusik. MEN att titta på Kims Jul kan väl inte skada? Haha älskar lillabloggen han är så underbar!
 
Här är länken till första klippet http://www.youtube.com/watch?v=v8iHGgxtog0&feature=relmfu 
Ett måste att titta på ALLA!
 

overly attached hair

Vet inte om det var för att det var sjukt kallt imorse (3 freaking grader!) eller för att jag har en stickad tröja på mig idag som mitt hår bestämde sig för att stå åt alla håll och slicka sig efter kinderna. Mitt hår måste älska mig eftersom det verkar ha så svårt att släppa taget om min kind. Jag tycker det är dags att det klarar sig på egen hand nu och hänger lite själv för en gångs skull, vi har ju trots allt hängt ihop 19 år..
 
Men det kan ju va skoj att se ut så här ibland också..
 

10 september

Blev en sen kväll igår, satt uppe och spelade vändtian till 3 med Edvin. Vet inte hur det blev så men skoj va det iallafall för jag vann nästan alla gånger!
 
Idag har det fortsatt att varit segt men tog mig iallafall iväg på träning eftersom jag skulle bli själv idag. Hade inget inplanerat för jag tänkte att det skulle bli ca 7 tjejer där. Så fel jag hade! Kom 12 tjejer så var väl bara att improvisera. Gick iallafall bra, de fick vara med och bestämma så jag slapp tänka ut allt själv. 
 
Kikade på xFactor idag igen (titta igår också, jag ÄLSKAR det programmet!! Jag tittar på det engelska också) fast jag tycker fortfarane att hönssnubben från igår är bäst hittills!
 
Nu ska jag väl snart lägga mig hade jag tänkt, ska upp till skolan imorgon så det kan ju vara bra att ha sovit någon timme iallafall om man ska orka vara där hela dagen. Stört att man ska behöva gå till bussen 5 i halv 7 på morgonen och komma hem 10-15 över 11 på kvällen.. Aja smällar man får ta, är ju iallafall bara på tisdagar jag behöver göra det..
 

skitförkylning

Seg skitdag idag. Inte orkat gjort någonting förutom att ligga i soffan och lyssna på Harry Potter ljudbok. Har varit förkyld i 3 veckor så jag tycker det borde börja ge sig nu, inte bli värre igen.. Förhoppningsvis är det här "slutspurten" på förkylningen så kroppen tar ut allt på en gång (kan ju hoppas iallafall!). Behöver iallafall inte åka upp till skolan imorgon så om jag inte är nå pigg imorgon har jag ialllafall en till vilodag!
 
Trökigt inlägg men orkar inte skriva nå annat..

kändis brorsan

Stolt man blir över Edvin! Han ligger delad 1a efter första dagen i riksfinalen, hoppas att det går bra imorgon också!
Är det nu artiklarna om honom och bilderna i tidningar ska börja dyka upp? Om man går in på www.golf.se så sitter det en bild på honom där. 
 

julfilmer

Det där med att inte kolla på julfilmer förrän det är 100 dagar kvar verkar det vara fler än jag som inte kan hålla. Ensam hemma går på 4an så gissar att de också är lite ivriga. Jag tjuvstartade ju faktist också med ensam hemma (fast 3an) för några dagar sen.  Men 1 film som tjuvstart gör ju inget (det räknas inte att jag tittar när det går på tv!). 
 
Har varit jättesugen i flera veckor på att titta på Grinchen och Nu är det jul igen. Men om en vecka får man äntligen titta utan att smyga med det!
 

harry potter

Harry Potter nörd som jag är sitter jag (precis som igår och förrgår) och lyssnar på Den vise sten på ljudbok. Hur bra är det inte att den finns som ljudbok?! Jag har ju ingen ork att sitta och läsa en bok så då kan jag ju lyssna på den samtidigt som jag gör annat! Är inne på näst sista kapitlet nu, trodde att det skulle ta lite mer än 3 dagar att ta mig igenom boken men den är ju så bra! Fast det gör ju inget om jag lyssnar klart på den idag förståss eftersom jag har 6 böcker kvar att lyssna på sen! :)
 

kallt

Hur underbart är det inte att det börjar bli sådär kyligt kallt ute?! Har ju varit så där blåsigt, fuktigt och drygt kallt  hela sommaren men nu börjar äntligen den riktiga kylan komma. Jag blir så glad för då vet jag att julen närmar sig och att man kan börja ha på sig flera lager tröjor, långkalsonger, mössa, vantar, halsduk, sockor och gå i värmefilten hela dagarna. Underbart!!
För att göra det hela bättre så får man om 8 dagar börja lyssna på julmusik och titta på julfilmer (även om jag har tjuvstartat lite med julmusiken, men lovar inge mer förän den 15) eftersom det är 100 dagar kvar då!!!!! Visserigen har mamma satt en inte före oktober regel för sånt här hemma men jag kan ju smyga med det på mitt rum.
 
För att fira att kylan är här på riktigt nu så inhandlade jag första julklappen igår. Hade inte planerat att göra det men jag tyckte att det jag köpte skrek Amanda så jag kunde inte låta bli. Hoppas hon kommer gilla det!
 
Myssockor och mössa på! Till och med hundarna gillar det!! Eller kanske inte..

RSS 2.0