30 mars

Hade visst ingen tid till nå valpgos, gubblur eller något sånt. Strax efter jag var färdig så ringde mamma och undra om jag skulle med till affären eftersom jag behövde matsäck tills imorgon (matchdag). Självklart skulle jag med till affären, jag älskar att åka till affären! Fast måste säga att det inte var jätte skoj idag. När vi klev in på ICA höll vi på att få en chock. Det va folk överallt så det gick knappt att röra sig där inne. Tydligen firade dem 1 år idag så de bjöd på tårta och massa annat. Så fick väl offra mig på en chokladboll ;)
Sen fick vi skynda oss hem därifrån för här hemma väntade Efwa, Alva, gosseGustaf och Lucy. Så hann mysa en stund med Gustaf innan jag behövde sticka iväg på träning sen.
Jobbigaste träningen på länge! Önskar verkligen att jag var en sån människa som har empati(?) kan det heta så? Så där att man kan ta hand om gråtande folk och vet vad man ska göra åt saken.  Men det är jag total kass på! Men gjorde ett försök iallafall så hoppas det löser sig. Det är träningar som denna som Anna (huvudtränaren) behövs!
Oooh föresten innan jag glömmer, hittade ÄNTLIGEN calippo shots idag på affären, NOSTALGI! Den va så god, hann dock inte äta upp den så jag har lite gottis kvar i frysen till senare. Eller kanske nu.

fääärdig

Kom och torka. Nejdå! Jag är färdig med hemtentan nu!!!!!!!!!!!!!!! Så skönt att ha den gjord! Vet inte om jag ska fira med valpgos, bakning eller en gubblur i soffan. Vi får se vi får se.

Ville iallafall bara skriva att jag var klar, wiho!


mätt och belåten

Så va det slut på denna dag också. Blev lite annan kväll än vad jag hade tänk. Hade tänkt slöa framför new girl med ett glas cola men blev en tripp med mamma och pappa till en restaurang för lite torsdagsmiddag. Jag klagar inte! Sen så va Paulina och Lotta här en snabbis nu också så jag väntar nu ivrigt på lite nya fina pojkstrumpor. Paulina säljer till hennes projektarbete.
Nu ska jag kika lite twitter sen tror jag faktist jag ska kika lite big brother. Tittade de 3 första avsnitten men tyckte människorna va så jobbiga så slutade. Efter det har jag bara titta typ 2 gånger totalt så kanske är dags igen. De kanske har lugnat ner sig lite nu och beter sig som folk, vi får se.

hemligheternas kammare

Nu får det räcka med pluggning för idag! Bara (eller bara och bara..) sammanfattning, referenslista och bokhänvisningar kvar nu + lite till också (men inte mycket). Känns skönt att veta att den blir klar i tid. Var lite orolig där ett tag när jag  blev sängliggandes, tur att jag allti dhar varit lite snabb av mig med saker! Eller snabb när jag väl gör saker, sen tar det en väldig tid för mig att börja.

Nu tror jag jag ska fortsätta dagen som gårdagen med lite Harry Potter. 2an here I come!

Föresten, haha hur söt unge?! Tror han tappat ett smörpaket på huvudet men det kan inte alltid vara lätt!

man vet att..

Man vet att man inte är riktigt pigg i huvudet när man ser det cykla förbi en tacos utanför fönstret. Kanske dags för pluggpaus snart...


wiho

Glad tjej! Mitt paket från Nelly har äntligen anlänt. Så nu är jag en glad ägare av en stor svart väska som datorn får plats i. Kanske inte låter så märkvärdigt men som jag har letat! Så nu är jag lite nykär i den, känns lite små konstigt jag som egentligen inte är någon väskmänniska. Men kanske ska börja använda väska nu då för jag har hittat en annan väska som jag också gillar. Men väntar lite med den tror jag.


done for today

Så nu ger jag upp för idag. Orkade ca45 miuter till iallafall. Men bättre det än ingenting. Har iallafall lyckats gjort klart den denotativa delen av analysen idag så jag är nöjd. Sen orkade jag väl kanske inte riktigt med boken så jag får leta på det som stödjer det jag har skrivit senare istället. Ser ljust ut iallafall, ljust som i att jag kommer bli klar i tid så jag behöver inte ha jätteångest över att vara sjuk (och slö).

Nu blir det Harry Potter, frågan är bara vilken av dem. Kanske borde se första och sen fortsätta på 2an osv. Altså inte se alla idag utan ta de lite utspritt men ändå i ordning. Ja så får det nog bli, va så länge sen jag de 2 första och 4an. Inte 3an kanske ingen undrar nu. Nej den har jag nog sett för många gånger (som om det vore möjligt) eftersom att den är bäst. Eller den va det tills sista delen av deathly hallows kom ut.

Bra med google föresten så man kan hitta gamla bilder utan att behöva leta i arkivet. Sen är det ju kanske mindre bra att jag ser ut som en rymling från säters på alla bilder, men jag e inte bitter!

28 mars

Tjolahopp!

Har egentligen inget märkvärdigt att skriva (som vanligt då). Är fortfarande sjuk och ska fortfarande försöka skriva något på min hemtenta. Har hittills inte fått ner särskillt mycket för jag hittar inte det jag letar efter i boken. Så bestämde mig för att ta en paus och cykla till affären och köpa panpizza och dricka istället. Kännde att jag skulle passa på medans det regnade, det var så länge sen sist (i höstas!). Jag älskar regn! Känns dock lite tråkigt att sitta och plugga när det regnar istället för att mysa ner sig i en filt och titta på Harry Potter och käka godis. Men men känner jag mig själv rätt så hamnar jag nog snart där iallafall. Mitt huvud pallar ändå inte så mycket mer letande i böcker just nu. Men får försöka lite till iallafall.

Sen har jag ju faktist lyckats åstakomma någonting mer idag än att cykla till affären (vilket var otroligt bra med spränghuvudverk!). Jag har precis ringt och pratat McAfee så mitt virusskydd håller på att ladds ner nu. Ganska välbehövligt så jag kan börja använda datorn igen! Så det laddar just nu så sen är der ju "bara" att fixa in office och mina bilder och så igen...Får se kanske orkar sitta och laddda in bilder mm ikväll, men förmodligen inte.

Hehe sa jag panpizza och dricka?...

hemtenta

Har precis börjat med min hemtenta som jag borde ha börjat med igår. Men får skylla på att Dellsnubben var här typ hela dagen och att jag var sjuk. Är sjuk idag med, har nämnligen åkt på feber. Men jag kämpar på. Får se till att ta några sovpauser så får jag väl jobba på så gott det går. Bättre att få något gjort än inget iallafall! Börjar tvivla på att det var så smart att sticka iväg på träning igår. Tjejerna är ju rätt högljudda om man säger så...Men var tur att jag gjorde det för annars hade de inte kommit in i salen. Lite extra huvudvärk vad är väl det?...döden typ.

Hade den mest märkliga huvudvärken igår kväll föresten, har aldrig varit med om det förut. Det värkte bakom ögonen och upp till strax över ögonbrynen. Ett tag satt jag och knep ihop ögonen så hårt jag kunde samtidigt som jag tryckte på ögonen för det känndes som de tänkte ploppa ut.. Mycket märkligt! Tur för mig så sitter båda ögonen där de ska och de värker inte lika mycket där idag. Nu har det mer stigit upp till vanliga stället.
Så nu vet alla om precis vart jag har ont, känn er smickrade inte alla som får veta såna saker om mig.. (note to self, skaffa ett liv Elvira!)

För att hela situationen hemtenta+sjuk ska kännas bättre så tröstar jag mig med mumsig toblerone som pappa köpte i Glascow (stavas det så?) eller på någon flygplats. Sen känns det ju lilte bättre också när hetentan inte består utav historia och massa trökfakta utan bildanalys. Tummen upp för mediautbildning!

Det här är bilden jag har valt att analysera föresten om någon vill veta.


teknisk support

Känner mig duktig för jag har varit vaken sen 9 idag, fast jag är sjuk. Otroligt bra av mig att kliva upp då faktist. Kan ha att göra med att snubben från Dell ringde och väckte mig och undra om det var okej att han kom idag istället för imorgon. Så va bara dra sig upp och gå ner och städa åt vovvarna. Så nu några timmar senare tror jag att det snart börjar bli klart. Då ska jaabara fixa in virusskydd och ALLT annat som försvann när hårddisken krascha... WIHIII...

Tur att det finns tekniska människor som vet precis hur man skruvar isär en hel dator och byter ut det trasiga. Så stort tack till honom.

Nu ska jag fortsätta låtsas göra något viktigt på mamma dator (läs fortsätta titta 9gag och twitter).


rabatt

Wiho jag hittade på rösten igår. Vid 1 tiden kom den smygandes och vid 2 så kunde man höra vad jag sa. Toppen.
Va ju bra att den dök upp eftersom det var tjejkväll här hemma igårkväll. Eller nästan Amanda och Fredrik kikade in ett tag så då var det ju 1 kille. Jag gjorde en asgod efterrätt till igår som jag hade suktat efter i några dagar. Det blev en peanutbutter cup cheescake. Den va såååååå god!

Avslutade sen kvällen med massa skratt med Clara. Hon har världens roligaste app på hennes iPad!Kan va den fulaste bebisen någonsin, vilket är svårt eftersom alla bebisar är fula.

Föresten visst blir man väl alltid lite extra glad när man ska handla något så när man kommer till kassan får man rabatt. Det blir jag iallafall. Blev det nyss när jag beställde en väska och en t-shirt från nelly. Visserligen va det bara typ 50kr men jag menar det är ju en ben&jerry! Alltid något.

Jag har länge spanat in en sån här pungråttsväska och äntligen hitta jag en ;)


kurragömma

Tror min röst leker kurragömma med mig. Den måste ha sprungit iväg av sig själv för jag kan inte komma ihåg vart jag la den. Men jag vet att jag sist hade den när jag gick och la mig. Vem vet kanske har gått i sömnen och råkat lägga ifrån mig den. Hoppas den dyker upp snart iallafall, den må va jobbigt irriterande men jag saknar den!
Sitter iallafall och dricker apelsinjuice och te (hör och häpna) nu som ett försök att locka fram rösten igen, hoppas det funkar! Annars har jag pinat i mig te i onödan. Fattar inte grejen med te. Det smakar ju bara beskt varmt vatten :S

Har inte kunnat blogga de senaste 2 dagarna för jag tror jag för en väldig tur med mig just nu. Min kära dator som jag haft i 3 månader har nu kraschat. Väldigt lägligt när jag har hemtenta nästa vecka.

Nu är det dags för frukost. Kan ju lika gärna stanna vaken när jag ändå är uppe. Jag som skulle ha jobbat idag. Men men kan ju inte precis köra teckenspråk med kunderna.

hundvagn

Sitter och har ångest över att jag om 10 minuter ska få gå med Snuffe till veterinären. Inte ångest för att han är dålig eller någonting, det är bara en valpkoll som ska göras på alla valpar innan de flyttar. Utan ångest för att jag ska gå till och från veterinären med en hundvagn. Vad är det kan man ju undra, jo det är stället till en barnvagn men som man har en ställt en hundbur på. Yeeeey! Var tvungen att gå så förut också men då var klockan strax efter 8 så nästan tomt på folk ute. Dessutom behövde jag bara gå en vända. Med tanke på att det var en person som sakdade in i bilen sist för att titta så räknar jag med några fler idag eftersom det är lunchtid... FML!
Om min vagn ändå vore så här fin...

tisdagsmys

Har passat på att ha lite tisdagsmys idag. Gör inget om jag rullar fram imorgon för jag är ändå ledig. Satt ensam hemma och mös med valparna samtidigt som jag åt kebabrulle, drack påskmust och tittade på eclipse. Sen blev det ben&jerry när mamma och pappa kom hem. Tänk om alla tisdagar kunde vara så!
Nu sitter jag och tittar på roliga bilder från twitter och 9gag. Fortsätter nog med det ett tag till innan jag lägger mig.

juste jag har en blogg

Hade helt glömt bort min blogg där ett tag tills jag nu såg mappen med mina webbcambilder. Vilken sund människa skulle lägga upp dem bilderna egentlign? Jo jag...
Så vad har jag nu glömt att skriva om då.... Är väl det gamla vanliga valpar, skola och inte så mycket mer förutom matcher.
Så tar matcherna för det andra står redan så många gånger om och om igen. Tjejerna hade 2 matcher i Falun i söndags. Började med en match mot Borlänges 98or som var väldigt duktiga så blev stor förlust. Måste tillägga att mina tjejer är födda 01-02 och började i höstas. Sen andra matchen mot Falun så blev det lite jämnare. De kämpade på bra hela matchen och förlorade bara med 9. Sen så var de överlyckliga för Falun-matchen var den första matchen de någonsin ledit. Visserligen så ledde det bara med 2-0 då de gjorde första målet i matchen men fortfarande, WOOOHOOOO!!!
Nu ska jag återgå till mitt kakätande och bokläsande.
Föresten vad är det för böcker vi får läsa?!
Hahaha fin min jag gjorde där då! Koncentrerad till max!
Kanske svårt att se vad det är på sista bilden men det är ialafall en styckad kvinna med ett barn i magen. (ser så ut iallafall)

mat

Sitter och snaskar (vad äckligt det låter egentligen) i mig en av mina favorträtter, nämnligen ägg, bacon och keso MUMS! Inte så fancy kanske men gott. Skönt att jag hade sovmorgon idag, börjar inte förän klockan 1 i Borlänge så jag hinner ta en senare buss än vanligt. Så har ca 20 minuter till att chilla.
Haha det ser ju otroligt mumsigt ut..

copywrite workshop

Ligger och lyssnar på musik nu i väntan på att hundarna ska äta klart. Sen blir det promenad med dem och pappis en sväng. Kan vara skönt efter att ha setat på buss och i skolan hela dagen.
JÄTTErolig dag i skolan idag!!!!!! Känndes som våran första riktiga skoldag sen jag började typ. Vi hade copywrite workshop i 5 timmar. Mycket roligare än tråkiga föreläsningar. Läraren pratade lite sen fick vi göra och så varvade vi med det. Vi fick även chanser att vinna plopp lite då och då, men jag vann inget. Kanske inte så konstigt eftersom att skrivning inte är riktigt min grej, men jag tror jag fick lite kläm på det i slutet.
Har skola igen imorgon, då är det 2 timmars 3D-labb som gäller. Hoppas jag får klart den där skitsaken då. Så kanske jag slipper det där programmet sen. Kan ju vara det svåraste programmet någonsin om man aldrig använt det, photoshop eller appledator förut...Men det ska nog lösa sig!
Visst har jag en fin uggla i bakgrunden föresten?!!
Bara för det får han synas lite bättre.

skolan

Sitter i skolan just nu och väntar på min lektion som är 10-12. Har bara den lektionen idag. Skulle ha varit skönt om det gick lite bussar så där mitt på dagen men får komma hem efter 3 istället. Bara hoppas att det finns någonstans att sitta ute vid busstationen idag eftersom det är så fint väder.
Var i chock imorse när jag vaknade PIGG! Helt sjukt, somnade inte förän typ 1 och klockan ringde 6. Måste ha varit solen som gjorde det eller något. Var nästan jobbigt att somna om när jag skulle snooza. Jag hade ju visserligen kunnat gå upp men jag ville inte att valparna skulle yla för tidigt.
Det bästa som finns på morgonen är typ att jag aldrig har ner mina persienner. Så när jag vaknar på morgonen så ser jag vad det är för väder på en gång och om det är soligt så är det så där mysigt ljust på mitt rum och när det regnar vet jag att jag ska snooza så länge jag bara kan.
Nu ska jag fortsätta fantisera om glass de sista 20 minutrarna.

helgen

Så var det det där med bloggnig! Min helg har bestått av jobb, valpfix och melodifestivalen. Har jobbat både idag och igår. Känndes som tiden bara flög iväg idag vilket var skönt. Har ingen aning varför bara gick så där fort idag.
Melodifestivalen igår då. Är jätteglad att Loreen vann! Även om jag gillade Ulrik bättre så var hon grym. Gillade Dannys dräkt också känndes om filmen Tron, vilket gjorde mig glad. Slutade med att jag röstade några gånger på Ulrik och jag blev glad över att se att han kom 3a! Kul att Sverige fattar att han är grym!
Sen angående One Direction (ja igen!) så hade det inte gjort någt om Edvin inte hade vetat vilka de var förut för de har spelats både idag och igår på radion på jobbet.
Hur myskor är det att de dyker upp överallt? :S
Va nog allt jag hade att säga. Nu Ben&Jerry!

Today I dont feel like doing anything

Eller tonight kanske man ska säga.
Trevlig träning idag, så duktiga tjejer vi har. Var dock inte super pigg där men lyckades ta mig igenom det med humöret på topp. Har dock varit lite jobbigare nu efteråt på kvällen för mitt huvud strejkar rejält! Är helt yr och konstig och känns som jag ska tuppa av typ. Så hoppas det blir bättre för jag ska jobba hela helgen, sen är det 3 skoldagar i rad. Lämnade mamma ensam nere med valparna så jag kan ligga och vila i sängen nu utifall att jag skulle somna.
Trevligt sällskap har jag iallafall.
Kul att man ser hur borta jag är i ögonen.

9 mars

Hemma och pustar ut efter en dag i skolan nu innan träningen som är om en timme.
Ganska chilldag idag i skolan. Hade bara en lektion och det var labb (i Borlänge istället för Falun idag). Så vi satt vid en varsin dator och lekte lite i ett program som jag tror åtminstånde hälften av klassen ville strypa. Förstod verkligen ingenting av det och det gjorde inte de andra runt om mig heller. Men varje gång man fick hjälp så var helt plötsligt allting jätte lätt, tills läraren gick till någon annan vill säga, då var man fast igen.. Ja ja vi ska få en labb till på oss att bli klara, så jag borde hinna!

kjolen kanske?

Angående inlägget nedanför. Kanske jag ska ta och köpa den där kjolen jag spanat in ett tag istället för skorna? Är ju faktist bra sugen på den, men kanske kan vänta lite till med den tills det blir lite varmare. Äh jag får sova på saken helt enkelt!
Vad har hänt med mig egentligen?! Funderar på ett par leopardskor och en kjol, jag som aldrig riktigt använt något av det...

pantertant

Pantertant och pantertant kanske mer leopardtjej?
Dåligt med bloggning igen men har varit sjuk och haft fullt upp med valpar. Sen har jag väl inte direkt haft något skoj att skriva om (som om det har stoppat mig förut).
Så hoppar över om att att skriva om min sjukhet (heter det så?) och valpfix och skriver om ett par skor jag funderar över.
Funderar på att köpa ett par skor, MEN det är leopardmönster. Är ju inget jättefan av det precis men de ser ju rätt fräna ut, dessutom är de på rea just nu. Så frågan är om jag kommer gilla dem så som jag gillade dem när jag såg dem och tänkte "vad fina de skulle vara i annat mönster" eller om jag skulle tycka de var hemska när jag väl får hem dem. Ja svårt val, kanske ska beställa dem och sen om jag inte gillar dem skicka tillbaka dem? Fast istället för att chansa kanske jag ska köpa några helt andra skor istället. Om jag nu ska köpa några. Borde väl kanske inte det men är ju sååå sugen. Finns 2 par andra skor jag är supersugen på men de är slut i min storlek båda 2 och jag vet inte om de kommer in igen... Då blir jag ledsen! Vills så gärna ha ett par av dem!
Men ska jag eller ska jag inte, det är frågan...

autopilot

Är så slut i huvudet just nu att jag tror jag går på autopilot. Jag bara gör utan att egentligen veta hur det gick till.
Mötet var väl givande iallafall så skönt att jag orkade dit. Vi fick jättegoda baugetter så det gjorde det mer outhärdligt. Nu förstår jag lite mer om hur idrotten online fungerar, men vet fortfarande inte hur man för register om vilka som tränat och till min stora "glädje" fick jag veta att det hålls en till 3 timmars kurs på det senare. Men det betyder iallafall (förmodligen) en till mumsbaugette!
Nu ska jag sova och se om jag orkar ta mig till skolan imorgon!

sjuk

Känner mig helt död idag, inte pigg någonstans faktist. Lyckades iallafall sova länge idag, eller sova och sova halvsova iallafall. Men det hjälpte inte särskillt mycket så skönt att det inte är någon skola idag. Fast jag har möte ikväll 6-9 som jag ska på....Får se om jag lyckas hålla fokus. Är något möte om idrotten online. Kan ju vara bra att veta hur det fungerar när jag lyckades bli ansvarig för det i Karlbo IK. Får vila hela dagen så borde det gå.
Typiskt att må så här idag när det är fint väder och jag hade tänkt vara frisk och gå på en låmgpromenad.
Får bli en till rolig bild som jag glömde lägga upp igår.

dör lite

Haha sitter och dör för mig själv. Vad skulle jag gjort utan twitter? Man hittar så mycket roligt där!!!!
Hahahaha alltså jag kan titta på den första bilden hur många gånger som helst  och jag skrattar lika mycket varje gång!
Okej den här sista är från facebook men ändå.

one direction

På bussen hem från skolan idag så hoppade det på ett gäng barn som satt och sjöng på någon låt jag aldrig hört förut. Självklart fastnade den i hjärnan. Mycket irriterande eftersom jag varken kunde texten eller melodin (lite av melodin kanske). Så hade den i hjärnan från mellan Säter och Borlänge tills typ nu. Gick och nynna smått på den eftersom jag inte kunde få den ur hjärnan och blev glad när Edvin kom hem för han kanske visste vad det var för låt så jag kunde lyssna på den och få ur den. Lyckades nämnligen inte hitta den i min app som ska hitta låtar när man nynnar men jag kanske inte lät riktigt som de som sjunger.
Som tur var så visste Edvin vilken låt det var och vilka som sjöng den. Det var ett pojkband vid namn One direction som låten one thing. Fick även veta att de är superkända och typ nya Justin Bieber. Så började han sjunga på en annan låt av dem och den hade jag ju faktist hört! Visste precis vilka det var då (fast inte hur de såg ut).
Så jag gick upp för att lyssna på deras låtar och höra om det var något bra för kom på att jag nog hade en låt med några som hette så i min spellista och mycket riktigt hade jag det. Så lyssnar på dem nu och måste nog medge att de faktist är bra. Inte alls nya Bieber, mycket bättre!
När Edvin kom in här sen så sökte vi på dem på google så jag fick se vad det var för typer. Höll på att tappa hakan ända ner i golvet när jag såg att det var de som jag kalar för "Twitterpojkarna". De killarna finns i ALLA  (nästan) trender på twitter! Alltså på bilderna som hör till trenderna då. Alltid när jag går in för att kika där så finns det med på minst en bild. Har alltid undrat vad det var för typer och nu vet jag äntligen. Upptäckte även en annan sak. Känns som jag har alla pusselbitarna på plats nu!
Så tack snälla barnen som slutade skolan och åkte med min buss.
Oj trodde aldrig att jag skulle skriva ett inlägg om ett pojkband här i bloggen och knappst ett sånt långt :S

ansiktssymmetri

Är inte så pigg idag så sitter just nu och roar mig med att kolla ansikten.

gott och blandat

Händelserik dag med massa olika saker. Vet inte riktigt vart jag ska börja så tar det från när jag vaknade. Amanda ringde och väckte mig vid halv 9 och undrade om jag ville hålla henne sällskap under en fotbollsmatch, självklart ville jag det. Alltid kul med fotboll var min inställning, men den ändrades då det inte hände speciellt mycket under matchen. Men de var väl duktiga ändå, men tråkigt när de är helt jämnbra..
Sen hann vi med en vända på stan också men blev ingen shopping förutom lite nagellack och lunch, om man nu kallar det shopping.
När vi kom hem sen så var det valpköpsspekulant här, så blev en massa valpgos eftersom de sprang löst på hela nedervåningen.
Tröttnade en sväng på att bli biten i tårna så jag och Amanda gick upp och målade på det otroligt fina nagellacket. Så nu ser vi ut som en mix av 5åring och gangstah. Väldigt bling bling men som ser ut som en 5åring målat dit, typ. Jag gillar det iallafall! Passade på att kika Fresh prince samtidigt också. Jag är så glad att jag kom på att den serien fanns igen för några dagar sen. Älskar den!
Kvällen har också spenderats med vovvarna och deras pappa är på besök, han tog förståss med sig sin matte så det stannar här tills imorgon. Så har myst med pappahund (Neo) på kvällen.
Undra om det var allt!
Nej föresten har ju faktist fikat också för moster Lukas och Lukas kompis var här en sväng!
Det var allt! (tror jag)
Undra om det är så där det skulle se ut att sitta i ett Jedi-fängelse...

prodruktiv(?) dag

Började dagen med att åka med mamma och släppa av pojkarna (Edvin, Benjamin och William) på tågstationen. Hann bara träffa dem en kväll och måste säga att det var lite lagom ;)
Lilla Clara fick också förlja med i bilen eftersom hon bara smiter ur hundhagen hela tiden. Hon va lite småskraj tror jag men det gick bra!
Har även fått finbesök idag! Bästa Gustaf kom hit idag, han hade med sig Efwa och Alva också. Så blev gos med honom i några timmar idag, alltid trevligt. Vi barn (ja jag är ett barn, kommer alltid vara det!) tog även en sväng med vovvarna så de vart glada. Blev också ca 20 minuter av sista Harry Potter innan de skulle hem. Får se till att titta klart den en annan gång.
Har hunnit med träning idag också. Inte tränat själv alltså utan tränat småtjejerna. Väldigt bra träning idag, superlydiga tjejer. De kanske tyckte om att ha en önsketräning så de var så där extra snälla för att få ha det fler gånger. De fick nämnligen väja en varsin sak de ville göra.
Just nu sitter jag och snasker godis och funderar på om jag ska titta på Harry Potter eller Fresh prince, Hmmmm svårt val! Får se hur det blir.
Vadå psykisktsjuk? Hög på socker kallas det och jag gillart!

dagen-so far

Förutom att ha fått världens finaste mugg så har jag i stort sätt bara gjort en sak idag, nämnligen tittat på massor med avsnitt av fresh prince in bel air. Man måset ju bara älska den serien! Förutom det så har jag bara ätit och fått två jobbdagar. Alltid bra med jobb så man får lite stålars.

elvira

Wiho min namnsdag idag!!! Jaha so what kanske ni tänker nu men namnsdag betyder paket för mig. Eftersom det bara är paketdag en gång om året annars när man fyller på julafton så får jag ju ett paket på min namnsdag också.
Vaknade imorse av att Amanda smög in på rummet och skulle ställa en överraskning brevid min säng. Men super paketsniffare som jag är så vaknade jag och OM jag blev glad!
En Star Wars mugg!!!!!! Det va ett chokladägg i också men det har mystiskt nog försvunnit.. Brukar bli så med mitt godis konstigt nog.
Så idag är jag överlycklig ÄLSKA STAR WARS! <3

RSS 2.0