hjärnmos

Efter mer eller mindre 5 timmars streckpluggning så känns hjärnan som mos. Orkar knappt tänka alls längre! Men bara 30 minunter tills träningen börjar så jag får väl stå ut med kanske 10 minuter mer pluggning, även om jag inte lär få något gjort när jag är så här seg.
Det värsta av allt med att ha setat i 5 timmar och råpluggat är tanken på att jag har lyckats gjort 2,5 frågor av 5...
Kan inte förstå hur det kan ta sån tid! Gissar att jag intte kommer orka göra mer än att kanske göra klart den 3dje uppgiften idag så får sitta med det hela dagen imorgon antar jag.

När jag väl blir färdig med det så ska ju bara allt skrivas ihop i en sammanbindnde (?) text så att det är läsbart. Gissar att det också tar en dag. Så enligt mina beräkningar borde jag vara klar på onsdag. Då har jag yttrligare en dag på mig att kolla igenom tentan och förlänga min seminariumuppgift (hon var ju sjuk läraren så vi får skiva längre istället) innan jag åker till Örebro och hälsar på Amanda på fredag.

Så här ser det ut inne i mitt huvuvd!

hemtenta hela dagen

Tjo Tjo!

Har precis ätit frukost så nu ska jag väl ta och börja på den där hemtentan var det tänkt. Lär bli sittande hela dagen skulle jag tro. Eller ja till strax innan 5 för 5 är det träning för 02orna som gäller.

Jag och Clara hade så mysigt igår och vi är inte alls mobbade sm klär ut oss när vi bara är 2 stycken och ligger i hennes säng och äter ostpopcorn och tittar på one tree hill. Men det är SÅ det ska vara!

Det här var jag igår, en leopard! Det är den enda bilden jag har från början av kvällen när inte nosen var borta i stor sätt.


De här bilderna är tagna precis innan jag skulle hem så ni får ha överseende med att min nos nästan är borta och att man inte kan se Claras vackra unibrow.




gameday

Startade dagen med att spela lite "wordfued" live med Edvin och Johannes. Mamma köpte nämnligen hem scramble igår. Orkade dock inte spela klart för att Evinn är världens drygaste (läs dålig förlorare).
Blev även lite mys med Gustaf som också var här. Fick höra lite norgehistorier samtidigt som vi åt godis.

Vid 1 tiden så bar det av till Åvestadal för mattch mot Falun. Vi spelade riktigt dåligt i början och låg under med typ 23-8. Men sen lyckades vi ta ikapp.
När vi väl var ikapp och till och med förbi så börjar domarna blåsa för allt och ingenting. Räkte med att man stod där för att få foul även om man inte ens höll den anfallaren.. Sen så när man får 3 stycken faluspelare över sig så händer det där emot ingenting. Känns väldigt rättvist att en av domarna var från Falun och som även annars brukar döma till motståndarnas fördel i våra matcher..
Men men jag kan ju trösta mig med att vi spelade rätt så bra i slutet och att något skott tillslut ville ner i korgen för mig.

Nu sitter jag jag här utklädd och väntar på att mamma ska bli klar med hennes kund så att jag kan åka på halloweenmys hemma hos Clara. Ni får se sen vad jag är för något, så att det blir en överraskning!

Kan ju säga att jag inte är något av dessa iallafall!






ångest




Hallå vad ska det här föreställa?! Bilderna är tagna typ kvart över 4, halv 5 där någon gång och det är ljust, varmt och höstigt!! Är det bara jag som förstår att det snart är november och vinter?
Ska tydligen vara varmt nästa vecka också. Whats up whit that? Jag blir så upprörd. Det ska ju ligga snö på marken, vara mörkt och allmänt kallt ute nu..
Jag vill att man ska se ljus i alla fönster vart man än går samtidigt som man myser ner sig i vinterjackan med en sjal och mössa. 

Så ge mig trettio grader kallt,
tomtar överallt
och en skog av gröna granar.
Jag vill ha snötyngda hus,
tusentals ljus,
kulörta kulor i drivor,
bjällerklang
som ackompangemang,
på alla julens skivor.

Jag vill ha mer jul ...

marknad

Blir marknaden idag igen. Fast denna gång med Clara. Hon har inte varit ner något än så jag kan ju offra mig ;)
Så det ska bli mysigt. Gissar att jag kommer trycka i mig lite mer munkar och så ska vi nog äta lite på stan också.
Gissar att vi kommer spendera mer tid i plushuset än på själva marknaden men det hör ju till.

Tog den här bilden på marknaden igår (kanske inte).

skor

Sitter och önskar att jag hade en stor skogarderob..


kvällen

Fanns inte särskillt mycket att se på marknaden, mest fula kläder och mössor osv. Men goda munkar och remmar fanns det iallafall! Sen är det ju mysigt och bara strosa runt.
Var inte där allt för länge dock.

Resterande delen av kvällen har väl spenderats med en tripp till affären och så glassätande framför idol och modern family. Man måste ju bara älska modern family!

Så här är ju också ett sätt att få sin unge sluta bitas.. :P
http://www.youtube.com/watch?v=ukOBep-BxW8&feature=related


28 oktober

Har setat och segat mig hela dgen med lite serietittande mm. Blir nog lite mer sånt ett tag tills Paulina kommer hem för då ska vi ner på stan och kika lite på marknaden. Är ju så mysigt med marknader! Fast tvivlar på att det är så mycket där nere. Var mer när man var liten men inte så mycket nu. Men det brukar ju alltid finnas munkar och remmar iallafall!!

Helt sjukt att skriva 28 oktober i rubriken. SNART NOVEMBER!!!!!!!!!! Det betyder att julkalendern börjar om ca 1 månad och att det är första advent om mindre än en månad. Nu behövs bara lite snö och ljus i alla fönster för att få riktig julkännsla. Kanske måste ställa bak klockan först också så att det blir lite mörkt! :)


vill ha vinter

Känner mig lite smått deprimerad nu på morgonen, eller dagen kanske man säger den här tiden. Drömde nämnligen att det var snö ute inatt. Perfekt pulka väder osv. Så när man vaknar och tittar ut så är det bara blött ute och 7 grader varmt. När ska den riktiga vintern komma? Känns som att det börjar bli dags nu, det är ju nästan november.

Men för att tänka på något annat så skulle jag haft skola 15-17 idag men min lärare är magsjuk. Passar utmärkt för jag har också ont i magen (men kräks inte).

Frågan är då vad jag ska hitta på idag. Känns som en film passar bra. Sen vid 3 kommer Amanda hem och då kanske hon vill hitta på något.


25-26 oktober

Kom på att jag glömde skriva igår så det kommer nu.

Hade skola igår (2 dagar i rad!) var nog den roligaste föreläsningen hittills! Vi fick vara med eller vad man säger hon pratade och vi skulle säga vad vi trodde saker skulle vara på ett diagram typ.

Efter skolan hade slutat så skulle jag till kupolen i väntan på bussen och köpa ett par skor i present till mig så jag kunde glömma bort dem och bli glad sen på min födelsedag. Så går jag in på Bik Bok och där står de så fantastiska, jag kollar på varändaste liten sko på hyllan för att upptäcka att min storlek inte finns där. Tröck på mig en sorlek mindre och den var typ precis för liten. Så då går jag ch frågar hon i kassa så hon går och tittar på lagret. När hon kommer tillbaka så säger hon någonting i stil med är du säker på att du har den storleken för alla andra finns kvar men inte den. KUL!!! Så då blev jag lite putt och ännu mer putt skulle jag bli, för de får inte in några fler..
Är väl ite meningen att jag ska ha några.

Idag då. Idag har jag setat med sinariumuppgift ett tag (gick hyfsat fort). När jag var klar med den så slog jag in pakett till Clara som fyllde år igår.

Nu ska jag cykla iväg ner till gymmet för gymintroduktion. Tror det skulle ta ca 1 timme, sen efter det så ska jag skynda mig hem och duscha och sen åka till Clara med paketen. Tror att det kanske skulle bli ett stop på stan på vägen till Clara också.

Här är skorna!


En fika om dagen så blir man glad i magen

Har precis tryckt i mig lite rockey road. Eller tryckt och tryckt mumsat i mig är nog rätt ord! Känns lite lättare att stå ut att vänta på bussen nu.

Midnightwalk

Tidig skoldag idag så jag gick i väg till bussen vid halv 7 och det var bäcksvart ute. Kändes som att jag var ute mitt i natten och gick. Märks att det börjar på att bli vinter nu när det är så mörkt och kallt. MYSIGT! Just nu sitter jag och väntar på bussen hem, har väntat i en timme och får vänta ytterligare en timme och ca 20 minuter.. Skoj att det går några bussar liksom! Känns lite smått värdelöst att komma hem strax efter 3 när jag slutade 20 i 11, men men så kan det va ibland! Kommer bli samma sak imorgon för då går jag samma tid i skolan.

gameday

Matchdag idag! Första matchen för säsongen (om man inte räknar med Borlänge matchen). Karlbo IK möter Gävle tjäder klockan 12.15? tror jag att det är. Spelar i Åvestadal så man får åka förbi och kika om man vill men helst inte ;)

Sitter och laddar upp nu med salamimacka så jag ska orka spela något. Känns som att det blir jobbigt idag, vi är nämnligen bara 6 spelare och jag är inte super pigg. Men jag får väl byta om halsen inte pallar!


segdag

Idag är det en sån där "segdag". Mår inte jätte bra och är allmänt slut. Så tror jag ska ta och titta klart på love actually och ladda inför matchen imorgon. Mer än så har jag nog inte att skriva för tillfället!

21 oktober

Har blivit väldigt dåligt med bloggning nu på senaste tiden, men har varken haft lust eller ork känns det som.

Igår så var jag helt död! Klockan ringde 04.50 och då var det dags att gå upp. Jobbigt med skola som börjar klockan 8...
Hade ett seminarium i ca 50 minuter sen slutade jag för dagen. Fick vänta ett bra tag på bussen men var väl hemma vid halv 1 iallafall.

När jag var hemma sen så kunde jag inte somna så jag tittade lite på love actually tills jag följde med mamma ner på stan. Hon skulle prova ut glasögon och jag köpa godis så det passade ju bra.
Blev inte riktigt sånt godis jag hade tänkt mig för jag hittade julmust och pepparkakor. Så köpte lite sånt och så remmar.

Hann även med en fika på stan igår med familjen innan vi åkte hem och jag kunde dekorera mina pepparkakor.

Strax innan klockan 6 så var det dags att ka och träna 01orna i basket. När vi kom dit så kryllar det med ungar! Tyvärr inte basketungar. Tydligen så skulle det vara disco där som vi inte hade fått veta. Som tur var så kunde vi vara i halva hallen eftersom discot skulle börja 7.
Vi höll inte på allt för länge för det var bara 2 stycken träningssugna tjejer igår.

På väg hem från träningen sen när vi skulle släppa av Niklas så sitter det en tant på vägen. Då hade hon ramlat. Tanten och en assistent som var vid tanten skulle med en buss för att åka och dansa (tydligen skulle alla gammlingar göra det). Så assistenten lämnar oss där med tanten och går till bussen. Som tur var så bodde tanten i samma hus som Niklas så vi kunde köra hem henne. Efter myckt om och men så var vi väl framme och hade fått ut henne ur bilen. Synd bara att det inte var någon av assistenterna i byggnaden, så ingen kunde hjälpa oss.
Tillslut så kom det iallafall en annan assistent med en gubbe från bussen som fick stanna hemma då så tanten kunde få gå in till sig och få hjälp.

Med andra ord så hade jag en väldigt händelserik dag igår!


seminaruimuppgift 2- check!

Väldigt prodruktiv (heter det så?) dag idag. Klockan är bara 1 och jag är färdig med min seminarimuppgift redan. Gick förvnansvärt fort, 7 frågor på ca 40 minunter.

Då är ju frågan vad man ska hitta på resten utav dagen då. Funderar på att åka och köpa en pizza och ta med hem. Sen typ titta på de två första lejnkungen filmerna eller love actually.

Lite gott det här ser ut!

dumle-pepparkaka

Titta vad jag hittade, dumle med pepparkakssmak. Kommer inte ihåg vart jag såg det någonstans (såg det igår) men något jag kommer ihåg är att det stod att de skulle koma ut i oktober! Så ska nog ta mig ut på en dumlejakt snart tror jag.


14,5

Sov 14,5 timmar inatt = SKÖNT! Mådde pissdåligt igår och orkade knappt lyfta på armar och ben. Synd att det var en skoldag bara. Gick upp tidigt igår för att ta mig till skolan. Satt ca 2 timmar på bussen, sen när jag varit i skolan ett tag så kräktes jag och bestämde mig för att åka hem igen. Så ca 2 timmar till på buss..
Hoppade dock av bussen i Hedemora för att andas lite och tog sen nästa därifrån.

Resten utav dagen spenderades soffliggande.

Idag skulle jag ha varit i Markusskolan för att hålla i en gympalektion och lockat barn till basketen. Men det blev inget vilket är skönt för jag är inte super pigg idag heller.
Senare så har jag gymintroduktion eftersom den andra blev inställd men ställer förmodligen in den eftersom jag typ inte orkar röra på mig idag heller.

Så blir nog att titta på en film eller något idag!


15-16 oktober

Hade inte tid att skriva igår (inte idag heller) hade nämnligen julmys med Clara och Amanda då. Åkte till Öb och köpte skumtommtar och julmust och till lidl och köpte chokladtote. Såååååå mumsigt var det! Sen så tittade vi på polarexpressen tillsammans.

På kvällen igår så blev det "spelkväll" med Clara, Edvin och Gustav. Gustav hittade på egna spel och regler så det var väldigt annorlunda(?). Kul var det iallafall!

Idag har jag varit i Uppsala och spelat basket med Borlänge. De ringde igår och hade inge folk så jag och Jonna fick åka med. Jag spelade väl helt okej kunde ha spelat lite bättre, men allt som allt så är jag nöjd. Synd att vi förlorade bara eftersom Uppsala inte var särskillt bra.

Nu är jag sjuk slut i huvudet så tänker nog lägga mig och titta på en film eller något!
Blir nog en tidig kväll idag också för jag har skola imorgon igen.


ändrade planer

Undra vad jag ska hitta på idag då. Skulle ha varit på gymet halv 2 för introduktion men han som skulle ha den var dubbelbokad och kunde inte komma för han hade möte. Så nu har jag 6 timmar oplanerad tid. Kanske ska baka eller pyssla lite. Eller så kanske jag ska fortsätta titta på halloweenkostymer ett tag till. Vi får se vi får se..

Ikväll klockan 6 så ska jag iallafall vara i skogsbo skola för att träna 01orna i basket.


avesta

Hemma i Avesta igen efter en kort vistelse i Västerås. Finns inte så mycket mer att skriva än att vi hade superroligt (allt annat kom i mobilbloggar)!!!

Amanda (syster) har kommit hem också så hon plockade upp oss på tågstationen och körde hem oss. Hon och jag stannade även och åt på kina och fixade lite annat. Så mycket mer än så har jag inte att skriva förutom att det blev basket idag och halsen höll hyfsat. Känns positivt!

Känns som det passar med en bild på kära dalahästen som en hemma bild (och så är den mysig för det är snö!).

Godmorgon

Vaknade och hade den här lappen brevid mig imorse. Haha söt hon är!

Whats Your number

Precis varit på bio och den var sååååååå bra!!

Julmys

Glad tjej inne på IKEA, fullt med granar och lite julsaker! Bara 73 dagar kvar till julafton nu! :)

Mm..

Sitter med Amanda och får massage inne på expert, livet leker!

Krylbo järnvägsstation

Sitter på stationen nu och väntar på tåget som går 10.40, lite segt men jag står ut eftersom jag har choklad och cola att roa mig med. Ser inte ut att bli allt för svårt att gå på rätt tåg heller för alla tåg går från spår 2 och bara ett av dem 10.40.

packat

Nu är väskan färdig packad, eller ja tandborsten kvar. Väskan kan man ju då undra sig. Jo det är så att jag åker och hälsar på Amanda (Edman) i Västerås imorgon och stannar där tills på torsdag. Så kanske inte blir så mycket bloggning imorgon men kan hända att det dyker upp någon mobilblogg under dagen.

Tar tåget dit så är lite smånervös nu för att jag ska hamna fel. Lär väl bli väldigt mycket mer nervös imorgon kan jag gissa. Jag har ju aldrig åkt tåg själv förut och sist jag åkte tåg överhuvudtaget var för typ 3-4 år sedan och då var jag liktsom 14-15!!!! Jag kommer ju inte ihåg hur man gör, så hoppas att det går bra. På torsdag så får jag iallafall sällskap utav Amanda som också ska hem då.


justin bieber

Första gympasset avklarat och kan inte påstå att jag väntade mig att få träna till Justin Bieber. Var inte där allt för länge för jag fick lite ont i halsen i slutet. Men körde iallafall ben idag så får väl se hur dem känner sig imorgon.

Just nu sitter jag och fryser nedkurad i en filt och lyssnar på julmusik precis som alla andra dagar. Klockan är ju bara strax efter 2 så kanske ska ta och hitta på något snart så att jag inte bara sitter bort dagen.


skönt att sova

Hoppsan råkade visst försova mig lite imorse så jag missade bussen. Så kan det gå, tur att det bara var en föreläsning idag iallafall. Fast måste erkänna att det känns ganska skönt ändå för nu har jag ingen lektion på hela veckan.

Så för att göra någonting av dagen (och komma ifrån damp hundar ett tag) så tänkte jag åka ner till gymmet enn sväng och se hur det ser ut där.
Synd att det är så kallt ute bara så jag kommer frysa ihjäl på vägen ner. Men men smällar man får ta!


dagsplaner

Skapligt många inlägg dete blev på kort tid nu!

Hade tänkt att jag skulle pallra mig ner till gymmet idag eftersom jag inte har varit där än. Mår ju lite bättre i halsen i dag så det hade ju passat. Men nu ringde mama och jag ska jobba med barn idag igen, fast bara mellan 2 och 5 idag iallafall.

Sen direkt efter jag har jobbat färdigt så plockar pappa upp mig för då är det dags för första basketträningen för flickor födda kring år 2001. Jag och Niklas ska hjälpa till där idag (kanske fler dagar också). Så ska väl bli skoj att se om det kommer några och framförallt om de so kommer kan något.


tur att man är lätt road!




Blomman fick en för tidig död..

Kan ju säga att Penny är väldigt billig just nu!

För det första kan hunden inte hålla tätt så jag fick torka upp kiss och bajs det första jag fick göra imorse och då sov jag inte allt för länge.

Sen lite senare när jag går upp i kanske en minut för att hämta min telefon så har hon rivit ner en blomma på golvet och dragit runt den på hela nedervåningen. Med andra ord har jag haft en fantastisk morgon!




Så här såg det ut på hela nedervningen inklusive soffan..

Clara helg

Tror bloggen går under, har inte bloggat på hela helgen!

Har iallafall busat med Clara hela helgen. Mammorna hade tjejkväll och vi fick inte vara med så då hade vi eget mys hemma hos mig.
Lördags kan ha varit bland den bästa dagen på länge för gjorde nänligen det bästa inköpet NÅGONSIN!!! Jag köpte nämnligen lasersvärd!!!! Ett till mig och ett till Clara som en förtidig födelsedagspresent. Skapligt mycket han i affären skrattade åt oss när vi stod och provade dem inne på affären. Han skrattade ju inte precis nå midre när vi köte dem. När vi kom fram till kassan så sa han "ska ni hem och slåss?" och skrattade. Duktiga flickor sm vi är så sa vi sanningen, JAAA! i kör.

På kvällen sen så åt vi pizza med Edvin och Gustav. Var så länge sen man fick träffa Gustav så det var skoj.
När vi skulle sova sen så låg vi och lös med våra fantastiska lasersvärd ett tag och testade om det kund lysa igenom täcket bland annat och det kunde det. Men oroa er inte det är inte riktigt laser så vi hade inte sönder täckerna eller något annat och vi är båda hela!

Igår så stod vi i kiosken i ishallen under Edvins match som dem förlorade. Efter den matchen så skulle det tydligen vara en till match så vi bestämmde oss för att stanna och titta på den. Men eftersom den inte började fören om 1,5 timme så gick vi och lekte i karlbergsparken. Hann med att fastna i ett nät, Försöka snurra runt en snurrsak, gunga påå vanliga gungor som var lite ovanliga, gunga gungbräda, en annan gungis, och så hann vi ligga på en sån där stor gunga som är lite som en skål i ca 20 minuter. So what om det var 2 barn som skrattade åt oss vi hade ju kul iallafall!

Jag (mitt svärd är grönt)


Clara (hennes svärd är blått)

7 oktober

Har varit en ganska så skön dag idag. Kunde ta det väldigt lugnt imorse. Började inte förän klockan 3 och mamma skulle köra mig, vilket betydde att vi kunde åka halv 2. Så borde alla dagar vara! Jag borde nästan skaffa mig en chaufför (eller det där körkortet..).

Hade bara en lektion idag så efteråt åkte jag och mamma till Borlänge och gick in på dollastore och om jag blev glad när vi gick in där. Precis innanför så hade de en ju avdelning, så där gick jag och kika i en kvart. Andra affärer borde också börja snart!

Efter dollarstore så blev det lite mat och sen hem till Veronica som jobbar med cambridge precis som mamma. Mamma skulle byta några varor och det gjorde inte mig något för Veronica hade suuuuuuuper mysiga hundar. En av dem hoppade upp i mitt knä och ville inte hoppa ner. Så sen när vi skulle åka så satt hon där även när jag tog på mig skorna.

Väl hemma igen så sprang jag över till Paulina (snabbt gick det!). Hade lite Idolmys. Var trevligt, var så länge sen sist. :( Så får skärpa mig och springa över dit lite oftare!


(Förlåt Paulina men mamma hade inte så mycket bilder som inte är på hundar i datorn. Men om det är till någon tröst så tycker jag att du är söt!)


6 oktober

Känner mig så duktig. Köpte ingenting på stan idag. Sen så på väg hem därifrån så stannade jag och hämtade ut mina skolböcker för den här kursen och nu har jag gjort klart seminariumuppgift 1. Så nu har jag hela kvällen till att göra annat = åka och titta på basketträningen. Känns lite segt att jag inte har kunnat träna på flera veckor nu, men med lite tur är jag frisk till nästa vecka och kan träna då.

Känns så härligt att få skriva att et är oktober, få vet man liksom att det snart är december och att det snart är så där mysigt mörkt ute vid 3 så att det lyser i alla fönstren.
Längtar nästan ihjäl mig till natten till 30 oktober då man äntligen får ställa tillbaka klockan!


kurbitz

Passade på att köpa kuddar och gelehallon igår när mitt rum var städat och fint för att göra det lite mysigare. Mama skulle ändå nr på stan å följde med henne dit. Kom även hem med en mössa vilket var behövligt eftersom jag inte hittar på min andra.

Åkte även och sa hej till lilla Kurbitz (valpen) en sväng på kvällen och om hon har blivit stor!

Idag vid ett så ska jag åka ner och luncha med Zandra som är hemma i helgen. Väldigt roligt eftersom vi inte har träffats på ett tag. Passar ju bra med en sväng ner på stan en dag som denna också när det ändå är någon blandning på fint och mysigt (regn) väder.
Dessutom kan det vara skönt at koma ifrån hundarna ett tag. De har typ damp här hemma, illafall de två yngsta.





städat


Har varit en ganska så lugn morgon idag. Knäppte lite kort på morgonen, lite udda bilder så där på mig själv. Sen har jag även hunnit med att städa mitt rum (har bara dammsugning kvar). Blir ju så där att det kryper i hela kroppen så fort det är finare inne på Amandas rum. Visserligen har hon ju flyttat så det händer ingenting där inne men det sitter i huvudet att hon är stökig och då måste jag ha finare så är det bara!

Just nu sitter jag och äter så tänkte jag kunde lägga upp lite bilder under tiden.








Känner mig så där ovanligt sugen att ha en "photosession" så jag får knäppa kort på någon.

falun när det är som bäst

Tog med mig Biffen till Falun idag eftersom jag kom dit 1,5 timmar innan jag började.
Man måste bara älska hösten <3
Så här har ni Falun ur Biffens perspektiv.
















Sista bilden är från "glasrummet" utanför föreläsningssal 4,5 och 6, det är typ det bästa med skolan. Så mysigt!

skola idag

Igår kväll var en sån där "längar extra mycket efter jul" dag. Satt och lyssnade på julmusik och började fixa önskelista. Sen så visar det sig att Clara också har en sån kväll så då skypade vi och hade det tillsammans.

Just nu sitter jag och tar en shot (proviva) och hoppas på att snart bli frisk. Man kan ju tycka att det borde ha försvunnit nu efter 6 veckor men nej nej. Tydligen ska jag föralltid leva med halsont och hosta.

Efter lång "ledigt" (hetenta i en vecka) så ska jag tillbaka till skolan idag, föreläsnning 15-17. Käns extra skoj när jag hostar med några sekunders mellanrum så lär väl inte vara en enda jäkel som hör föreläsaren.


mums

Sitter och trycker i mig lite choklad med jordnötssmör på. Finns nästan bara ett ord som beskriver de 2 tillsammans och det är MUMS!


lycklig

Blev inte att ligga och inte göra någonting igår kväll. Skulle hjälpa Edvin med hur man gjorde i exel så att han kunde skriva sin träningsdagbok men slutade med att jag fick agera sekreterare åt honom och skriva ner hela dagboken åt honom (det tog 2 timmar!). Jag måste vara världens snällaste syster!

Idag har jag varit lite hängigare igen, jäkla förkylning! Så har legat i soffan halva dagen och den andra halvan har jag setat vid matbordet och haft dator och reklam och roat mig med.

Sen nu äntligen efter 2 veckors inaktiverat sim.kort så har jag fått ett nytt, så hoppas att det funkar nu!!!!!!! :D
Nu är bara frågan när min mobil anländer...


oktober

Oktober har officiellt startat vilket är fantastiskt av olika anledningar,

1. 2 månader till julkalendern börjar.
2. Lite närmare jul.
3. Det bästa utav allt, man får börja lyssna på julsånger utan att smyga med det!!!! (Även om mamma blir lite putt varje gång)


1-2 oktober

Och så låg man efter med bloggningen igen.
Hade Clara på besök igår så vi lyssnade på gammal 90-tals musik och hade ljus tända. Mys mys!
På kvällen så kom sen Milo, Lotta och Micce (och såklart Linnéa på kvällen) hit på mat vilket alltid är skoj eftersom jag får ha Clara längre då!

Idag så har jag varit duktig och övningskört till och från uppsala för att titta på när Snuttepojken spelade golf. Duktig som han var så vann han hans match.

Mycket mer än så har inte hänt förutom att jag precis bakade en äppelkaka. Så ska snart trycka i mig den!
Det är nog allt som händer ikväll för jag är innte super pigg i halsen


trollspö

Hahaha hittade precis fjärrkontrollen magic wand som går att beställa på hálens. Verkar asfrän så en sån skulle ju inte sitta fel precis!

Fjärrkontroll Magic Wand

sista september

Haft fullt upp även idag. Tog lite sovmorgon imorse sen satt jag och slöade lite innan jag väl gjorde mig klar. Precis när jag är påklädd och klar ringer pappa och undrar om vi skulle åka och äta tillsammans för han var i Avesta. Så åkte och åt på kina som lustigt nog heter sung tai, eller tai iallafall det första namnet är jag osäker på. De hade friterad bläckfisk på buffen så testade det och det var faktist helt okej. Smakade lit mycket sån där friterdeg men annars var det gott.
I min lyckokaka så stod det:


Svårt att se kanske men det står iallafall "A secret admirer will soon send you a sign of affection"
Så man kan ju undra vilken lycklig typ som vill ha en sådan här underbart vacker och speciell person.







Oh boy he's lucky, verkligen in for a treat som man säger.

Efter kina så åkte jag hem och det har tagit resten utav dagen att göra sista hemtentauppgiften + seminarium 1 kompleteringen (eftersom jag missade det seminariumet). Satt väl förståss inte och pluggade konstant heller, vart distraherad utav allt typ men lyckades ju bli klar och det var det viktigaste så bara hoppas att jag klarar tentan.

Efter att Edvin blev avsläppt och jag handlade lite godis så har väl resterande delen utav kvällen som inte var plugg bestått utav pizza, godis och film.
Känns som att jag ska ta och göra någonting imorgon. Det förtjänar jag efter en intensiv pluggvecka.

RSS 2.0