green lantern

Kikade precis på Green lantern och den var feting bra!!!!!! Nästan i klass med Star trek och det är nästan omöjligt! Så har ni inte sett den så gör det, för ni kommer inte ångra er.

Funderar på om jag ska titta på den nu igen innan jag lägger mig men får se för det blir rätt sent och jag ska ju orka vara vaken imorgon liktsom.

BTW att Ryan Reynolds spelar huvudrollen gör inte filmen sämre!


inge mer jobb iår

Satt precis och tänkte på hur det var möjligt att jag är så trött idag när jag hade sovmorgon och bara jobbat 4 timmar. Sen slog det mig, satt ju faktist uppe till kvart över 1 inatt och tittade på crazy stupid love. Älskar den filmen!!!

Gick förövrigt väldigt snabbt att jobba idag. Kanske för jag vet att jag inte jobbar något mer i år eller så var det bara en sån dag helt enkelt.

Har ju hunnit med en halvtimme på stan innan jobbet idag också för att hitta en julklap till Sötnäbb (Alice) men jag hittade inte det jag letade efter så det sket sig. Men Clara har iallafall skickat ner Milo på stan och hon är ju lite mer som Alice i sättet (lite prinsessa) så hon lyckas nog bättre än mig och Clara som är lite mer tvärtom.

Alice


Jag och Clara

29 december

Jobbat hela dagen dagen idag. Var lite drygt i början för jag kände mig yr och hade småkramp i magen så där som jag hade typ hela andra året på gymnasiet men det gick över som tur var!
Tröstade mig med att vi äntligen skulle ha en riktig basketträning för att det skulle komma lite folk idag. Överlycklig åkte jag dit för att sedan få upptäcka att vi inte kommer in i hallen.. TYPISKT! Bara för det är lov och mellan jul och nyår..

Så åkte hem och gick ut med vovvarna tillsammans med pappa så dem blev glada iallafall.

Nu tror jag att jag kanske ska kika på en film eller något innan jag lägger mig. Jobbar imorgon igen fast mellan 12-16 så tänkte kika lite på stan innan i typ en halvtimme kanske. Mer behövs ju inte i lilla avesta.

beställt ny dator

Full fart idag men nu kan jag pusta ut! Jobbat mellan 10-18 sen fick vi fin besök av Albertssons som jag rinde och bjöd in igår. Jag är så snäll och bjuder på fika och tigger lite hjälp med att välja dator. Thomas vet ju vad man ska ha och inte så han fick hjälpa mig och resultatet blir nog kanon! Jag har beställt den nu och hoppas att jag får den snart!

Sen så är Gustav här också så han, jag, Edvin och Clara har spenderat större delen av kvällen på Edvins rum. Clara och Edvin maserade varandra medans jag och Gustav sjöng oerhört vacker kareoke på hans iPad!

Känner mig väldigt sugen på att dra till Borlänge imorgon för att kika lite själv på mellandagsrean istället för att bara sälja såna prylar. Så får se hur det blir med det.

Nu känns det som filmtajm!

Datorn får ni se när den kommigt! Men den ser inte ut så här kan jag iallafall säga.


jul

Fruktansvärt dålig bloggning jag vet men det är ju jul och jag har inte haft tillgng till dator (okej jag kunna väl ha lånat mormors men nej) förän nu.

Julen har varit UNDERBAR!!! Lyckat kalas den 23 samt en lyckad julafton på det, kan inte bli så mycket bättre.

Har fått fantastiska presenter och julklappar men orkar inte knäppa kort och greja med det nu. Så gör en liten lista. Kommer säkrt glömma en del men här kommer det iallafall!

* 2 rock by sweden armband
* pengar
* godis
* underkläder
* påslakan
* cheap monday t-shirt
* mys leggins
* stickor och garn så jag kan sticka en sjal (ja jag är normal och önskade mig det)
* en ugglekudde (världens sötaste)
* bestick
* värmefilt
* sockor x2
* armband
* Harry Potter boxen!!!
* mysteriet på greveholm dvd
* blue illume tandborste
* snö (pulver så jag kan göra egen snö och jag längtar för mycket i sommar)
* chokladbok (recept)
* uggs liknande skor med tyg som det är renar på som skafft

Och så till det bästa av allt...

* Canada Snow Uggs som går upp till knäna!!!!!!!!!!!!

Världens lyckligaste tjej!!!! Som sagt så kan jag ha glömt att nämna något men jag är väldigt glad och tacksam för ALLT så jag menar inget illa om någon ser att jag missar en julklapp/present.


Eftersom jag inte knäppt kort på våran gran än så får det bli en bild på den förmodligen största klädda granen i världen.

För imorgon fyller jag åååååår!

Är den 23 december idag vilket betyder att jag fyller år imorgon!!! Och så är det ju julafton också! Har knappt kunnat sova inatt för jag har längtat så. Så kan ju bara gissa hur det blir nu i natt.

Dagen ska jag spendera på jobbet 10-19, Sen blir det kalas här hemma.

Så till gårdagen som jag glömde att skriva om. Jobbade 10-18 och sen gick jag och köpte godis i väntan på att pappa skulle hämta mig. Hann även hjälpa en fullgubbe upp som ramlade på cykeln.
När jag kom hem sen så vart det bara städnig och hundtvättande så hände inget särskillt skoj att skriva om.

Så tillaka till att det är den 23 idag!
Fatta att IMORGON händer det, det som jag väntat på i 1 helt år. SJUKT!

Bild från förra året.

dan före dan före dopparedan

Oj fullt upp igår! Spenderade morgonen med att åka ut till Fors kartong och hämtade en skuff full med papper. Eller ja jag och mamma hämtade papper som fyllde ut hela våran skuff. Sen körde vi iväg det till Leka lära så barnen har något att rita på. Lär ju räcka i några år.. Fast tror mest att det var jag som bubbade på papper medans mamma pratade i dörröppningen..

Senn så var det jobb 14-19 och så var jag allmänt slö när jag kom hem sen.

Idag så jobbar jag heldag, eller nästan jag jobbar 10-18 istället för 19 men jag tycker det är heldag!
Blir nog inge bloggning när jag kommer hem sen heller för det är MASSVIS av saker som ska fixas till imorgon när släkten kommer på kalas. Mest städning (yeey....).

Men jag är intte bitter för i övermorgon fyller jag ååååååååååååååååår!!!!!!!!! Och så är det julafton ocksååååå!!!!!!!




Föresten vad har hänt med mina ögon? Tycker det ser mer och mer gröna ut, jag som alltid haft blå/blågröngråa.

potatis

Känndes som att mina 9 jobbtimmar idag gick väldigt fort idag, tack och lov!
Skulle ha gått hem idag igen men Hanna var snäll och körde hem mig så det tackar jag för. Tror vovvsingarna uppsakattade det dem med. Helt spattiga var de när jag kom hem, till och med Whoopi hoppade runt!

Har spenderat hela kvällen med att titta reserande avsnitt utav Sunes jul och mysteriet på Greveholm eftersom jag inte kommer ha så mycket tid nu de kommande dagarna.

Hahaha alltså åh det bästa av allt, börjar fnittra varje gång jag tänker på det. När Håkan säger till Sune:
Håkan: Du Sune..
Sune: Ja?
Håkan: ..Nu skulle det sitta fint med en potatis.

Nu ska jag ta och pilla i Penny lite penicilin medans jag kommer ihåg det.


20 december

Känns helt sjukt att skriva 20 december! Fatta att om bara 4 dagar är det jul och så fyller jag år, UNDERBART!

Det får jag fira med att kila iväg till bussen så jag kommer i tid till jobbet. Gör ju faktistt inget för mig att jobba heldagar nu idag, torsdag och fredag för jag är ju ändå färdig med allt julbak och så. Allt förutom att städa mitt rum och det tänkte jag göra imorgon innan jobbet.

Nu måste jag kila skriver kanske något mer när jag kommer hem sen vid 8 ikväll.


all by my self

Ensam hemma nu tills sent imorgon kväll. Vilket betyder att jag kommer hem väldigt sent på kvällarna nu efter jobbet när jag måste gå eller vänta på bussen.

Känndes jäte segt idag på jobbet även om det var hyfsat med folk. Vet inte varför riktigt men kände mig lite halv borta eller något i huvudet, typ som att jag sov fast jag var vaken. Så det blev låååånga 5 timmar för mig. 
Blev också förfrågad om jag kunde jobba heldag istället för halvdag imorgon då en har blivit magsjuk så imorgon blir det Elgiganten hela dagen. Jobbar från 10-19 så 9 hela timmar blir jag där! Så hoppas verkligen att tiden går snabbare då!

Nu ska jag väl ta och pilla i stackars Penny lite Penicilin (hon har fått halsfluss stackarn) innan vi går och lägger oss. Det om hon vill komma ut ur granen vill säga. Tror hon tyckte väldigt bra om den. Hon är där och grejar hela tiden. Har kommit på henne 3 gånger ikväll med att dra av pärlbandet av granen nertill. Hon biter tag i änden och smyger sakta runt granen och ser allmänt söt ut.

Nu blir det tack och godnatt för mig så jag orkar upp imorgon.

Den här katten känns lite som Penny förutom att hon inte har lärt sig klättra upp än.

68-8

Tjejerna var super duktiga igår på matchen! Förlorade dock med 68-8 men det var ju deras första match och de andra var 1 år äldre och mer erfarna. Så de skötte sig strålande. Jag tror att Anna var mer nervös än tjejerna dock. Hon var så rolig, hon grät till och med när Ella satte Karlbos första poäng.
Tjejerna var på bra humör sen efter matchen också trotts förlust så det var bra!

Idag är det jobb igen men börjar 2 så hinner slöa mig massa innan. Måste ju passa p att vila nu innan jag ska iväg och stressa som en galning på jobbet den här veckan, det kommer vara KAOS! Ser inte fram att jobba den 22 och 23 för då jobbar jag heldagar och då är det mer än någonsin. Ja då och på juldagen som jag också fick "turen" att jobba på.

Kommer typ vara så här lång kö till kassan...

17-18 december

Jahapp som min kära syster sa igår så måste jag uppdatera bloggen mera. Så får väl kanske ta och skriva vad jag gjorde igår då!

Största delen utav dagen bestod utav jobb. Sjukt mycket folk var det igår så jag kan ju bara gissa hur det kommer vara på fredag och söndag...

När jag kom hem från jobet sen så fick jag umgås med Amanda i hela 20 minuter. Jag vet riktigt snäll syster jag har som är hemma när hon är i Avesta.

På kvällen sen så blev det köttbullerullning, chipsätning, varm oboy med mini marschmallows och grädde drickning samtidigt som jag tittade på film.

Så till dagen då. Har spenderat hela morgonen med julkalendrar. Först dagens avsnitt av tjuvarnas jul sen så dagens + gårdagens avsnitt av Sune och Greveholm.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen (eller gå) för vid 1 bär det av till Borlänge för 01-02ornas första basketmatch någonsin!

Gissar att det kommer se ut ungefär så här!

fullt upp

Oj det tar på krafterna att vara ledig! Ledig både idag och igår. Igår bakade jag hela eftermiddagen (från typ 1 som faktist är dagen). Bakade Rockey road, Mozartkulor, Tryffel och Polkabräck! Så nu är julgodist klart.
orgonen igår innan jag bakade spenderade jag med sovmorgon till 9. Hoppade över julkalendern för jag var så trött så tittade på den när jag åt frukost istället. Sen så gick jag och pappa och köpte gran för han var i Avesta. Granen är såååååååååå fin!!!!! Det är nog den finaste granen som någonsin funnits. När vi kom hem med den sen så åkte vi och käka och handla saker till bakningen.

På kvällen sen igår när allt var färdigbakat så börjde filmen Tomten är far till alla barnen. Precis i lagom tid började den för jag han bara slå ner stjärten i soffan så startade den. Så det blev ett och annat skratt till den filmen.
Sen så sjöng vi även för Whoopi som fyllde 9 år igår. Hon blev så glad så, hela hon sken upp när vi sjöng för då visste hon vad som väntade. Pakeeeeet!

Idag hoppade jag upp ur sängen vanlig tid där vid 7 för att se julkalendern. Stackars Kurre som hamna i fängelset och Charlie som hamna på barnhem!

När jag satt och åt frukost sen så ringde tandläkaren och undra om jag kunde komma tidigare idag (skulle ha varit där vid 10) så var bara kasta i sig mackan och sticka iväg.
Tur som jag har så har jag inga hål heller så det var ju possitivt!

När jag kom hem sen så paketrade jag allt julgodis jag bakade igår. När det var färdigt så satte jag igng med bakningen igen, fast det blev inge julgodis utan kokostoppar den här gången. Så ska väl ta och paketera dem nu hade jag tänkt.
ågonting jag mer har gjortt idag är att klä julgranen! Sååå fin den blev (förutom skit pärlbandet som jag inte får på nå bra som jag måste ha hjälp att sätta om sen!). Kanske lägger in en bild på den senare.

Sen ska jag väl kanske ta och baka lite kladdkakemuffins hade jag tänkt men jag är helt slut! Så får se hur det blir med det. Känns mer lockande att slå på nu är det jul igen eller Grinchen och dricka varm oboy till!

Blev ett väldigt långt inlägg nu och allt är säkert i oordning och svårläst eller ara hel kasst. Men jag har en sak till att säga, nej 2! Det snööööööööaaaaaaar ute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och det är bara 8 dagar kvar till julafton/min födelsedag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Här är alla lådor med julgodis!


Och här är jag!

godmorgon

Så var det en ny dag. Jobb idag igen men börjar kvart över 2 så jag kan slöa mig hela morgonen. Så sitter och äter frukost som hundarna är väldigt(!) avundsjuka på. Och nej jag äter inte hundmat utan köttbullemacka.

Får se om det blir nå mer bloggning idag sen för efter jobbet så åker vi direkt hem till sötfarmor som fyller år idag! Så ett jätte grattis till henne!


im in love



Finns det en gud där ute där ute så besvara mina böner och låt dessa uppenbara sig för mig! (storlek 37)

De komer från nelly och kostar 599kronor. Här är länken http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/nelly-trend-917/forget-your-boyfriend-917161-111/

Lucia

Börjar bli van med händelserika dagar nu. Händer något hela tiden så får nästan ingen lugn stund alls. Men det gör inget.

Idag gick jag upp tidigt som vanligt för man måste ju faktist titta på julkalendern varje dag! Efter den så gjorde jag mig klar och gick till mammas jobb för att filma barnen när de hade lucia tåg. De var jätte duktiga!! Mycket bättre än luciatågt som jag såg lite av på tv imorse. Där var det bara konstiga låtar!

Hann istort sätt bara hem från dagiset (jaja mamma förskolan) innan det varr dags att ta bussen ner på stan och jobba. Är så glad att jag slapp jobba igår för då hade tydligen datorn slutat fungera så de fick skriva handgjorda kvitton och greja hela dagen. Så idag stog de och la in allt i systemet för datorn funka bra idag.

Sjukt at det var över 3 timmar sen jag slutade för dett känns som jag precis kom hem. Fast kan vara för att jag grejade med annat på en gång här hemma.
Jag och pappa har (äntligen) satt i min garderobdörr!!!!!!!! Wihoooooo!!!! Jahapp? kanske ni tänker men den ramla ur för typ et år sen och vi har inte fixat den än. Eller jo men den har ramlat ur igen, men nu har pappa löst problemet så vi lagade den idag!

När vi var färdiga med den så gjorde jag mat och åt och nu sitter jag här och skrier medans Edvin och Johannes ropar på mig för de vill spela plump. Så får väl gå och roa pojkarna et tag!

Så bra att det finns bilder från förra året!


12 december

Blev en väldigt tidig morgon idag så nu är jag TRÖTT! Klockan ringde halv 6 så det vara bara dra sig upp från varma täcket och pallra sig iväg till bussen för att åka till skolan. Tur att det går att sova på bussen iallafall!
Började nya kursen idag sista för den här terminen och så fick vi en ny lärare. Hon verkade jätte stram först men hon var rolig. Synd bara att hon var jätte jobbig att lyssna på! Hon pratade mycket och fort, sen så var allt i samma tonläge så man fick verkligen anstränga sig.

Efter skolan idag mötte jag upp Edvin vid busstationen så gik vi och handla stjärngossestrut tillsammans. Haha ja en sån skulle han tydligen ha imorgon när det är lucia.
När vi kom hem sen så bakade vi knäck (synd att de blev väldigt hårda, men goda ändå!) och tittade på ensam hemma 4. Så nu har vi ttagit oss igenom alla och 3an är lätt den bästa! (Fast det visste vi ju innnan)

Just nu sitter jag och trycker i mig en burk minimajs. Hur gott är inte det liktsom?! Oj minimajs vad nyttig hon är kanske ni tänker nu men ni behöver inte oroa er jag är inte sjuk mitt godis tog bara slut när vi tittade på film.


trött

Är suuuuper trött! För står inte hur jag kan vara så här trött när klockan bara är strax efter 9. Är för trött för att göra någonting. Vill bara sova emn jag måste duscha först, känns jobbigt! Men jag antar att det bara är att göra.

Godnatt allesammans!


13 dagar till juuuuuul!!!!

Känner mig lite halft slutkörd. Har fullt upp hela dagarna. När det inte är job är det skola och när det inte är det så är det alltid något annat Men bättre det än att ingenting händer för då skulle jag bara ligga på soffan och trycka i mig godis (ockej allt godis trycker jag ju ioförsig i mig nu med..).

Igår fyllde mormor år så var iväg och firade henne. Då kunde jag inte låta bli att tänka på att det bara var 2 (ja 2!!) veckor kvar till julafton och tills vi sitter där med släkten och trycker i oss mat hela dagen. Som jag längar!

Idag har jag jobbat mellan 12 och 16 vilket var en toppen tid. Hade tid att göra saker på morgonen (fast det gjorde jag inte) och så kom jag hem i hyfsad tid. Eller ja vid 5 för jag gick hem och var bara tvungen att stanna och köpa färdgodis på coop innan jag gick!

Då är ju frågan vad jag ska hitta på nu bara... Skulle vilja baka rockey road och polkabräck men har inga saker till det så det för nog bli en annan dag.

Nu är det bara

dagar kvar!!!!!!

penny gästbloggar

jllllllllllllllllkaggdsöoiiiiiiiiiiiiiiiiihaesssssssssssssssssbnmmmmmmmmmmmmsdouiöSOGH.JK72´
04REHLIIIIIIIRErkhu vi,bnvvvvvvvvvvvvvvvvgxn ,fdgajö'roråuerhebÖJSD<NC  M,VK.FIYRL8LIYFK.HVHHKVHKHKHK3W8888888888O<<.f

Ja vad ska man säga Penny klättrade åter igen upp datorn och jag antar att hon ville berätta vad hon gjort hittills idag.

Jag gissar att det står något sånt här!

Elvira är lätt min favorit i den här familjen. Jag gillar henne sååååå mycket och hon är min allra största idol. Om jag skulle gissa så är det hon som är Gud, det skulle inte kunna vara på något annat sätt!
Idag har hon myst med mig nästan hela dagen.
Jag har fått busat i snön medans hon skottade sen så busade vi lite tillsammans innan vi gick in. Fast nä vi väl kom in så var det innte så skoj för hon ville tvinga in mig i den där läskiga saken som det kallar föfr dusch för att smälta alla snöklumpar jag hade i pälsen. Men jag lovar att jag gjorde allt för att slippa. Sprattla som en liten jävel gjorde jag när hon skulle bära in mig!

När jag väl var färdig sen så busade vi lite med ina leksaker innan det var dags för det bästa. Då fick jag äta massvis emd godis för jag var så duktig och låg ner och även satt fint. Fast det där med att sitta fint gillar jag inte riktigt för är det verkligen meningen att man ska rammla VARJE gång?

Men roligare blev det iallafall när vi skulle leta efter godis i tvrummet. Jag visste till och med vad nåågra låg eftersom jag smög fram och tjuvkika hela tiden.

Det var allt jag ahr gjort idag. Eller nej jag har larvat mig för jag vägrar att bli borstad också!


förvirrad

Helt förvirrad nu kan jag ju säga! Det regnar och snöar om vart annat ute. Hoppas att det är snö när jag ska till bussen sen så jag ite blir lika blöt.

Förstår inte varför vädret inte bara kan bestämma sig för att det är vinter. Här sitter man och får upp hoppet om massa snö och mys så kollar man yr.no och det ser ut så här....


Lite dålig bild men det kanske syns hyfsat ändå.

skottat

Som vanligt blev det en tidig morgon idag så att jag kunde kika på julklendern. Det är lätt den bästa på mååånga år!

Men tro inte att jag bara har setat på mitt lata arsle efter det inte, för jag har varit så duktig och hjälpt pappa att skotta hela uppfarten så att han slipper göra det när han kommer hem ikväll. Så nu är jag helt slut! Hur är det möjligt för snö att vara så tung?!

Oooh föresten ni kan aldrig gissa vad jag gjorde igår. Jag betalade räkningar för första gången. Fick lite hjälp av pappa, men jag var iallafall med och lärde mig. Så nu känner jag mig jätte stolt! Har även fått veta hur jag loggar in med en sån där liten dosa till datorn!


Okej det kanske inte var riktigt så här mycket snö men nästan!

"julbordet"-Sune

Jag var lite busig imorse. Iställett för att gå upp när klockan ringde vid 7 så ställde jag om den på 8 och så gick jag inte upp då heller. Slutade med att jag gick upp vid 9 och fick titta på julkalendern i datorn istället för på tv.

Men det gick ju det med. Fast känns lite surt att så mycket mer av dagen försvann. Fast å andra sidan börjar jag ju inte jobba förän kvart över 2.

Har även kikat på mysteriet på Greveholm och Sunes jul nu på morgonen. Hahaha ååh så glad jag blev när jag insåg att det var "julbordet" idag på Sune! Lätt ett av de bästa avsnitten!

Nu ska jag nog ta och släppa in vovvarna (försöka iallafall, de ÄÄÄÄLSKAR snön) sen så kanske det börjar bli dags att byta om kanske.


7 december

Tjolahopp! Idag har det varit en skoldag. Var tvungen att gå upp super tidigt för att hinna med bussen som gick kvart i 7. Men det gick bra, humöret var på topp tack vare vädret.
Hur fantastiskt är det inte att jag önskade att det var lika snöigt som på bilden igår och fick så idag?!

Iallafall så hade vi redovisningar idag i skolan och jag var sjukt nervös när jag väl stod där, men känndes skönt att jag var lugn innan iallafall!

för att fira det underbara vädret idag sår lyssnade jag på julmusik heeeeela vägen hem!
Måste ha sett ut som värsta retardet när jag gick hem från bussen med mungiporna öppe i ögonen och högt spelande julmusik men det är så det ska vara!

När jag kom hem sen så blev det ännu mera julmusik och så har jag slagit in alla julklappar så nu är jag helt färdig med dem! Hittade tillslut den sista julklappen. Hittede faktist en till idag så det blev en extra. Hittade den när jag följde med mamma ut en sväng när hon letade efter en plastgran till hennes jobb.

Det var nog allt jag hade att säga idag, iallafall för nu så får vi se sen.


dagen

Känner mig så duktig! Har hunnit med väldigt mycket idag trots en seg morgon.

Allt jag hunnit med idag.
* Tittat på julkalendern+Greveholm (bra kämpat Elvira, det var väldigt jobbigt!)
* Köpa sista julklappen + en extra
* Jobbat 4 timmar
* Duschat (åter igen, jobbigt! ;) )
* Läsa igenom det jag ska säga på muntliga redovisningen imorgon ett antal gånger
* Skrivit ner förkortningar och kom ihåg meningar att ta med imorgon till presentationen
* Kollat busstider för imoorgonbitti (bussen går kvart i 7!!!!!!)
* Beställt hem min personliga busstabell

Tror att det var allt! Och nu ser jag ju att jag har glömt att äta ur mina chokladkalendrar det måste jag ju göra, VIKTIGT VIKTIGT!

Nu blir det lite julradio innan jag hoppar i säng. Blir tidigt idag när jag ska upp så tidigt imorgon!


6 december

Kvart över 11 och jag har redan varit vaken i 4 timmar. Det är väl något som är extra bra med decemer, att man måste gå upp tidigt för att titta på julkalendern. Man hinner göra så mycket mer på dagen då eftersom den blir längre!
Visserligen har jag inte gjort särskillt mycket nu på morgonen förutom att äta choklad, lyssna på julradio och tittat på Mysteriet på Greveholm.

Haha man måste bara älska Astrid (mamman i Greveholm) när hon säger "Nej men Melitta lilla gumman, du borde inte springa ute så där i bara bordsduken på kvällarna" när Melitta nyser.

Börjar jobba kvart över 2 idag så nu vet jag inte vad jag ska göra innan det... Kanske åker ner lite tidigare för att kolla efter sista julklappen, men får se om jag orkar för jag har fortfarande ingen aning vad jag ska köpa.
Tror det får bli lite mer julradio ett tag!

Har fortfarande inga bilder så får bli en från typ precis ett år sen kanske. Tänk om det kunde se ut så här nu...



lååååång dag

Jobbigt med måndag idag! Jag förstår inte hur de kan vara så sega... Iallafall själva dagen, kvällen försninner snabbt.

Har varit i skolan idag. Hade ingen föreläsning men vi behövde jobba med grupparbetet. Skulle skriva ihop inlämningen och skriva det vi ska säga men jag vet inte vad som hände. Jag tyckte att vi skuulle skriva och de andra två satt och pratade om krönikor, jobb och letade efter andra onödiga saker till arbetet som va bättre vi tog senare. Så just nu så har vi ingen färdigskriven innlämmning och inget tal. Talet ska vi ha på onsdag och inlämmningen ska in på fredag.

Känndes väldigt ovärt att ens åka till skolan idag när jag kunde ha jobbat istället. Började med att de andra var 30 minuter försenade och sen det jag redan skrivit på det. Efter vi hade setat där i ca 2 timmar sen och gjort i stort sätt ingenting så blev det bestämmt att vi skulle skriva om några punkter var hemma till det muntliga. samma punkter som vi skulle skriva till det skriftliga.
Grejen med det är bara att punkterna som finns är till det skrifliga och de punkterna som jag har handlar bara om presentationen mm som inte ska vara med mer än max 1 minut i början på det muntliga. Så det känns ju väldigt skoj nu måste jag säga för jag har inte en aning om vad jag ska skriva till det muntliga....
Känns ännu bättre att det ska göras ikväll för imorgon ska de testas i bion om sakerna funkar och så måste vi ha det färdigt så vi vet ad vi ska säga. LIVET LEKER!

Hade förövrigt en väldigt rolig bussresa hem idag (not). Den var bra i 1 hållplats sen kliver det på massa folk och en tant (kärring) sätter sig brevid mig.
Tanten- "väldans vad bussen var sen idag"
Jag- Nej inte så farligt det är ju bara 3 minuter.
Tanten- "Ja precis! Men den som kör var en sån där mörkhyad"
Jag- Fast jag tror inte att det har med saken att göra att bussen var lite sen.
Tanten- "Jo dem där kan väl ingenting om hur man kör eller några trafikregler så det är därför bussen är sen"
Jag- Nej jag tror snarare att det är för att det snöar och är halt ute jag för busschaufförer måste ha körkort för att få köra.
Tanten- "Nej det är förarens fel, att de äns för köra buss dem där"

Alltså seriöst vad är det för samhälle vi lever i?! Förstår kärringen att det är 2011 nu och inte 1840? Om vi skulle behandla folk som vi gjorde då så skulle hon inte ens finnas för hon hade blivit bränd på bål. Alla häxor blev det och jag antar att hon hade räknats som det eftersom hon hade vårtor på näsan!

När jag kom hem sen från skolan idag så blev dagen bättre iallafall då gick jag direkt till basketträningen för de små och eftersom de bara har 1 träning kvar nu efter den här innan matchen så gick vi igenom lite anfall. Var väldigt rörigt!! Mn de gjorde det bra ändå eftersom det var första gången.

Nu ligger jag här och mår dåligt över att jag inte har något att skriva på den muntliga delen..

Helt seriöst så såg hon ut typ så här! (Tanten)

helgen so far

Sitter och myser med julradio brevid adventsjusstaken som äntligen har 2 ljus tända. Bara 20 dagar kvar till julafton nu!!!!!!!!

Gårdagen bestod utav jobb största delen av dagen. När jag väl kom hem sen så åkte jag, mamma och pappa ner och kikade på Edvinns hockeymatch som de vann! Sen så fick vi även besök av lille Benjamin som ska spela match mot Edvin idag, så jag ska ner och titta på den också. Killarna ville att jag skulle ta med kameran så får väl göra det då.

Mer än så har jag inte lanerat för idag så det känns skönt. Fantastiskt att ha en heeeelt ledig dag!


2 december

Nu är allt som skulle göras idag gjort och då är frågan vad jag ska göra av resterande delan utav kvällen. Får förmodligen bli idol och skotittande tror jag. Ska upp och jobba sen imorgon igen så får lägga mig i tid idag.

Var suerroligt idag på "lilla"basketträningen, massa nya ansikten där så det va kul! De har blivit så duktiga även om de var väldigt okoncentreraade idag så nu längtar jag lite till deras första match den 18.

Nu över till något helt annat! Nu är alla julklappar utom 1 fixade. Känner att paniken börjar växa för jag har inte den blekaste vad jag ska köpa förnågot! Får se till att komma på något fort så att jag kan fixa den också.
Det är så svårt det där med julklappar till vissa... Mycket lättare till sig själv!!

Kanske en granny nutcracker..

Eller någon fin skylt/tavla kanske..


Eller varför inte bara en apa..


Ja helt klart svårt val!


tidig morgon

Blev en tidig morgon för mig i dag. Flög upp ur sängen imorse när klockan ringde fast jag var dötrött. Men trött eller inte jag var ju tvungen att se julkalendern!!! So what om jag inte börjar jobba fören 12.30!
Julkalendern i år verkar faktist vara riktigt bra, iallafall känns det så av det som jag sätt. Så nu längtar jag till imorgons avsnitt.

Fler fördelar med att jag gick upp tidigt idag är att jag hunnit med att ringa ett samtal (visserligen svarade hon inte så för försöka igen senare), pluggat och fixat naglarna. Väldigt prodruktiv(?) orgon med andra ord!
Har lite mer plugg att göra, men behöver inte fixa allt nu. Behöver en paus så jag kan kika över det som jag har skrivit lite senare så jag ser vad som ska ändras.

Nu får det nog bli lite mer julradio ett tag medans jag gör mig iordning och sen titta på dagens avsnitt av Sune och Greveholm!

I brist på bilder så får det bli en från förra året vid den här tiden!


dumma dator

Alltså ååååh jag pallar inte!!!!!! Internet lagga precis när jag tröck på ladda upp inlägg så nu är allt borta!!!!!!!

Orkar inte skriva om allt så skriver hej istället!


1 december

1 december idag och den har jag spenderat i skolan. Hade seminarium klockan 8 imorse så klockan ringde ca halv 5. Skapligt trött jag var då!!!
Efter seminariumet sen så satt vi med grupparete ett tag så nu börjar det bli klart. Tur det eftersom redovisningen är på onsdag.

Nu har jag precis kikat på första avsnitten av Sunes jul och Mysteriet på greveholm. Som jag har längtat efter det! Har hållt mig från att tjuvkika i typ en månad nu.

Har inte hunnit sett årets julkalender än eftersom jag satt på en buss när den gick så det ska jag göra sen kvart i 7 när den går på tv igen. Troor att den kommer vara riktigt bra iår! Det känndes så när jag läste om den. Så får hoppas på det så jag inte blir besviken.


RSS 2.0