Glad Påsk

Är så mysigt med påskhelg! Har hittills tryckt i mig mängder med godis och påskmust så jag snart spricker. 
Igår va vi hem till mormor och morfar och åt påskmat, blev kvar där hela dagen och va super trött på kvällen när vi kom hem sen. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Började med att sova bort halva dagen, hjälper en ju inte att gå upp tidigt när man ska ställa fram klockan en timme. Sen så har jag varit ut på en promenad med pappa och vovvarna och tagit en vända till affären. Har inte hunnit med så mycket mer än det. Nu sitter jag och äter mer godis och tittar på Harry Potter som går på 9an. Va så länge sen jag såg flammande bägaren. 
 
Här är mina påskcupcakes!

påsklov

Täntan är äntligen färdig och inlämnad vilket betyder påsklov! Skönt att bara göra ingenting i några dagar och sen dra iväg till London i 5 dagar. 
 
Gissa vem som inte behöver ställa väckarklockan imorgon!
 

1 vecka

Idag är det 1 vecka kvar till London!!! Tiden har gått så fort.
 

2 down 1 to go

Trodde aldrig jag skulle ta mig igenom tentan men så insåg jag precis att jag bara har 1 fråga kvar. Man bli lite mer pepp då iallafall även om jag fortfarande inte orkar sätta mig och börja med den. Det är ju läsningen och hitta information om vad jag ska skriva som tar tid så sitter och har lite ångest över det nu, men ska väl iallafall börja någon gång under dagen var det tänkt. 
 
Känns så skönt att jag precis blev klar med skrivningen på fråga 2. Hade lite småpanik över den igår för den va så jobbig. Va ner till biblioteket vid 10 och hämtade sista boken till tentan (4 veckor efter jag beställde den, lyckat avesta bibliotek!..) och det va tur att den hade kommit nu för det var inte så konstigt att frågan va svår att skriva klart när jag behövde det sista från den här boken. 
 
 

trött

Jag är så trött idag att mina ögon bara hänger. Satt hela förmiddagen med boken i handen och pluggade, men har fortfarande inte börjat skriva på andra frågan. Det brukar ju i och för sig gå rätt så fort när man väl kommer igång men man ska ju orka börja också. 
 
Kom hem från träningen för ett litet tag sen och jag kände att fokusen där inte var den bästa och att tjejerna var överallt och ingenstans hjälpte ju inte precis.
 
Skulle bara vilja lägga mig och sova några timmar men då får jag ju inget gjort..
Ska väl ta och försöka få ner lite grann iallafall innan jag somnar. 
 
Känner mig ungefär så här!

tentaplugg

Tentaplugg är vad jag kommer att ägna de närmsta dagarna åt. Både gillar och ogillar tentaveckorna. Gillar dem för att man får vara hemma hela veckan och jobba när det passar en själv. Men ogillar dem för det är ju så seeeeegt, svårt och tråkigt! Finns så mycket annat man hellre gör.
Att göra hemtenta blir ju förståss inte lättare när de på biblioteket är helt värdelösa heller... Va in där för 3 veckor sen och bokade kurslitteratur, så sa de att den skulle komma inom en vecka. Har sedan ringt varje vecka och kollat om de fått in dem och de har sagt att de kommer imorgon. Åkte in i torsdags när tentan skulle komma ut och så visar det sig att mina böcker inte ens är beställda! AAAAAAH! Kan ju vara bra om de kollar så böckerna är på väg och inte bara säger det. En av böckerna fanns iallafall i Fagersta så jag och pappa fick åka dit och hämta den. Tror ni tanterna i Avesta har fixat så det bara är och plocka upp den som de skulle då? Nej då får jag fixa lånekort och grejer i Fagersta och måste lämna tillbaka boken där sen, SUCK! Den andra boken jag behöver kommer förmodligen nästa vecka så är väl bara hoppas jag får den inann tentan ska vara inne..
Första och sista gången jag lånar (försöker låna) bok på biblioteket!
 
Får iallafall glädja mig åt att det bara är 10 dagar kvar idag till jag och Clara drar iväg till London!!
 
Nu ska jag väl fortsätta med tentan va det tänkt innan jag ska iväg till Nyhyttan vid 4 och hjälpa till på Kjells 50 års fest. 
 
Lite så här känner jag för bibliotikarierna i Avesta!
 
 

amazing

Hur sjukt bra är inte det här?!
 

20 mars

Mår fortfarande inge vidare men lyckades kämpa mig ur sängen vid 7 imorse för att ta mig till skolan ändå. Synd bara att när alla sitter där 5 minuter innan lektionen börjar kommer läraren och säger att hon fått migrän och måste ställa in.. FML! 3dje gången jag åkt till skolan och fått vända den här terminen, inte okej!
 
Har istället legat framför tvn och tittat på skidor, så va ju skoj att jag hann med det iallafall. 
 

2 veckor

Om 2 veckor så är jag och Clara i London, helt sjukt va nära!!
 

hängig

Tror jag gått och blivit sjuk. Ingen ork i kroppen och tungt huvud, lite halsont börjar också smyga sig fram. Har inte jag varit sjuk tillräckligt de senaste åren?!
 

3 veckor

Precis 3 veckor idag tills jag och Clara sitter i the O2 arena i London och tittar på de här LIVE!!! Mindre än 3 veckor tills vi åker till London. Är så taggad just nu så jag knappt kan fatta att det snart är dags. 
 

dålig uppdatering

Känner att bloggningen inte har varit den bästa de senaste dagarna. Har fullt upp med grupparbetet i skolan och jabbat på det nästam varje dag i snart 2 veckor. Var där hela dagen idag också och kommer behöva åka upp imorgon igen. På onsdag ska det vara färdigt så gäller att läsa in allt ordentligt så redovisningen går bra. 
 
Blir en jobbig vecka. Skola alla dagar utom på fredag sen ska jag jobba på lördag. 
 
Jobbade nu i lördags också. Va lite orolig att jag inte skulle komma ihåg allt eftersom det hade gått ca 2,5 månad sen sist emn det gick bra tills det var typ 1,5 timme kvar. Då krachade hela kassasystemet så jag var tvungen att lära mig att skriva manuella kvitton. Inte det lättaste och det tog tid! Tur att det var i slutet av dagen så det inte var allt för mycket folk iallafall. 
 
 

skooola

Spenderat de senaste 2 dagarna i skolan. Håller på med ett grupparbete som är lite väl stort för att vara en seminarieuppgift. Förstår inte riktigt hur lärarna tänkte när vi ska göra ett arbete som vi skulle behövt läst några andra kurser innan för att göra så bra som möjligt. Men det är väl vad det är, förhoppningsvis är vi klara och förberädda tills nästa onsdag (fingers crossed!). 
 
Har inte så mycket annat roligt att skriva eftersom jag åkt direkt när jag vaknat och kommit hem sent 2 dagar. Ska inte åka upp något imorgon iallafall, fast måste göra lite hemmifrån (typ läsa en bok mm.)

blue suede shoes

Fick hem mina finingar idag! Är lite blåare i verkligheten. Är så glad för det va till och med snyggare i verkligheten!
 

3 mars

Edvin har varit hemma nu i helgen så har passat på att umgås lite med honom. Igår var vi ut till lillsjön med släkten för att titta på dragrace på is. Det SÖG! Efter att 2 hade åkt hade jag tröttnat och jag har aldrig känt mig så rastlös.  Så gjorde en jätte snöboll, fikate och åt macka men det kändes fortfarande som det var en evighet kvar. Men kom ju hem tillslut.
 
Idag har jag Edvin och Johannes varit och spelat bowling. Det gick väl så där men jag förlorade bara 1 serie iallafall. Annars så har jag legat och tittat på film hela dagen. Man behöver filmdagar ibland där man tittar på film efter film i flera timmar. 
 
 
 

1 år idag..

Saknar dig Whoopi!
 

 
<3

RSS 2.0