29 september

Haft fullt upp hela dagen idag. Satt med hemtentan från när jag vaknade istort sätt fram till 4 och jag har ändå 1 fråga kvar. Vet inte riktigt vad jag ska göra på den så hoppas att malin kommer på så att hon kan hjälpa mig. Den ska nämnligen lämnas in imorgon så vorje ju bra att göra klart den kanske.
När jag var färdig med de första fem så började jag förbereda maten (mums med lax och potatis!). Sen hann vi (jag och pappa) väl i stort sätt bara ätta upp maten innan morfar kom för att åka på lexus kväll eller vad an sk kalla det på holmlund. Pappa och Morfar var vip gäster där och jag fick förlja med eftersom träningen var direkt efter. Var inte med på den eftersom jag är förkyld fortfarande. 5 veckor still going strong. Men jag sköt lite iallafall.

Just nu sitter jag och äter nattmacka, eller kvällsmacka kanske man ska kalla det. Tror jag ska slå på the big ang theory också nu innan jag somnar.


Kul att jag vet hur man ser normal ut på kort också. Tror aldrig jag fick lära mig det när jag var liten. Då sa folk bara le och så blev det som det blev och det hänger i sig idag..

skriver hemtenta

Hemtentadag idag vilket beytder att jag sitter och skriver in svaren i ett dokument idag. Har gjort klart 2 stycken frågor hittils sen tog jag matrast. Blev lite vofflor med sylt och mycket glass, Slurpigt!!
Så nu ska jag väl ta tag i resterande frågor snart men det är ju så segt och tråkigt! Dessutom har jag ingen aning om vad jag ska skriva på de sista 3 frgorna :S Men får väl börja med trean och ta de andra som jag inte vet senare.

Av någon anledning är hundarna på världens myshumör idag. Så lite tråkigt för dem att jag bara sitter vid datorn. Varje gång jag rör på mig så hoppar de till och börjar vifta på svansarna och vill gosa. Kanske kan ha med att det är super soligt ute som de är så glada idag? Tror nästan det!

Får bli bilder på mamma för hundarna var så där mysiga här med.


gårdagens inköp

Röd stickad tröja nu när julen närmar sig (och för att den är såååå mysig!).


En till röd tröja som inte alls är så bred som den ser ut att vara.



Svart myströja.


Strumpsockorna.

Såg nu imorse att jag råkade köpa fel storlek men dem kanske funkar ändå.


tjejkväll

Jag och Malin var så duktiga idag. Vi satt och pluggade konstant i 4 timmar(!) och ändå han vi bara med 3 av 6 frågor. Så ska väl sätta mig och skriva ihop det där imorgon hade jag tänkt.
När vi nästan hade pluggat klart så beställde vi lite tai, eller ja det var rätt mycket faktist. Super gott var det också!

Sen vid halv 6 så pallrade vi oss ner till stan och tjejkvällen. Gick runt med Malin där tills jag skulle möta upp Clara. Var tjockt med folk så inne på hm fick man vänta ca 15-20 minuter för att få komma in i provrummet. Så när jag och Clara redan hade provat en vända och hittade lite mer så ställde vi oss i gravidhörnet för där va det ändå inge folk. Gick ju bra när det bara var tröjor så man kunde dra på utanpå.

Fick med mig 3 tröjooor och 2 par "stumpsockor" eller vad man ska kalla det. Kanske visar imorgon om jag orkar och hinner.

Sen det mest chockande på hela kvällen. Jag Elvira Lindgren blev gymmedlem!!!!! Kan knappt tro det själv. Så får väl ta och börja pallra mig ner dit nu då.


28 september

Orkade inte med alla frågorna igår så jag får göra det sista nu. Eller snart ialafall. Måste duscha först och kanske åka och köpa något att äta också om jag inte orkar göra någonting här hemma. Men det orkar jag nog med största sannolikhet inte.
Sen vid 2 så åker jag ner till Malin för att plugga tillsamans och sen ikväll så blir det tjejkvällen med Clara. Vet inte om jag hinner skriva något emellan så skriver allt nu.

Så måste jag ringa katshing också eftersom de aldrig ringde igår eftermiddag som det sa..



mer plugg

Sitter åter igen och pluggar. Blev inte så mycket förra gången för Amanda kom hem och då blir dett lite svårt att koncentrera sig. Så umgicks med henne tills hon åkte hem. Sen har jag mest gjort allt annat utom att plugga resten av kvällen så sitter med det nu. Men det flyter på hyfsat och det jag inte orkar med ikväll hinner jag med imorgonbitti.
Ska sen och träffa Malin och prata igenom frågorna så måste vara klar med dem innan det.



pluggar

Slöat med lite serietittande imorse. Blev andra avnittet av two and a half men och de avsnitt jag hade kvar på the big bang theory. Men när Amanda åkte ner för en fika på stan så tog jag tag i hemtentan. Så sitter och försöker mig på frgorna nu. Har väl skrivit ner anteckningar till nästan en hel uppgift nu så ska väl fortsätta med det var det tänkt. Lite drygt bara när frågorna är så komplicerade. Det är nu jag känner så där extra mycket att jag saknar gymnasiet.

Känns som det passar bra med en studentbild.

cake pops

Sitter och väntar på att mina och Amandas cake pops ska bli klara. Så att vi kan mumsa i oss allihop innan någon annan hinner hem ;)


igår

Had fullt upp hela dagen igår därav den dåliga uppdateringen (igen). Började morgonen med att kila in till Amanda för att titta på första avsnittet av nya two and a half men och new girl.
Sen blev det lite frukostmys och fia med knuff. Kan ju bara säga att mamma inte var någe vidare på det alls faktist.

När vi hade spelat klart så åkte vi ut till storsjön och tittade på lilla la vida (valpen). Hon har blivit såååååååå söt! Hon är så där 4 veckor nu. Synd att hon mest ville sova bara. Men mysig ändå!
På väg därifrån så tvingar mamma ut oss i skogen eftersom hundarna ville det. Gick inte allt för långt iallafall och så hittade jag och Amanda lite svap som vi tog med hem och åt till frukost idag.

På kvällen igår så tvingade jag Amanda att kika på star trek med mig. Spelar ingen roll hur många gånger man ser filmen, fortfarande lika bra! Har tittat på den 3 gånger nu på kanske 13 dagar, så bra är den! Låt mig tillägga att den är 2 timmar lång.


god news

Glada nyheter. När jag satt i soffan och försökte må bättre så ringde Amanda och berätta att hon satt på tåget och skulle tydligen komma hem idag istället för imorgon, skoj skoj!
Så har väl mest umgåts med henne idag. Blev en vända till mormor och morfar också. Var inte jätte pigg men det är ju alltid trevligt så jag följde med i min ziperall som morfar blev lite avis på ;)
När vi kom hem därifrån så var jag så duktig att jag böt om och åkte med Amanda till affären för att handla godis. Fick med mig twizzlers som jag sitter och mumsar i mig nu. Sen även lite peanuntbutter cups, ostsås, chips och makaroner med ostsås. Tänkte testa det någon dag och se om det verkligen är så gott.

Nu hade jag väl tänkt och kika på filmen spot eller något eftersom Amanda är på stan och dansar med några kompisar och alla andra sover.


skor

Efterom det inte finns så mycket annat att göra så sitter jag och tittar på skor igen. Denna gång från Zara.



24 september

Fortfarande sjuk så finns inte så mycket att skriva. Lyckades äta lite igår och så var mamma och pappa snälla och handla godis till mig. Är så värdelöst att vara sjuk för det finns typ inget att göra. Så just nu lyssnar jag på julmusik (ja igen) och tittar på nelly.
Tänk er att ni vann ett pris att trycka hem vad ni ville därifrån. Fatta hur mycket fult som också skulle komma med hem bara för att man kan trycka hem det.

För att inlägget ska bli lite mer intressant kan jag ju meddela att det är precis 3 månader till Julafton. Vill man veta i dagar så är det 91 dagar.
Har blivit på väldigt vintrigt humör på senaste tiden och vill ta fram tomtar och annat jox.

sjuuuuuuuuuuk

Har haft det riktigt jobbigt inatt. Inte kunnat sova alls bara typ halvsova. Var helt sjukt för jag var lika varm som tomten i afrika men frös som en afrikan på nordpolen. Tänk er typ solen i rymden, väldigt varm så om man tar på den får man brännskada och så är det kallt som i rymden runt om. Så kände jag mig.
Därför jag ville gå upp halv 5. Har åkt på feber, halsont och huvudverk sen är jag helt slut i kroppen. Så jag undrar när jag ska få bli frisk. Inte super mysigt att ha varit sjuk hela september.

Sen efter att ha sovit i Amandas säng i ca 1 vecka kan jag konstatera att när jag får det rummet så ska jag ha en annan sorts säng som är mjukare. Har vaknat upp med nackspärr typ varje morgon. Så blir nog att flytta tillbaka till mitt rum inatt. Om jag orkar plocka bort sakerna jag har på sängen vill säga. Är ju trots allt därför jag sov inne hos henne.
Hon kommer tydligen hem på söndag också! Tack för informaionen ;) Hade jag vetat det innan så kanske jag hade kunnat spara på febern ett tag. Fast hon kanske ville överraska mig så jag poopar pantsen så att hon får ett gott skratt och vill komma hem snart igen.

Sen så är det ju fredag idag vilket betyder att jag får äta godis idag. Synd bara att jag inte orkar äta någonting för tillfället. Känns lite taskigt när jag har varit duktig och inte ätit något sånt på hela veckan. Men vem vet kanske orkar sen. Fast det förutsätter ju att någon snäll själ kan åka och köpa lite godis till mig (typ mamma, blink blink).


Får bli en gammal bild där jag ser sjuk ut..

04.30

Klockan är nu halv 5, inte allt för tidigt och inte allt för sent. Undra om det är okej att gå upp nu. Pallar inte ligga kvar mer.. Fast hundarna kanske vill sova förstås. Antar att jag får stå ut ett tag till!

förkylning

Helt sjukt att det gått 4(!) veckor sedan jag blev sjuk och jag är fortfarande inte helt frisk. Så händer det ofattbara, har åkt på ytterigare en förkylning. Hur stora är oddsen för att det ska hända liktsom?! Så nu gör det ont varje gång jag sväljer och huvudet dunkar. Bra start på hösten iår.

Men hur som helst så bestämde jag mig för att träna idag eftersom det inte har blivit något sen första träningen för i höst. Va bara 3 stycken där så va lite värdlöst men fick träna mycket skott så det var ju bra. Sen satt jag, pappa och Niklas och diskutera Italien på vägen hem, mycket skoj!

Nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv för att jag börjar bli sjuk på nytt. Men inte mycket att göra åt förutom att bita ihop och vara glad, så det tänker jag göra!

Kör på närbilder eftersom dem alltid är så sickrande ;)




Hmm väldigt fin ansiktsform på sista bilden!

kesella vanilj

Har varit godis och kakfri i 3 och en hav dag nu!! Åh jag är så stolt över mig själv!
Eftersom jag är så duktig så istället för att köpa glass med hem igår när vi var på affären så köpte jag kesella vanilj och fryste in. Mmmmmm så gott det blev!! Lite hård men det var bara att stoppa in i mikron en liten stund. Gott men nyttigare än glass.


nagellack

Tjolahopp! Sitter och tar bort nagellack och lyssnar på julmusik. Är helt förälskad i mitt nya nagellack! Har setat en vecka utan att börja försvinna! Fast en nagel gick av så nu gör jag om eftersom den slet med sig lite. Men då har jag ju något "vettigt" att göra.
Tror att jag ska ta mig en tripp ner på stan och köpa mig ett till någondag innan dee tar slut. Tänker inte säga vart utifall det inte finns något kvar till mig då. ;)





Funderade på om jag skulle köra nya Hollywood stylen, fast kör kanske helsvart ändå.

jukalendern 2011

Ligger och lyssnar på julmusik och hoppas att första snön kommer imorgon. Så blev jag lite nyfiken på årets julkalender. Så för er som inte redan vet vad det blir för någon så blir det tjuvarnas jul. Hoppas att den är bra, eller iallafall bättre än förra årets!

Kanske ska ta och sova lite nu. Bara för att jag inte har skola förän måndag näst nästa vecka (3 oktober) behöver jag ju inte vara uppe hela nätterna.



Vet att klockan är efter 12 men jag räknar från att jag vaknar ;)

baby its cold outside

Jahapp har varit en sån där alldeles vanlig dag idag. Inte hänt något speciellt med andra ord. Det ända annorunda idag är att jag såg en tant med en metalldetektor när jag satt på bussen. Hon såg såååå lyckllig ut. Men vem hade inte gjort det om man hade en metallddetektor liktsom?!

Svullnaden vid ögat är borta också. Försvann väl någon gång under dagen för den var borta tills min lektion började. Skönt!

Va lite drygt att åka buss idag. På vägen till skolan så måddee jag illa redan i hedemora så jag nästan tänkte gå av men det gick hela vägen med nöd och näppe(?). Sen på vägen hem så hade jag låten baby its cold outside på hjärnan. Lite segt att ha den på hjärnan hela vägen när jag bara kan delar av den. Tur att den är lite mysig iallafall så att det inte var typ hej hej monika eller någon annan skitlåt.
Sen så passar ju låtnamnet in på dagen ganska bra. Jag har frysigt som en jävel idag! Alldeles rått och kallt i luften.

Här är låten. Synd att jag inte vet hur man lägger in en video direkt i bloggen. Men men det här får funka!
http://www.youtube.com/watch?v=ZtS3Rek3Dcw&feature=related





Okej såg nu att jag kanske har lite svullnad kvar, men inte mycket!

alien

Lite seg morgon idag. Snoozade i en timme i morse, 5 minuter åt gången. Va hyfsat pigg i huvudet men trött i kroppen så det var väldigt skönt att ligga och dra sig.
En timme kar nu tills jag ska kila iväg till bussen. Drygt att jag kommer fram till skolan ca 20 över 1 och börjar 3, men men. Hade väl tänkt att duscha innan det så börjar väl bli dags nu.

Just ja! Kul föresten att jag vaknade med att jag ser ut som en alien! Måste ha fått ett bett eller slagit i mig eller något för jag är svullen på insidan av ögonlocket :S


Vänster är "friskt" och det andra inte.

segt

Hm ja det där med seminariumuppgiften gick väl så där. Glömde helt bort den. Sen blev det inga kort heller för jag orkade inte leta på kamran, sen visade det sig att mamma aldrig tog med sig den.

Men men, blev en vända till golfbanan med Edvin och pappa. Mest för vi skulle till affären efteråt och jag ville se om ica här också hade amerikanskt godis och det hade dem! Blev lycklig när jag såg det fast duktig som jag är så köpte jag ingenting. Så nu har jag varit godisfri i 2 hela dagar. Känner mig stolt!

Ringde till telia sen också efter ett mycket förvirrande brev. Men jag ska tydligen ringa till katshing för att det varr där problemet med telefonen+sim-kortet låg. Synd bara att de har öppet mellan 9 och 1... Så får väll ringa innan skolan imorgon. Men det värsta av allt är att hon på telia sa att det kunde ta ett tag att få kortet när det är en förflyttnig av nummer. Skoj liktsom, ännu mer skoj att jag borde ha fått det innan förflyttningen gjordes så att jag inte skulle behöva vara utan som jag är nu. Men är väl bara bita ihop och hoppas att telefonen är värd det i slutändan.

Nu hade jag nog tänkt att slå på star trek innan jag sommnar.

Så här känner jag mig nu!



ny dag..

Ny dag nya möjligheter och inget nytt sim-kort! Vet inte hur länge jag ska få leva utan. Men hoppas att det kommer under dagen så att jag har imorgon igen när jag ska tillbaka till skolan. Annars så får jag väl lov att sätta mig i telefonkön till telias kundservice..

Hade väl tänkt att göra seminariumuppgift 1 idag eftersom jag var sjuk när vi hade den. Men orkar inte göra den på en gång. Funderar på om jag kanske ska ta med biffen ut och se om han vill ta några bilder idag (det vill säga om jag hittar på honom efter att mamma lånade honom igår). Det är ju sånt där mysigt höstväder idag, kallt, burrigt och  färgglatt, precis som det ska vara!

Undra om det finns något sånt här ställe i närheten.

Nyttig

Har så sjukt ont i magen just nu. Tror att det har att göra med att jag började vara nyttig idag. Har varit duktig och inte ätit nå godis eller kakor alls idag! Men stackars magen som är van med sockerbomber gillar nog inte att jag är på "rehab". Får hoppas att den känns bättre imorgon när den har lite mer tid att vänja sig. Sen får jag väl se till att hålla mig borta så mycket som möjligt från godis så jag slipper verken sen. Nu ska jag väl ta och kika lite Scrubs innan jag somnar. Gör inget om det blir lite sent för jag är ledig imorgon.

leksaker

Åh man blir så lycklig i hela kroppen när sån här reklam kommer för då vet man att julen närmar sig!
Bara 96 dagar kvar!!! :D



Haha alltså what?!
Kan inte minnas att det fanns "goth"dockor när jag var liten...

Fina namn hade dockorna också!
Från vänster: Ghoulia yelps, Clawdeen Wolf, Draculaura, Frankie Stein, Lagoona Blue.

lyckad dag

Har haft den förmodligen mest irriterande dagen på väääääääldig länge idag.
Orkar inte skriva om allting så jag listar upp dagen istället.

Dagens minus (-)
*M
ärker när jag ska iväg till bussen att mitt SIM-kort har blivit inaktiverat. Har väl att göra med at jag ska flytta över mitt nummer till ett aobnemang...
*Kommer till skolan och inser att det måste stå fel tid på mitt schema. För när jag kommer fram dit vi skulle vara så kommer min grupp ut från klassrummet och är redan klara...
*På bussen till Borlänge där jag ska byta buss till Avesta så är det ett slags högt klappljud blandat med en snabb vissling varje gång vindrutetorkarna slår upp. Så det lät ashögtt i bussen varannan sekund typ. Så typ totalt 900 gånger under resan dit...
*När jag väl är framme i Borlänge så går det ingen bussjävel förän om 1,5 timme...
*Går iväg på toa medans jag ändå måste vänta på bussen. Där inne är det ett blinkande (tänk er typ tics) blått ljus så man blev helt yr...
*När jag väl sitter på bussen så kliver det på ett gäng skitirriterande fjortisar som självklart sätter sig bakom mig och är allmänt jobbiga...
*När fjortisarna väl går av bussen börjar en unge skrika de sista 40 miuterna av resan...
*När jag hade typ 3 hållplatser kvar av den hemska resan så kliver det på en "nysvensk" som står och krågar och bråkar på busschaffören i 5 minuter...

Dagens plus (+)
*F
ick vara med i seminariumgruppen som var efter min!
*Mysigt att det regnar idag!
*Har fått sett hur det går till när de där stora reklamaffisherna vid busskurerna byts ut!
*Fick mig ett litet skratt när en lastbil åkte in i en stång!
*Salladen jag åt i väntan på bussen var god!


Livet leker-Men jag är inte bitter


mental meltdown

Nu blev det visst så där dåligt med uppdateringar igen.

Hade en översovande Clara här natten till igår. Sen så skulle hon iväg på match så då blev det lite spel och godishandlande med Edvin och Johannes.
Sen på kvällen så tjockade jag i mig typ hela godispåsen satidigt som jag kikade transformers. Den var riktigt bra! Hade ju bara sett 3an innan.

Idag har varit det varit en pluggdag. Eller halva dagen iallafall. Åkte och firade Lukas som fyller 11år imorgon. Men sen vi kom hem därifrån så har jag setat med min seminarium uppgift. Har typ fått psykbryt på skituppgiften. Fattar inte ett piss utav den och inte nog med det så står böckerna där svaren finns på engelska, Yey! Visst engelska kanske inte verkar så svårt men de här böckerna är då inte lättlästa! Läser en krånglig mening och lagom tills man kommer till nästa har man hunnit glömt det som stod i den innan.
Har setat sen typ 2 och har fortfarande 1 av 3 uppgifter kvar...
Så mamma får väl hjälpa mig när hon är färdig jobbad för ikväll för det här går bara inte!


16 september

Blev en sen kväll igår, jag som skulle lägga mig tidigt. Åkte till träningen vid 8 och kom hem strax efter 9. Väldigt skön träning faktist vi var bara 3 stycken där så vi låg på en matta och pratade istället för att träna.
Sen när jag kom hem och fortfarande var super trött efter dagen så behövde mamma hjälp med att nåla upp hennes klänning. Men kom väl i säng sen strax innan 12 ialllafall.

Nu ska jag väl ta och plugga lite och sen vid 4 åka ner till domarhagen och möta Clara för en fika.

15 september

Alltså sjukt imorse när jag gick till bussen var det 6 grader ute! Trodde jag skulle frysa ihjäl. Så nu är det nog dags att byta jacka, frågan är bara till vilken. Skinnjackan är för kall, vinterjackan hade varit skön men då fryser man ihjäl i vinter istället. Så får väl typ ta min bruna eller den svarta jackan som ni inte har en aning om vilka det är förän ni ser dem vilket jag inte orkar visa. Väldigt mycket svabbel blev det nu men så kan det bli ibland.

Mellan föreläsningarna idag så han jag iväg till ICA för att handla beställnigen jag fått.
Twizzlers till Clara
2pkt twizzlers, butterfingers och babyruth till Amanda.
Så hppas dem blir nöjda!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt är för trött för att tänka. Blir lite så när klockan ringer halv 6..


nedräkningen har börjat

Vad är det för en dag. Är det en vanlig dag. Nej det är ingen vanlig dag för det är 100 dagar kvar hurra hurra hurra!!!!!!!!!!!

Nu är det bara 100 dagar kvar till JULAFTON!!!


gårdagen

Blev en väldigt hektisk dag igår så hann inte skriva något.
Mamma väckte mig halv 8 och sa att jag skulle jobba. Tydligen så hade de inge folk på hennes jobb (leka lära). Så var bara kasta sig upp ur sängen så jag kunde vara där en halvtimme senare.
Det måste verkligen varit kris för att ta in mig. Med tanke på att jag inte gillar barn och leka lära är ett dagis. Men men det gick bra ändå. Blev lite olika uppgifter tills lunch sen efter det så blev jag fast i målarrummet resten utav dagen. Barn överallt och alla ville göra samma sak sammtidigt och ha nya grejer hela tiden men det löste sig. Tog en halvtimme sen att städa efter dem men de verkade nöjda.

När vi hade slutat så följde jag med mamma till kupolen för att hjälpa henne leta kläder att ha på hennes gala på lördag. Flöt på väldigt bra och hon hittade klänning i första affären. Trodde där ett tag att allt var för bra för att vara sant när hon hittade allt hon behövde på typ en gång. Det var det också! En timme innan de stängde gick brandalarmet så vi var tvugna att gå ut. Det värsta med det var att mamma hade lagt undan lite av det hon skulle ha utifall att hon hittade något hon gillade bättre. Men som tur var så tog det inte allt för lång tid så hon han köpa det hon skulle ha.
Jag som bara skulle följa med som stöd kom hem 750kr fattigare. Skulle egentligen inte köpa någoonting men fick med mig en vinterjacka, ett par sockor och hör och häpna 2 par gummistövlar!! Jag som inte ens använder såna. Men får väl börja med det nu antar jag.

Sockor



Stövlar nr1



Stövlar nr2



Jackan

jeffery campbell

Liiiiite jag vill ha de här!!


glad tjej

Hade en toppendag igår! Va tvungen att gå upp tidigt för att hinna med bussen till skolan. Sen när jag var framme så var det 3 timmar tills jag började (lite segt) så jag gick till ICA för att köpa lite godis. Så när jag kommer dit så är det som att det strålar från hyllan och en amerikansk sektion öppenbarar sig. Blev överlycklig när jag såg att de hade twizzlers <3, skittles, butter fingers mm. Så jag köpte med mig twizzlers och skittles. Sen skickade jag såklart(!) sms till Amanda, Edvin och Clara föär att frestas! Så nu har jag fått beställning av Amanda att fixa tills hon kommer hem nästa gång.

Från klockan 13.00-15.00 skulle jag ha haft seminarium igår men det höll bara på till 14.00. Wiho sluta tidigt tänkte jag. Men turen tog inte slut där. Gick mot bussen och den kom samtidigt som jag. Så var bara att hoppa på den till Borlänge och hoppas på att det skulle gå någon tidigare buss än 10 över 4 bussen. Mycket riktigt gjorde det de. Stod nämnligen en buss till Hedemora där och skulle precis åka iväg så det var bara kliva på den och sen byta där till bussen som skulle till Aveta. Vilket slutade med att jag var hemma 4 istället för att ta bussen då. LYCKAD DAG!!! :D

Idag är jag ledig, likaså imorgon. Så ska väl ta och ringa comviq, telia och katshing om telefonen som jag aldrig får hem (beställde mitten på augusti). Sen plugga lite körkort kanske.


PIC

Hängde med min PIC= Partner In Crime "Clara" hela eftermiddan/kvällen igår. Därför inga uppdateringar. Vi satt och nörda wordfued typ hela kvällen, haha ne men nästan.

Idag har jag ingen aning vad jag ska hitta på. Kanske följer med Edvin och Johannes ut och spelar lite golf men det känndes segt..
Blir förmodligen att ta lite hostmedicin och titta på en film eller två.


alperna

Haha va precis en snubbe här och prata om att han och hans vänner skulle till alperna. Deras föräldrar skulle betala 1/3 av resan men resten skulle de betala själva så då tyckte han att jag skulle köpa "världens bästa" strumpor och ljus. Sen pratade han i 5 minuter om varje sak och om varför just jag skulle ha dem. Han tyckte att även om inte jag ville ha sakerna så skulle ju mina vänner väldigt gärna vilja ha dem. Då är det ju bättre att jag köper lite och ger de som vill ha så slipper han knacka på och störa dem också. Sen så vet han ju inte vart de bor. Alltså hahaha! Det var så svårt att hålla sig för skratt när han pratade, men jag lyckades nästan ialllafall.

Så om det kommer någon okänd snbube och knackar på så vill han bara sälja strumpor och ljus. Och jag råder er att öppna så ni också kan få er ett gott skratt!


live long and prosper

Kom på att jag inte bloggade något igår. Var för trött helt enkelt.
Sov jätte dåligt den natten och skulle upp tidigt till skolan. Blev 2 föreläsningar. Den första var jätte bra och vi fick titta på filmsnuttar och ett radioklipp.
Den andra var väl inte direkt någon höjdare. Han pratade med typ sama tonläge hela tiden och aldeles för fort så ingen hängde med. Så efter pausen vi hade i mitten av förläsningen så var det kanske 2/3 kvar i salen.

När jag kom hem sen så blev det lite pizza och godis här hemma med mamma. Sen gick jag upp och kikade på star trek. Hade aldrig sett star trek förut men wow!!!! Helt fantastiskt bra var det!!!!





färdig

Färdig med andra seminarieuppgiften! Gick mycket fortare än vad jag trodde. Så nu behöver jag inte känna mig lika stressad över första uppgiften.
Jag trodde att det skulle ta typ 5 timmar fast jag tror inte det tog mer än 1 kanske en 1,5 timme så det känns skönt.

Nu ska jag gå ut en sväng med hundarna som håller på att tjata sönder mig.

tips

Måste bara tipsa om en tävling där man kan vinna ett par Jeffery Campbell skor.
http://fashionpunsh.blogg.se/2011/september/tavlning-jeffrey-campbell-shoes.html#comment klicka på länken så kommer du direkt till inlägget och kan vara med och tävla. Tävlingen slutar 12.00 9 september så skynda er! Och vill ni inte vinna skorna till er själva kan ni alltid vinna dem till mig ;)


troll

Ser för tillfället ut som ett troll för jag är nämnligen nyduschad och då blir det så. Vet inte om det är normalt att håret trasslar så mycket somm mitt gör.
Blir en sån där trök dag idag. Ska sitta och läsa och skriva seminarieuppgift hela dagen så jag inte behöver göra lika mycket i helgen sen. Det är iallafall ra väder för plugg idag. Grått och blött ute. Tur att det inte regnar för då hade jag velat gjort annat än att plugga!!




plugg

Har varit en lugn morgon idag med lite tv-tittande. Men nu ska jag plugga lite. Läsa de kapitel som är till andra seminarie uppgiften. Känns som att det är smartast att börja med andra uppgiften eftersom den ska in på måndag och den första behöver vara inne innan den 30 eftersom jag fick en längre uppgift när jag var sjuk.


bbuk

Blev till slut vinnst med 5 mål för Sverige. Skönt då kan man sova gott inatt!
Kom på att jag glömt bort att kika bbuk idag så får bli det nu innan jag lägger mig. Eller ja ligger gör jag ju redan så innan jag somnar.



Haha om man söker på bbuk2011 på google så kommer det tydligen upp bild på mig :P

fotboll

Sitter och tittar på San Marino-Sverige matchen. Fortfarande 0-0 nu efter första halvlek. Lite små frustrerad över att Sverige inte lyckats pilla in bollen än med tanke på att San Marino är det sämsta laget i kvalet. Men som tur är har de ju en halvlek kar så hoppas på några mål i den.


cake pops

Kikade lite blogg.se:s startsida och såg sånna här så ville testa.




Super enkelt att göra.

2 pkt ballerina kladdkaka
50-100g philadelphia
300g vit choklad

1. Krossa/mixtra kakorna.
2. Blanda ihop kakorna med philadelphia. Ha i lite i taget tills det blir kladdigt så du ser hur mycket du behöver.
3. Rulla till bollar och ställ in i kylskåpet i ca 30 minuter.
4. Klipp till grillpinnar i den storlek du vill ha.
5. Smält chokladen.
6. Doppa udden på pinnen i chokladen och tryck i den i "bollen" och täck den sedan i chokladen.
7. Låt chokladen stelna.

6 september

Mycket prodruktiv (heter det så?) dag idag. Har hunnit med att pyssla, handla, baka, ta ner studsmattan och börja tömma poolen. Känns som mer än vad det var. Fast känner av ryggen nu när jag har stått med hink ett tag. Är hel spännd i den efter allt hostande.

Nu ska jag väl ta och titta vad jag kan göra för mat.

paus

Tog en paus från ståltråden och cyklade till tempo. Köpte lite bakgrejer och cocosbollar. Tog även med mig biffen (min kamera) för det var ett tag sen sist. Kanske var han trött eller så strejkade han för han ville inte knäppa några kort. Inte förän vi kom hem ställde han upp. Men jag tar vad jag får!

Just nu bakar jag något jag aldrig testat förut så hoppas det bli gott även om det innehåller ballerina.








ståltråd

Mår mycket bättre idag, nu är det i stort sätt bara halsen som gör ont.

Kände mig på sånt pyssel humör idag. Så nu sitter jag och leker med ståltråd och pärlor. Gör sånna där hjärtan som man hänger lite här och var. Kanske inte världens snyggaste men kul är det iallafall! Synd bara att det tar så lång tid så att man inte hinner med så många. Men å andra sidan har man något att göra ett tag. Har bara hunnit med ett hittills och så här ser det ut.


soffläge

Har legat i soffan typ precis hela dagen idag. Fick hoppa över skolan idag då jag hade feber igår och imorse. Men nu mår jag iallafall lite bättre, bara hals och huvudvärk kvar.
Mina skolböcker anlände idag också så jag har även hunnit med att hämta ut dem.

Nu blir det att återgå till att slöa i soffan och hoppas på att jag är piggare imorgon! Idol om en halvtime också och det ä ett måste. Sen efter det svenska hollywoodfruar. Ser ut som att det bli en helt okej kväll.

Och så den självklara sjukoutfiten som jag typ bott i nu en vecka.

(Det är normalt att se psyko ut på alla bilder)

idol

Första avsnittet av idol nu på 4an!! Det är ju et måste att se nu när det är auditions!
Så har ni inget för er, eller om ni har det så slå på tvn.


skitförkylningsomintegersig

Tråkig blogg att läsa just nu jag vet. Skriver inte om så mycket men det är endast för att det inte händer någonting nu när jag är förkyld. Har varit förkyld nu i 13 dagar, skit förkylning!! Nu när jag trodde det höll påå att bli bättre så har jag fått feber.. Dessutom har jag hostat så mycket att jag kräkts. Kul liv jag har!!


tennis

Blev lite söndagstennis imorse med Frida och Kjell. Kul tänkte jag nu när halsen började kännas bättre även om den inte va bra då jag har hostat i 2 hela nätter. Kul var det men jag underskattade nog förkylningen ytterligare en gång för nu hostar jag så jag mår illa.

Sitter just nu och vilar hals och mage framför fångarna på fortet. Borde äta någonting också kanske men vet inte om det går än. Men nu ska jag inte sitta här och gnälla!


film

Så har ännu en dag gått. Har inte gjort särskillt mycket idag inte. Pluggat körkort, spelat christmas crunch och kikat på serier.

Just nu myser jag och hundarna fraför en film och äter sorbet. Eller iallafall jag.

trök lördag

Oerhört rolig lördag idag. Sitter nämnligen och pluggar körkortsteori och det är sååååååå tråkigt. Men det blev lite bättre när jag tog fram sorbet iallafall.
Fast jag tror jag tar och gör något annat snart innan jag somnar.

Fast har inte bara pluggat idag utan jag har också hunnit med att prova alla skor jag har på mitt rum. Kom fram till att mina favorit skor är de som är för stora som jag måste skaffa en sula till.

Favoriterna till vänster och de näst bästa till höger.

whoopi

Haha alltså åh Whoopi, hur söt är hon inte?!



Synd att det inte syns på bilden att hennes framtänder sticker fram lite typ som en kanin.

what?!




Haha sjukt mysko!

fotografering

Fruktansvärt jobbig dag i skolan idag. Eller kanske inte, ,jag hade nämnligen bara fotografering någon gång mellan 8 och halv 10. Så för att jag skulle slippa åka buss i flera timar så var Hampus snäll och körde mig dit och tillbaka. Kortet blev för övrigt hemskt! När han som knäppte fixade ljuset på bildeen så lyckaes han få mitt hår gult. Men det är väl ingen som ska kika på den bilden iallafall. Den var ju bara till mitt passerkort utifall att jag är i skolan när den är stängd.

På vägen hem så blev det ett stopp på ICA för lite (läs mycket) godis. Känns välbehövligt nu i helgen när jag är ensam me hundarna.

Just nu sitter jag och kliar mig för fullt på handen och fingret för på något sätt har jag lyckats ftt myggbett där.


lussebullar

Det blev lite lussebullsbak här hemma ändå. Kan inte påstå att det gick som jag hade täkt. Vi hade inge jäst hemma så jag läste att dt borde gå med bikarbonat istället. Så jag hade i det och allt gick bra tills jag står och har haft i allt utom mjöl. Så när jag ska ta fram det så var det slut. Så får skynda mig upp och byta om och sen kasta mig på cykeln till tempo och hoppas på att det inte skulle börja jäsa när jag var borta. Men sjävklart gjord de det. Chansade och hoppades dt skulle funka bra ändå.
Först ville det inte jäsa i bunkern. Sen var det för kladdigt för att forma de fint. Sen jäste det inge på plåten.
När de var klara sen så känndes de inte riktigt rätt och mycke riktigt så smakade det inte som det ska. Bättre lycka nästa gång helt enkelt.

Mina fina degklumpar som väger ton..


1 septembber

Alltå shit insåg precis att det är första september idag. Hur snabbt har inte det här året gått?! Kan inte koma på vad jag har ägnat hela året på förutom ätit godis.
Vill ni veta vad första september betyder? Klart ni vill! Jo det betyder att om precis en månad får jag börja lyssna på julmusik här hemma utan att smyga med det!! Vad lycklig jag blev nu.

Bara 114 dagar kvr till julafton
!!!!!!!!!!!!!!!!
WIHOOO!

Om 8 månader har gått så fort så måste ju julen vara här när som helst nu!


höst

Sitter oduschad och äcklig och myser i min ziperall. Det kan ju vara den bästa uppfinningen någonsin! Ska väl ta tag i och plugga lite körkort idag och kanske ringa och fixa så jag kan få en ny telefon också. Men det känns ju sååå segt!

Nu känns det också som att hösten är här på riktigt. Är så där kallt och rått i luften. Härligt, älskar hösten! Det är så mysigt när löven börja falla av träden, när det blir mörkare, när alla börjar ta fram vantar, ,mössor, sjalar och stickade kläder. Fast det bästa är att man vet att vintern närmar sig <3
Så allt jag vill göra idag egentligen är att ta på mig höstiga kläder och ut och leka i löven (synd att de inte finns så många på marken än) sen hem och sätta upp massa julpynt, lyssna på julmusik och baka lussebullar! Sen när jag är färdig med det slå på grinchen eller the santa clause och äta lussebulle, dricka julmust och vara nermysad i en filt.
Det vore väl underbart?!

Om det ändå kunde se ut så här ute!


Eller ännu bättre

RSS 2.0