ingen träning

Jahapp idag när jag väl kunde träna så var vi bara 3 där (2 ombytta) så det blev ingen träning. Vi bestämde även att träningarna är inställda i april. Så vi drar väl igång igen i maj så vi blir lite tränade till Göteborg. Men jag kommer bli FET! Har ju så svårt att träna för mig själv så kommer ju ha 0 kondition sen på cupen.


dagens

Dagens tjockis (+armband)




Dagens shopping





Dagens sällskap


himym

Godmorgon!
Blev hemma idag också. Lite synd för jag hade velat höra alla talen idag på svenskan så att jag kanske skulle kunnat fått någon idé. Men var nog mer behövligt att få sova ut och vila huvudet lite hemma istället.

Fast jag vet inte hur jag ska klara dagen nu när jag inte har något godis kvar.
Men nu ska jag iallafall kika lite på How I Met Your Mother! :D


wackadoodle

Kanske ett lite annorlunda blogg inlägg men jag har tänkt på en sak.
Varför använder man inte ordet wackadoodle oftare? Det kan ju vara ett av världens roligaste ord att säga! Speciellt om man säger det många gånger.


tack tack

Nu är jag lite lyckligare än vad jag var tidigare!!
När mamma kom hem så hade hon nämnligen med sig toblerone och panda lakrits till mig!


efterysning

Efterlyses:
*Cola
*Kinder maxi
*panda lakrits

Finns det någon snäll själ där ute så skulle jag inte bli ledsen om den kom över med det här till mig!



film

Kul liv jag känner att jag har nu! Har inte ork att göra någonting vettigt så nu blir det nog lite HARRY POTTER!


jobbigt läge

Typiskt! Nu har jag setat och tagit till alla mina paint-kunskaper och gjort en ny header och så kan jag inte ha den utan att halva försvinner...

Men men jag kan ju lägga den här iallafall.


sjuk

Jahapp så var man sjuk igen!
Orkade med en lektion i skolan innan jag åkte hem. Men som tur är så missar jag bara 2 var av en är bild.
Känner mig febrig och har ont i hals och huvud. Men jag har ingen feber enligt tempen iallafall så jag vet inte vad det är som spökar.

Ska väl ta och stoppa i mig lite lunch nu och se om det bli nå bättre.


Skolan

Har varit i skolan nu i 20 minuter och håller på att dö av trötthet. Jag känner mig som en levande zombie! Typiskt att det är en lång skoldag också så att man inte får hem och sova något innan träningen ikväll, men men så kan det vara ibland.

segt

Idag är en sån där seg dag. När jag vaknade imorse så var det ju tänkt att jag skulle pyssla lite med projektarbete men det blev det inget av. I skolan blev det bad och Svenska bara.
När jag hade slutat åkte jag med Amanda och lämnade av mamma och Edvin i hedemora och efter det så har jag inte gjort någonting! Fatta att hela dagen har gått och jag har inte gjort ett piss! Det är så man får ångest..
Men det känns inte som att jag har alla hemma i huvudet idag, är lite halft borta.

Nu ska jag väl fortsätta med att inte göra någonting hade jag tänkt!


långpaus

Har inte orkat städa klart rummet men har gjort lite iallafall så nu ser det inte ut som ett föråd längre! Men känns liiiiite jobbigt att damma och dammsuga just nu så cdet tar jag en annan gång. Får bli lite brownie och mr sunshine istället!


städar

Kul söndag idag, eller inte!åller på att städa mitt rum för att jag ska låna ut det på fredag och sen kansle lite också för att det ser ut som att ingen har satt sin fot här inne på 10 år.
Men lite bra är det att städa iallafall för alltid när man städar så ska man lyssna på gammal musik. Så just nu spelas Brittney Spears på högsta volym!


klockan

Tänkte bara påminna alla om att man ställer fram klockan inatt! Nu är det vår på riktigt. Kommer sakna vintern!!


earth hour

Totalt kolsvart ute just nu. Verkar som att alla har släckt ner. Lyser någon utelampa här och där men inte mer.
Här hemma är det iallafall svart så man får lysa med mobilen när man ska någonstans. Tur att jag har en bärbar dator iallafall så att jag kan göra någonting!



lycka

Efter typ ett halvår med en trasig brödrost så lyckades jag och Amanda äntligen få mamma att köpa en ny!
Man vet inte vad sann lycka är förän man får rostat brod med räkor och ägg för första gången på ca 6 månader.


Synd bara att den inte riktigt ser ut så här, men det kan jag leva med.

:'(

Nu när jag kan koncentrera mig på annat än 1000-sidor ett tag tänkte jag passa på att dela med mig av något sorgligt.
Igår när jag skulle beställa hem ett par görsnygga skor som jag tänkte att jag kunde ha till balen och studenten så inträffade följande.

När jag skulle beställa skorna så var jag tvungen att registrera mig först.
Då gjorde jag det och precis när jag tröck på "klar" knappen så försvann skorna ur kundkorgen. Jahapp blev väl något fel tänkte jag. Men nej då precis när jag skulle trycka på köpknappen så tog de SLUT!!
FML liksom!


yeeeeeeeeeeees!

Äntligen klar med 1000-sidor!!!! Hoppas bara att jag har gjort rätt nu då för annars känns det lite värdelöst att ha spenderat 2 nästan hela dagar med den där skiten.

Var iallafall skönt att gå ner på stan idag för det känns som att jag håller på att bli fet nu när jag bara ligger i min soffa och skriver uppsats hela dagarna utan att göra av med någon energi. Har inte ens blivit hungrig när jag har setat med det här. Så lite har jag rört mig de senaste dagarna!!

Var föresten in på ICA idag. De hade ju 50% på allt i butien idag eftersom de ska stänga på söndag. Hlt tomt var det på alla hyllor! Det var sjukt, fanns typ ingenting man ville ha! Fanns lite stjärnanis och shampo i stort sätt. Men jag lyckades ialllafall få med mig lite lakrits och glass hem så jag är nöjd! :D


Känns lite som att jag har tagit steget från 3an till 5an nu på kort tid så SKÄRPNING ELVIRA!!

stan

Får bli en liten tripp ner på stan men Amanda nu. Har lite kvar att skriva om andra boken än men jag måste ju få en paus. Får fortsätta skriva det sen när jag kommer tillbaka.


flickan som lekte med elden

Så var det dags igen. Ledig dag=1000-sidor!

Kul att jag kommer ihåg boken också. Blir nog att börja med filmen tror jag. Synd bara att den är 2 timmar lång! På den tiden kan man ju lika gärna kika Harry Potter :P Fast då känns et här lite viktigare.
Lär nog ta hela dagen att göra klart arbetet men om jag har tur så har jag lite tid över ikväll till annat.


VS

helg

Tjo!
Slutade tidigt idag. Bra tänkte jag så att jag hann gå hem och sen skriva en massa på mina 1000-sidor. Men gjorde jag det då? NEJ!! Har inte skrivit ett ända ord på det där idag...
Blir till att ställa klockan på 09.00 imorgon och gå upp och skriva. Ska väl förhoppnings vis bli klar med den. vill ju ha resten av lång helgen ledig sen.

Så vad har jag gjort istället idag då kan man ju undra. Jo det ska jag ta och tala om, Inte ett piss! Har kännt mig helt seg i huvudet hela dagen så jag har i stort sätt bara legat och halv sovit i soffan samtidigt som jag har ätit brownie.


Får bli en gammal bild bara för jag sitter vid stora datorn.

3 sidor klara

Blir mycket inlägg om 1000-sidor nu känner jag. Men nu har jag iallafall precis blivit klar med första boken. Känns väldigt skönt! Bara en bok kvar sen lite miljöskildring och reflektion. Det borde jag väl hinna innan måndag hoppas jag. Får se om jag fortsätter idag eller om jag tar det imorgon. Slutar tidigt då så jag hinner ju jobba lite mer då.

Nu ska jag iallafall ta en låmg paus och göra annat på så att jag inte ruttnar bort här framför datorn!

so far

Jahapp hitills så har jag fortfarande bara skrivit en sida på 1000-sidor men jag har även gjort engelska läxan och renskrivit några av recepten till projektarbetet.
Åh jag är så duktig!

Nu blir det en liten nöt och Gleepaus innan jag fortsätter!


1000-sidor

Ledig från skolan idag när de andra är i uppsala och kikar på universitet. Kände att det var bättre att vara hemma och skriva 1000-sidor och lite annat om jag hinner det än att åka och titta på en skola där jag förmodligen inte ska gå.

Stter iallafall med 1000-sidor nu och har väl lyckats fått ner en sida hitills. Det är så svårt att veta vad och hur man ska skriva men det får väl bli som det blir antar jag.

perfekt

Så här skulle jag vilja se ut när jag tar studenten!
Men det lär ju inte hända i detta liv...



framtidsvision

Om jag nu inte skulle lida det öde som jag skrev i inlägget innan så känns det här inte helt fel!


studentmössa

Woho fick min studentmössa idag och den är såååååååååå FIN! Så nu känns det inte riktigt lika hemskt att ta studenten, bli arbetslös, uteliggare och sedan dö en plågsam död.

Hade även ett väldigt intressant samtalsämne idag på väg hem från träningen. Jag, Kim och Amanda pratade om namn utan vokaler och kom fram till en väldigt massa skojjiga namn! Blir nog inte samma effekt om jag skriver upp såna namn utan ni får tänka själva helt enkelt!


dagen

Idag hade jag en sån där bra skoldag igen. Hade nämnligen bara en lektion idag. Dessutom var det en bra lektion! Hade gympa där vi började med memory och poker sen efter det gym. Fast det blev väl inte super mycket träning på gymmet utan mest prat om vad vi ska hitta på efter skolan.

När jag åkte hem sen så fick jag med mig lite chips och kinder maxi för att fira den korta skoldagen!

Nu blir det väl till att skriva lite mer på 1000-sodpr, eller iallafall försöka tänka ut vad jag ska skriva...



topshop


De här sakerna skulle verkligen inte sitta fel just nu!

mars

Känns som att resten av mars kommer att se ut så här ungefär.

Kul liv jag kommer att ha när jag kommer hem från skolan...

fullt upp

Känns som att jag har varit väldigt aktiv idag.
Först blev det till att åka ut till stugan för lite längdskidor och korvgrillning.
Sen när jag kom hem så bakade jag brownies. Så nu lär väl jag och Amanda lägga på oss 20kg på några dagar. Inte bra!!!!






lågstadiet

Blev visst ingen bloggning igår såg jag nu. Så då får jag sriva det nu!
Jag och Amanda började göra en nedräkning till studenten igår eftersom vi är så tröga i våran klass och det hade väl aldrig blivit av annars. Vi hann dock inte så långt på den så det lär väl ta ett tag till.

På bussen hem från skolan sen så kom det på någon snubbe på bussen och började prata.
Han: Är du på väg hem från skolan, eller kanske jobbet?
Jag: Ja jag är på väg hem från skolan.
Han: jaha vad pluggar du till då?
Jag: Ingenting särskillt än så länge.
Han: jaha du kanske går på lågstadiet!
HAHAHAHAHAHAH!! Det är nog första gången jag har fått höra det sen jag slutade 3an. Inte ofta man stöter på folk från lågstadiet som är 1,76m långa!

Väl hemma sen så blev det 2 munkar. Ja jag vet att det inte är bra att trycka i sig för mycket sånt, men man lever ju bara en gpng så varför inte njuta?

Sökte även ett jobb som servitris, gardirobiär på en ny svensk restaurang i New York igår. Hoppas hoppas på att jag får det jobbet!

På kvällen sen så kom Paulina över. Blev lite pizza, idiot kunskap mm.

Det var nog allt för igår!

Så till idag då!
Idag bler det till att skriva på 1000 sidor nu ett tag inna  jag ska iväg ner till ishallen för att stå i kiosken. Känns lite drygt att stå där från klockan 3 tills typ halv 7! Hade varit bättre med en tidigare tid, men men.


mot örebro

Jag är sååååå trött idag! Kan ju bero på att vi på första lektionen idag fick titta på film i 1,5 timme och ävn på andra lektionen fick vi kika på film. Fast den var bara ca 50 minuter men iallafall!

Hade långt hål idag i skolan så jag hann med projektarbetsmöte med Olle där och även ner på stan en vända med Amanda. Till min stora glädje så hade de extra pris på munkar inne på coop, 5 för 25:- så det köpte jag!

Nu blir det till att packa min väska och stoppa i mig något för vid halv 6 så åker jag iväg till Örebro för att spela sista matchen för säsongen. Eller ja, sista serie matchen iallafall.


Hollywoods uppkomst

Woho äntligen färdig med min samhällsuppsats! Bättre sent än aldrig.
Nu får det bli en liten paus innan jag fortsätter att skriva på min engelska uppsats. Man kan ju inte sitta och jobba ihjäl sig liksom! Ni vet vad man brukar säga "För mycket av det goda och man blir fet!"


ashley olsen

Idag var det en sån där bra skoldag så som alla borde vara. Hade samhäll på mogonenn som slutade halv 10 och sen då? Jo då slutade jag, eller ja jag skulle väl ut på media också men det är ju inte riktigt någon lektion som de andra. Så ute på media blev jag klar vid 5 över halv 11 vilket passade bra för då hann jag med bussen hem.
Känns skapligt skönt att vara hemma 20 över 11 på en tisdag faktist!
Skulle egentligen ha haft bild 10 över 3 också men Jeppen var så snäll så jag fick göra hemma istället.


sämst på att uppdatera

Shit vad dålig jag ar blivit med att uppdatera! Man liksom glömmer bort bloggen.

Så va har hänt då? Jo jag var sjuk lite mer. Jag rensade ur garderoben, så det står just nu en stor sopsäck med kläder på mitt golv. Sen så har jag spelat match och kikat melodifestivals finalen.
Så jag tror att det var allt.

Nu ska jag nog ta och sova lite granna innan jag orkar göra något annat. Är helt slut i kroppen fortfarande sen jag var sjuk så jag skippar träningen idag.


Får bli en bild där jag ser halvdrogad ut för lite så känner jag mig jut nu.

engelska

Godmorgon!

Sitter och halv sover i soffan och skriver lite på min engelska inlämning. Det går väl så där för jag har inte riktigt huvudet med mig så jag slutar nog skriva på den snart.

Idag blir det nog bara att ta det lugnt så att jag blir frisk. Men tänkte även försöka rensa ur min garderob om jag orkar. Om inte annat så kanske jag kan börja sen ta en paus och sen fortsätta igen. Så vem vet jag kanske spenderar hela dagen till garderoben.

sjuk

Hemma efter 2 lektioner. Ska egentligen ha en till men känner mig febrig, hängig och har ont i huvud och hals. Så det blev en promenad hem. Kände flera gånger att jag bara ville lägga mig ner ett tag innan jag fortsatte men jag klarade det hela vägen.

Nu ska jag väl halvsova lite samtidigt som jag tittar på män som hatar kvinnor. Måste ju bli klar med 1000 sidor snart liktsom.
Får se kanske tar och bryter mina nyttigheter också. Blir alltid så att jag vill äta nån kaka eller glass eller så när jag är sjuk.


död

Skapligt död jag känner mig nu då! Vi var bara 4 stycken på träningen idag så det blev styrke i typ 1 och en halv timme!
Kommer inte kunna röra mig imorgon men det kan det väl kanske var värt i utbyte mot lite muskler.
Kanske kan använda det som argument att jag inte kan röra på kroppen på provet imorgon så att jag slipper göra det..Fast hon kanske inte köper det.

Om ni tycker att det är lite märkligt att ni inte ser mig i skolan imorgon så är det för att jag nu mera ser ut så här!

mr sunshine

Nu: Varma koppen, macka och mr sunshine!


chokladsnittar

Mums har precis bakat chokladsnittar så nu står de på svalning. Känns som att jag vill proppa i mig allihopa men det ska jag inte göra. Jag är ju nyttig nu! Har hållit mig ifrån kakor, godis och glass mm ända sen i onsdags. 6 och en halv dagar utan socker och jag lever än!


skolan

Sitter i skolan nu och skriver om om filmfotografi. Känns som att jag kommer hinna med mina rörlig bild kurser iallafall, så det känns skönt!

Ska väl snart ta och äta lite med Natalie och Emmy så fort deras lektion slutar.
Sen blir det att åka hem. Ingen religion idag eftersom att det är redovisningar kvar. Inte mig emot! Då hinner jag plugga lite mer biologi och kanske baka något också.


back in the days

Haha åh sitter vid stora datorn nu tittar på lite gammla bilder.













Kameran älskar mig!

flickan som lekte med elden

Yes, äntligen klar med första boken till mina 1000 sidor!!!!!!!


död blogg

Nejdå den är inte riktigt död, den har bara fått vila i några dagar. Jag har nämnligen varit bosatt hemma hos Clara hela helgen när våra föräldrar var i stockholm.

Sen så har jag inte hunnit skriva något tidigare idag heller för att jag har pluggat.
Vad finns det egentligen för vits med att kunna vad allt i huden heter?

Aja här kommer iallafall lite bilder från ihelgen så att mamma får se att vi inte bara levde på panpizza!




Åh man blir ju nästan tårögd så bra som vi är på att laga mat!

sjukt!

Idag kom jag och Amanda fram till att det måste vara sjuka människor som jobbar på IKEA. Vad är det för signaler de försöker skicka ut till folket?
Personligen så tycker inte jag att detta är okej!




Hängda nallar i HELA butiken!


tonfisk

Mysko klockan är snart 12 och jag blev plöttsligt jätte sugen på tonfisk blandat med creme freishe och salad till.
Nu kan jag inte släppa det heller, jag vill ha NUUUUU!
Får försöka få med mamma till affären imorgon så att jag kan äta det till lunch.


ingen träning

Blev ingen träning idag vi var bara 3 stycken där. Men vi hade iallafall en trevlig liten pratstund i ca en halvtimme innan vi åkte hem igen så helt värdelöst var det ju inte!

Jahap vad händer nu då? Fick ju helt plötsligt tid över till annat.
Tar nog och planerar helgen med Clara.

hemma igen

Hemma igen! Fick ned mig ett par shorts och ett par nya SKOR hem.

Suddiga bilder nu men jag orkade inte ta med en annan kamera.


Gårdagens shopping


MobilBlogg

Sitter på ikea och väntar på mamma men vi har redan ätit upp så vi tvingar stackars Edvin att fika fast han inte vill.

2 mars

Kom på att jag inte har skrivit något här idag.

Ja så vad har jag gjort idag då?
Började dagen med att ta en långpromenad med vovvarna när det var så fint väder ute.
Sen så gick jag och Amanda ner på stan för att hon skulle byta ett halsband.
Fick även med ett par byxor och ett nagellack hem.

Imorgon så ska jag gå upp tidigt för vi ska iväg till valbo. Mamma skulle på möte så jag och Amanda ska kika om vi hittar något fint och så såklart gå på IKEA!
Får se om jag hinner blogga något eller inte för när jag kommer hem så blir det direkt på träning.


...

Jobbigt nu är klockan 12 och jag är inte det minsta trött!
Sitter här och är hur rastlös som helst så det får bli en sån här.

Jag heter: Elvira
Jag vill dricka:enbärssaft
Jag är rädd för: elektriska ålar
Jag är inte: elak
Jag sjunger: exceptionellt
Ett djur jag påminner om: elefant

Nej man kanske ska ta och lägga sig ändå, det måste ju vara större chans att jag somnar om jag faktist försöker.

Elvira

Hipp hipp hurra hurra hurra hurra! Idag är det min namnsdag!=Jag ska fika!!!!!!!!

Jag och Edvin sitter inne på www.makemebabies.com nu medans vi väntar på att Clara kommer hit.
Edvin borde inte skaffa barn!


RSS 2.0