Sam Edelman

Varit full fart idag. Började med stan en snabbis med mamma och Amanda innan vi for vidare ut mot Norberg för att köpa ost. Hur gott är det inte med ost egentligen, älskar att smakprova alla ostar när man ska köpa på såna där farmer eller vad det är, gårdsbutik kanske det heter. Sen efter det så skulle vi ut mot Fors för att köpa chokladpraliner men de hade tyvärr stängt så åkte till golfbanan och kökade istället. 
 
Har även hämtat ut mina skor som jag pratade om. Helt underbara är dem!! Ett par rosa(!) Sam Edelman. 

på tiden för ett inlägg kanske..

Oj oj oj så här dåligt med bloggning har det nog inte varit sen jag la ner bloggen förut tror jag. Den glöms liksom bort lite grann. 
Nu har det ju visserligen inte hänt något särskillt intressant iallafall förutom att jag har jobbat, spelat golf, spelat basket på gården, haft Benjamin på besök (fast det var det ju faktist Edvin som hade) och lite annat. 
 
Men något skoj som har hänt är ju att jag igår beställde ett par skor! De är så underbart fina att jag spricker av spänning!!! Vill ha hem dem NUUU! Hoppas att de är lika underbara i verkligheten som på bilderna. Tänker dock inte säga vilket märke eller hur de ser ut, det får bli en överraskning (om jag kommer ihåg att visa på bloggen vill säga). Hade iallafall super tur och fick dem 1000kr billigare än vad det skulle varit så det gjorde ju inte att jag blev mindre kär i dem! När de är nedsatta så pass mycket finns det inte mycket mer att göra än att klicka hem dem faktist!
 
Får se hur det blir med uppdateringar framöver. Bloggar väl när jag kommer ihåg och känner för det, men den blir ju som sagt lätt bortglömd...

RSS 2.0