frustrerande

Alltså aaaah! Så har skittelefonen hängt sig. Toutchen funkar inte, inte ens när jag starta om den och det går inte att ringa eller smsa till mig heller för tillfället. Hata Katshing! Först kan man inte få sin telefon, sen flyttar de över mitt nummer till ett kort jag inte fått så man får gå utan telefon helt i en månad sen får man vänta ytterligare en månad på att få en annan telefon eftersom den jag beställde var slut och nu funkar inte ens skiten, fick ju telefonen i november! Har haft den i 7 månader och funderat ett 100-tal gånger på att byta eftersom den har varit rätt seg och hängt sig lite ibland, men den har ju aldrig fryst helt innan. 
Tror jag ska börja använda kopp på snöre metoden så kan inget gå fel..
 

i have a problem

Tror jag är beroende av Harry Potter. Ska precis till att starta min femte film på en vecka. Såg 5an och 3an med Amanda i början på förra veckan och sen 1an och 3an med Clara för några dagar sen och nu ska jag titta på 2an. Men whatcha gotta do right? De är ju sååååå bra!!
 

loving the rain

Regnar för fullt ute och jag älskar det! Det är så mysigt. 
Lekte med Clara en sväng igår och det regnade då också så vi passade på att dra ut en sväng. 
http://www.youtube.com/watch?v=dtJtfcEZxjI&feature=g-upl
 
Hade en jättebra midsommar iår (som vanligt). Kan stolt meddela att barnen vann 5-kampen iår!!
Glömde tyvärr bort kameran så blev inga bilder. Men dagen efter midsommar så var vi och Albertssonarna iväg och fika på Karlfeldtsgården(?). Tur som vi hade va det ett gäng spelmän där (gammla gubbar som spelade konstiga instrument). Synd att de "bara" skulle spela en timme.. Men hade det skoj ändå.
Sen när vi skulle hem så hittade jag och Cara en sån där norskgunga, den va såååå rolig!! Älskar sånna!
 

Lose Yourself Walking on the Flume

Sjukt att det redan är midsommar imorgon! Tur att det fina vädret har hunnit kommit så det går att vara ute också. 
 
Ensam hemma idag för Edvin är i Malung och mamma och pappa i Sundsvall. Så har tagit mig en cykeltur till affären för att höpa grejer till bakningen jag skulle göra idag. Hur duktig är inte jag som åkte dit utan att köpa något i godis/glass/kak-form?! Är så stolt över mig själv!
Bakade en jordgubbscheescake på kladdkakebotten som får bli efterrätten imorgon när allt folk kommer. 
 
Annars så har jag inte gjort särskillt mycket idag förutom att ta en långpromenad med vovvarna, spelat basket och tittat på Drake & Josh. Va ju 100 år sedan man såg det, men fortfarande lika kul. 
 
Hade ju egentligen tänkt att städa mitt rum idag men det hade jag helt glömt bort, sen har tiden flugit iväg på de andra jag gjort idag ändå. Kanske får ta och städa efter jag varit ut med vovvarna igen. Annars kan jag ju använda mig av det enkla knepet stänga dörren. 
 
Föresten Hudson Taylor la upp den HÄR för en liten stund sen och jag älskar den!!!! Låten heter "Lose yourself walking on the flume" och det är ett MÅSTE att lyssna på den!! (Gärna om och om igen)
 

frihet

Alltså seriöst vad är väl frihet om inte att gå runt utan bh?! Att ha spetstrosor och mjukisbyxor toppar nog också listan av frihet. Känns som man svävar på moln eller flyger på en nynnande groda över regnbågen. Nästan iallafall.
Antar att det där också känns rätt fritt..

twitcamcrazy

Har jobbat nu de senaste 2 dagarna (alltså idag och igår). Så har inte hänt så mycket annat än det. Har väl tittat på en till twitcam, för nu går de twitcamcrazy tror jag. Har varit en twitcam varje dag i 3 dagar nu!!! Hoppas på en imorgon när jag är ledig också så jag kan se live! Jag vet jag är lite nördig.
Min klänning jag beställde till midsommar har kommit också så nu har jag lite att stryka på fredag, yey... Har ingen bild på den nu men kommer väl förmodligen någon efter midsommar antar jag. Den är blå och fin iallafall!
Den här såg jag idag och det kan ha varit den bästa twitcamen någonsin! Haha störda de är!

hp-dag

Tog en liten sovmorgon imorse för att det av någon anledning blev lite sent igår. Blev fast på youtube till ca 2... Men va ju ledig idag så spelade ingen roll.
Jag satt inte och gjorde ingenting idag iallafall. Spelade lite basket ett tag innan jag stack ner till Amanda och kikade Harry Potter. Blev Fenixorden idag ich även lite av Azkaban.
Passade på att gå till hemköp också eftersom mitt godis hade tagit slut, men nu är allt som det ska igen.
Har spenderat kvällen med att titta på en twitcam på youtube eftersom jag missade den när den gick live. Eller ja jag hann se de sista 3 minutrarna ungefär (av ca 2h).
Nu hade jag väl tänkt att fortsätta kvällen med att nörda lite och leka stalker kanske, det är ju alltid skoj! Ta reda på massa fakta om kändisar.

haha jag döööör

Titta på det här klippet!!
http://www.youtube.com/watch?v=KPgpRw9tiuM&feature=player_embedded

helgen

Har börjat glömma bort bloggen lite på senaste tiden känner jag.
Igår var jobbade jag iallafall. Sen på kvällen drog jag hem till Clara för att ha konsertkväll. Har nämnligen en konsertfilm med ett superbra band!!!!! Tänker dock inte säga vilket så folk vet hur nördiga vi är.
Sov kvar hos henne så blev jag hämtad idag för att åka till Västerås med familjen. Hittade bara ett par shorts och en smoothie men alltid något!

vem där?

Skoj dag med Paulina idag. Åkte ner och käka asgod pizza på American. Tror inte jag har ätit en vegetarisktjockpizza på säkert ett år så den slank ner finfint!
Amanda kom också ner på stan en sväng så vi tog en vända på Lindex och köpte matchande funny monkey t-shirtar. De va fränare än vad de låter och ja de kom från barnavdelningen.
Blev en vända till Lidl innan vi åkte hem för hur länge sen var det inte man var där?! Passade på att köpa lite godis eftersom de har lite annorlunda sånt där.
Så vad gjorde vi mer, jo vi tittade på film och avslutade kvällen epic. Vi spelade Vem där?. Kommer någon ihåg det spelet? Det där när man drar ett kort på en ful gubbe och så ska man gissa vilken den andra har.

härligt sommarväder

Alltså är det verkligen mitten på juni? Känns mer som oktober typ.
Var på Golfbanan halva dagen igår, spelade 18 hål. Känner mig så duktig jag som alltid bara spelar 9 hål har spelat 18 2 gånger i sommar och med en dags mellanrum! Fortfarande inte i någon "toppform" eller vad det heter. Går lite knackigt men ibland får jag ju till det!
Avslutade dagen med fotboll på kvällen, Tyskland Holland. Vad har hänt med Holland föresten?! De som alltid är så bra så har de förlorat båda deras matcher. Okej att förlora mot Tyskland men mot Danmark?! Aja better luck mot Portugal.
Idag ska jag leka med Paulina. Ja leka! Man blir aldrig för gammal för det! Blir nog en vända ner på stan för lite lunch sen får vi se vad som händer.
Varför ska man jubla och vara glad över att ha gjort 2 mål för, är ju hans jobb! Hahahaha

jobbat

Jobbat hela dagen idag. Jag som trodde att jag skulle slippa få ont i fötterna som i början när jag började jobba. Men va väl inte van att stå i 8 timmar så började värka lite i slutet men inte så farligt iallafall.
Önskar att jag jag hade något roligt att skriva men det har jag inte, så kanske borde sluta här då.

jobbat

Jobbat hela dagen idag. Jag som trodde att jag skulle slippa få ont i fötterna som i början när jag började jobba. Men va väl inte van att stå i 8 timmar så började värka lite i slutet men inte så farligt iallafall.
Önskar att jag jag hade något roligt att skriva men det har jag inte, så kanske borde sluta här då.

golf

Vart en tidig runda på golfbanan idag. Fattar inte själv att jag orkade ut 18 hål klockan 9 imorse. Speciellt inte efter att ha sovit typ 4,5 timme eftersom det inte gick att sova. Gick väl bra till och från mest från, men va skoj iallafall för Gustaf var med de sista 9 hålen.

fotboll

Segdag idag (igen). Kom hem sent igår efter vi firat Farmor och Farfar så sov till 12 idag. Men har iallafall gjort någonting idag. Var iväg en vända och tittade på Clara och Linnéas fotbollsmatch. De förlorade tyvärr med 5-2 men Linnéa gjorde iallafall mål och Clara var sötast på plan så det vägde ju upp förlusten.
Nu sitter jag och trycker i mig chokladboll, kiwi och kycklingspett och tänkte slå på Harry Potter (vilken chock va?).

fullt upp

Har varit fullt upp de senaste dagarna så bloggen har blivit lite bortglömd.
Snuttepojken har slutat 9an så har städat och förberett till det. När allt väl va klart så skulle det firas. Han va så stilig så på balen. Har nog aldrig sett ungen så uppklädd förut.
Förutom Edvins avslutning + kalas så har det hunnits med Lukas skolavslutning och Farmor och Farfars guldbröllop. Dem va vi och firade igår.
Och så en bild på Farmor och Farfar kanske!

sverige

Sveriges nationaldag idag och det ska självklart firas. Så jag och Amanda köpte varsin Sverigetröja, ett måste!
Har även haft lite nationaldagsfika med henne och mamma idag. Kanske inte va så svenskt fika med flagga och så på men biskvi och chokladboll är gott iallafall.

hur coola!

Är lite småkär, speciellt i de fösta! Fränare skor får man leta efter (om man inte redan hittat Jeffrey Campbell nightwalk med rymdmönster förståss).
Skorna kommer från Andreia Chaves och finns att köpa på www.solestruck.com

persienner

Har aldrig riktigt förstått varför man ska ha persienner eller liknande när man ska sova. Då blir det ju helt svart. Är ju mycket mysigare att när det ser ut så här! (suddiga bilder eftersom jag inte kunde knäppa med blixt)

juliskum

Nu har jag äntligen testat juliskum. Har tittat på påsen varje gång jag varit på affären och kunde jag inte stå emot längre, det är ju trots allt tomtar i påsen! Var faktist riktigt goda! Gillade cola bäst.

you dont say

Va in en snabbvända i Kupolen igår innan brandstationen och på vägen dit såg jag den här skylten.
Va är det sant måste man verkligen ta den andra tunneln? Kan inte se problemet med den här..

massage

Idag har jag upplevt smärta som aldrig förr, nästan iallafall. Fick för första gången någonsin en riktig massage. Amanda har ju gått någon utbildning så hon kan sånt där nu, så frågade henne om hon kunde göra på mig för jag har så ont i ryggen. Känndes som om det var välbehövligt när man går och är rädd för att få ryggskott.. Men satan vad ont det gjorde när hon tröck där jag hade ont. Strålade smärta ut i armen och handen till och med, hemskt var det men känns lite bättre för tillfället.
Kom på att jag inte skrev något igår så kan ju berätta att jag var på brandstationen och fixade lite smågrejer.
Nu tror jag att jag ska ta och duscha men har beslutsångest över om jag ska gå till duschen eller gå ut. Tror det är blötast ute faktist om jag ska vara ärlig. Det regnar cats and dogs som man skulle sagt i england. Fast det är ju kallt förståss så får nog bil duschen ändå!

basket

Tänkte egentligen sova när jag kom hem från jobbet idag, men så kom Amanda och Fredrik en sväng istället. Så blev basket på uppgfarten istället. Skoj var det och jag vann (som vanligt), hade ju aldrig mött honom förut men inte så svårt att vinna över en som kör blandad tant/kyckling stil. Fast Amanda kom ju faktist delad etta en gång också. Hon va ovanligt duktig då faktist!
Nu ska jag nog äta lite glass tror jag. Hörs!

strax iväg och jobba

Godmorgon (Goddag?). Ska iväg och jobba alldeles strax så skriver lite här så jag har något att göra tills dess.
Det är så skönt att jobba söndagar. Jobbar mellan 12-16 så det går att ta sovmorgon eller göra något annat innan man börjar. Hade nog behövt en sovmorgon idag för jag är helt slut i huvudet men gick upp och pluggade istället, duktig tjej! Passade på eftersom jag behövde upp och äta frukost rätt tidigt för att hinna äta lunch också innan jag börjar. Men det betyder ju att jag kan ta det lugnt efter jobbet istället.
Dåligt med bildr igen på senaste tiden så får bli en spockbild.

2 juni

Det här var min reaktion när jag insåg vilket datum det är idag.
When I look at the calendar...
Hur kan det vara juni och 5 grader ute?! Mer som början på april..
Har jobbat idag, va sjukt segt. Vet inte varför för de var helt okej med folk men kan ju varit att jag var trött och hade huvudvärk som gjorde det.
Blir jobb imorgon igen som gäller. Hoppas bara det inte regnar när jag ska dit.

kolasås vilken lycka

Blev en anings för över sötsugen men kom på att jag ätit upp mitt godis. Till min lycka ser jag att jag har min kolasås stå i fönstret och nästan lyser upp så jag ska se den (okej kanske inte). Så sitter och äter kolasås nu och känner att livet blev mycket ljusare.

RSS 2.0