sista januari

Har varit lite duktig idag och pluggat lite körkort (klappar mig själv på axeln), känns som jag kan rätt så mycket ändå även om jag har en del kvar. 
 
Har även kladdat lite med färg, vet inte om man kan kalla det måla. Gjort en svart ruta och skrivit paris + målat 5 sträck som ska föreställa parisetornet. Har man inspirationsbrist så har man!
 
När jag ändå försökte vara lite kreativ så skulle jag försöka mig på att göra någon god lunch. Konsigt att jag är så duktig på att baka men helt värdelös på att göra mat. Men gjorde iallafall en röra på bacon, tonfisk, brocoli, ost och grädde som jag sen la på en smördegsplatta och det blev faktiskt rätt så gott! Blev lite stolt faktiskt och röran verkade duga till Amanda med. 
 
Föresten är det någon som har sett keeping up with the kardashians? ÄLSKAR den serien!!! Brukar kolla på den på dagarna när jag är hemma. Lite tråkigt att det bara är en halvtimme för man vill bara se mer och mer. 
 

PERKSOFBEINGAWALLFLOWER

Alltså Perks of being a wallflower, VILKEN FILM! Skrev ju om att jag tränade på att gråta till film. Tittade på perks och helt plötsligt så känner jag att jag är blöt på kinden. Va tvungen att pausa filmen och kolla vad det var förnågot och insåg att jag läckte. Första filmen jag någonsin grinat till! Så sjukt bra film!!!
 

filmkänslor

Har kommit på att jag är så känslokall när jag kollar på film. Det är typ jag och riddar Kato (från mio min mio). Tänkte att jag skulle försöka ändra på det, så jag tittar på Harry Potter och ser Voldemort döda hogwartsläraren som lär ut om mugglare mitt framför ögonen på Malfoy och Snape och inte en tår! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?! 
Jag antar att jag får träna hårdare..
 

någon som har en till övers?

Edvin fyller år idag, 17 år blir han och det låter helt ofattbart med tanke på att jag är nästan 17 (iallafall i mitt huvud). 
Han åkte tillbaka till Åtvidaberg igår så får inte säga grattis face to face. Måste väl passa på att skriva det till han överallt på internet istället, GRATTIS SNUTTEPOJKEN!
 
Idag har jag kommit på något som jag skulle vilja ha. Hur kul skulle det inte vara att ha en enhjuling?! Tror nästan att jag ska slå till på en sån, fast kanske ska vänta tills snön är borta iallafall. Annars så om någon har en de inte använder så skulle jag kunna ta den så ni slipper ha dåligt samvete över att bara låta den stå. 
 

hungrig

Full rulle idag! Började morgonen med att sjunga för Edvin eftersom han inte är hemma när han fyller år. Sen så har det blivit en runda till stan för att inhandla tårta, ljusmassa + lite annat. Fortsatt dagen med paketinslagning (mamma fyller ju år imorgon). Nu sitter jag och väntar på mat, tror jag hungrar ihjäl men vi får inte börja äta innan Amanda och Fredrik kommer hit. 
Känner mig lite så här just nu!

bortglömd blogg

Har inte haft en tanke på bloggen de senaste dagarna vilket är rätt så konstigt då jag typ inte gjort någonting. Vet knappt själv vad som hänt de senaste dagarna så kan väl berätta vad jag har gjort idag istället. 
 
Idag har jag bakat kakor för imorgon så kommer släkten och firar alla födelsedagsbarnen (Edvin, mamma & pappa).  Lite senare så va det basketträning för mina tjejer och sen så bio med Paulina, Edvin och Johannes. En rätt bra dag med andra ord!
Filmen vi såg hette Gangster squad,den hade tydligen premiär idag så det blev ett spontant biobesök. Den var jätte bra verkligen så den kan jag rekomendera om man gillar action/crime filmer. 
 
Nu sitter jag och äter maoam (så gott!) och funderar på om jag kanske ska kika på the big bang theory eller något innan jag lägger mig. 
 

theperfectworld


4 Januari

Skön morgon eller dag kanske man ska kalla det nu, setat och ätit langos framför Ellen och till min stora glädje så var det One Direction avsnittet idag. Är så roligt när 3 tjejer från publiken ska ha ögonbindel och gissa vem som är vem! Dör lite varje gång jag ser det.
 
Ellen tog precis slut så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Hade kanske varit skoj att baka något gott men tror inte vi har nå grejer hemma till något lite roligare än sockerkaka och kladdkaka.. Kanske borde sätta mig med min bok istället. 
 
Ikväll ska jag iallafall jag och Zandra på bio. Jack Reacher heter filmen och tror det stog att den hade sverigepremiör idag. Hade iallafall inte hört talas om den innan igår när vi bestämde att vi skullle se på bio idag. 

underbara

Jag tror jag precis blev kär! Kanske inte världens snygaste men såååå coola!!!! Åh vad jag vill ha det här, lite surt att de kostar lite mer än 2000kr bara...
 

LOTR 2

Blev en lugn dag igår. Segade lite hela dagen och började läsa Harry Potter and the philosopher's stone eftersom jag fick den i julklapp. Läste ett kapitel högt för vovvarna men de såg inte ut att fatta. Vet inte om de va för de fick höra andra kapitlet och inte hängde med eller om det va för den va på engelska. 
På kvällen åkte jag hem till Amanda igen för att titta på LOTR nr 2. Måste nog säga att 1an var bättre men 2an va fortfarande bra. 
 
Nu ska jag väl ta och stänga av datorn och bege mig mot bussen kanske om jag skulle träffa Zandra om ca 30 minuter. 

Lord Of The Rings

Tittade igårkväll för första gången någonsin på en sagan om ringen film. Nu tänker väl typ alla "what har hon inte sett dem förrän nu?!" Men jag har haft mina anledningar! Jag gillar inte filmer där de krigar med svärd (om det inte är laser) och på sånt där gammeldags sätt, inte så mycket för krigsfilmer som är som riktiga krig heller för den delen. Men och andra sidan så ÄLSKAR jag Harry Potter och Star Wars. Jag har inte velat se Lords of the rings för att antingen skulle jag hata dem eller så skulle jag bli fast och jag har inte tid att vara besatt av ännu en serie med så långa filmer. 
 
Så till den vikitiga delen, vad tyckte jag om filmen? Den va bra! Inte Harry Potter bra men bra. Ska kika på resten också men kommer förhoppningsvis inte "slösa" bort mitt liv på dem även om jag nog kommer att se dem fler än 1 gång. 
 
Haha Amanda skulle försöka förklara lite om de olika typerna av figurer i filmen och säger "Alver är odödliga, om de inte dör" då dog jag lite!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Sämst uppdatering de senaste 2 veckorna! Förutom jul och nyår har det inte hänt så mycket mer än att jag har stått i kassan på elgiganten hela dagarna så har inte haft ork eller något att skriva om. 
 
Hade en toppen jul/födelsedag och fick en massa fina julklappar/presenter. Nu är jag en glad ägare av en 40" tv, ut med skrutten och in med Åke (nya tvn får heta så). Fick även en box med alla Harry Potter böckerna på engelska och de är såååååå fina!!!!! Boxen har fått hedersplats på min bänk brevid min fina Harry Potter filmbox och mitt lasersvärd. Fick även lite annat skoj men tänkte inte lista upp allt här. 
 
 
 
Igår va det ju nyår. Clara svek mig men blev en rätt bra dag ändå. Började dagen hemma hos Albertssons med lite Buzzspelande innan vi som vanligt var hemma hos oss på kvällen. Spelade lite fia med knuff (va ett tag sen) och golftävling med Alice, Edvin och Johannes. Tur för mig att de va här iallafall annars hade nog nyår inte blivit riktigt lika skoj som det blev!
 
 
Blev en väääääldigt sen kväll igår för att jag, Edvin och Johannes av någon anledning satt och spelade massa olika spel fram till 5 på morgonen. Så känner mig rätt duktig som lyckades ta mig upp ur sängen klockan 11 imorse! Visserligen gick jag tillbaka till sängen fast det var ju för att jag skulle kika film. Börjar mitt nya år som 20 åring precis som alla andra började sitt 20 år (NOT!) genom att titta på high school musical. Hade aldrig sett 1an förut och hade den på datorn för att baskettjejerna skulle fått sett den om de inte hade velat lekt istället. Känns bra att jag måste ha en ursäkt för att ha filmen. Men den va ju faktiskt riktigt bra så jag tror jag ska försöka leta på 2an och kika den med!

RSS 2.0