rulltårta

Det blev en rulltårta idag. Får se om jag orkar baka något mer senare eller inte.

Men nu ska jag iallafall äta och göra engelska (titta på twilight). Jag jämför nämnligen twilight och harry potter på engelskan.


godmorgon

Känns skönt att ha sovit i över 10 timmar inatt. Känns som att det var ett bra tag sen sist.

Har inte en aning om vad som händer idag! Kanske blir till att baka lite eller något.
Eller helt enkelt bara ta det lugnt hela dagen och vila huvudet. Har haft ont till och från sen igår och även mått lite illa.

Fast illamåendet kan ju kanske bero på allt onyttigt jag har tryckt i mig de senaste dagarna. Så känns som att jag ska försöka vara lite nyttig igen.
Jag vill ju inte sluta så här!


27 februari

Hemma igen efter matchen. Eller ja jag har väl varit hemma i typ en timme nu.
Vi kämpade på bra hela matchen så jag är glad även om vi förlorade. Men jag hade väl inte räknat med annat heller med tanke på att de leder serien.
Var lite strul innan matchen, vi var vid en skola så visade det sig att vi skulle spela i en annan. Så vi satt utanför första skolan och väntade i bilarna i ca 40 minuter på att de skulle komma och låsa upp. När vi äntligen fick tag i de så skulle vi vara på något annat ställe pga ombygge i skolan. Så var bara att ta oss dit. Vi var väl där när det var ca 10 minuter till matchstart så vi fick köra på snabbuppvärmning.

Just nu sitter jag och fikar lite grann (mycket). Sitter och väntar på att solsidan ska börja också.
Sen blir det förmodligen att gå och lägga mig tidigt för jag är ganska så trött. Somnade i bilen hem fast jag satt med 1000 sidor. Men som tur var så tror jag inte att jag missade allt för mycket.


26 februari

Har varit hemma hos Clara hela dagen och roat mig. Hann inte blogga något innan för Pappa ville hinna till längskidorna på tv. Så var bara att kasta på sig kläderna och åka ner med honom och Edvin som skulle köpa något på stan.

Alltså seröst melodifestivalen idag. Varför gick Linda till final?! Hon va lätt sämst och vad hade hon på sig egentlign?
Jaja hon lär ju inte vinna sen iallafall.

Nu blir det film eller något inan jag lägger mig, sen är det match imorgon som gäller.

bebisar

Sitter just nu och kollar hur mina barn kommer se ut om jag får barn med olika kändisar (och Clara).
www.makemebabies.com


pizza

Blev visst inte så mycket plugg som jag hade hoppats på men lite iallafall.
Blev lite ljudbok, rörlig bild och projektarbete (bakning).

Chocolate chip cookies blev det idag och mamma godkände dem!

Nu har jag precis gjort pizza till familjen som inte ens är hemma. Jag och Amanda skulle egentligen ha gjort den tillsammans så jag var snäll och vänta in henne så skulle hon tydligen bort. Så jag får väl äta själv då!


godmorgon

Skönt att få sova lite idag men kunde inte sova allt för länge eftersom jag har vant mig med att gå upp tidigt. Tror att det här var först dagen på ca 2 veckor som jag inte har varit tvungen att vakna till väckarklockan.

Vad ska jag ta och hitta på idag då?
Jo det blir väl att börja med att lyssna lite på 1000 sidor sen städa mitt rum och baka något förmoidligen. Skä även försöka hinna med lite rörligbild, engelska och samhäll.
Kul ledig dag det här blev!


sportlov!!!!!!!!!

Wiho äntligen har jag lov! Har egentligen engelska imorgon men den får jag göra hemma.
Så imorgon ska jag sova lääääääääänge!

Känner mig just nu som en spagettidöd fisk. Vi var bara 4 stycken på träningen och ingen tränare så vi körde styrke. När vi skulle spela lite 2 mot 2 sen så gick det typ inte att springa benen for åt alla håll och kanter!
Kommer förmodligen att ha världens träningsverk imorgon men det är det värt!


hamburgare

Har ätligen fått iväg den där jobbansökan nu! Svårt att fylla i när man inte fattar vad man ska göra men det gick ju tillslut ändå.

Mamma och Pappa åkte iväg till Göteborg igår morse så vi är ensamma tills imorgon kväll och jag måste säga att vi är rätt duktiga. Vi gjorde mat både igår och idag, det ser inte ut som ett bombnedslag och vi har inte ätit mer godis än vanligt. Bara vårt dagliga intag av chokladpudding och chips ;)
Men man kan ju inte säga nej till chokladpudding när Edvin väl har gjort något.

Har ätit min första hamburgare på typ 5 år idag! Den va ganska god. Men det var en sån där hemmagjord så det var ju mest som en stor plattt köttbulle (precis som de ska vara).


23 februari

Va bara dansuppvisning och biologi idag så kom hem tidigt från skolan. Nästan så man börjar bli bortskämd! Men imorgon slutar jag 4 igen, men som tur är så har jag sovmorgon.

Bra att Amanda var ledig idag så att hon kunde hämta mig när jag slutade. Blev till att ta med lite taimat hem också istället för att äta i skolan. Så jag klagar inte precis!

Åt föresten jello för första gången någonsin igår. Kan ju säga att det höll på att komma upp igen. Smakade typ ingenting och konsistensen var ju det vidrigaste jag ätit!
Men det var iallafall kul att slå med skeden på den så att den skakde!


How to get instant abs of steel


Så där har ni det alla människor som snabbt och enkelt vill ha snygga magrutor!

balbiljett

Kom på att jag glömt bort att berätta att jag köpte balbiljetter idag. Jag är så stolt över mig själv att jag kom ihåg att fixa det så här tidigt i veckan. Fast de var jättefula verkligen. Förra året fick de fina biljetter i kuvert och vad fick vi? jo nå fula små gula lappar med en liten text på!
Tur att det bara är biljetten iallafall så resten kanske blir bättre!



(Typ så där ser den ut)

F*n också!

Typiskt att vattnet har slutat att fungera! Kommer bara en tunn tunn stråle i handfaten och ingenting ur duschen. Tydligen har det blivit en spricka eller något i någon ledning så det forsar ut vatten på stan men ingen har något hemma.
JAG BEHÖVER DUSCHA!!!!!!!!!
Kul att jag kommer vara äckligaste människan i skolan imorgon...
Om ni ser någon som ser ut som en uteliggare som inte sett en dusch på 10 år så behöver ni inte vara rädda det är bara Elvira!


Kul att mitt hår kommer vara värre än det här imorgon!


Kul att kvällen fortsätter att bli bra, nu funkar inte facebook heller...

försök nr2

Jag hann nästan lyssna på en del utav mina 1000 sidor (har ljudbok eftersom jag hatar att läsa) innan hundarna började yla. Jag försökte med att ignorera dem till en början men efter 20 minuter så fick jag lov att gå ner. Men tror jag ska göra ett nytt försök nu.

Har även hunnit med att få (och ge) massage, tack Edvin. Det var verkligen välbehövligt för min rygg är inte att leka med efter matchen i söndags.


hackspett

Idag när jag nästan var hemma så såg jag att min gamle vän hackspetten har kikat fram. Eller ja jag hörde den väl innan jag såg den.
Det känns som att det var hur länge sen som helst jag såg den. Brukade alltid se den förut när jag var mindre och gick hem från skolan. Fast nu när jag tänker efter var det nog bara förra året jag inte såg den.
Aja vårtecken nr 1!



Vill ni veta mer om vin vän tryck HÄR!

pissapa

Kul att man tappar väskan med böcker på tårna man har ont i då! Jag som hade tänkt att träna idag men om det gör så här ont lär det ju inte bli något..

Det är såååå skönt att vara hemma tidigt från skolan. Hur mycket tid som helst till annat, men gör man något då då? Nej!
Men ska iallafall sätta mig emd 1000 sidor hade jag tänkt så att jag kommer någon vart med det.


(okej kanske inte riktigt så här illa)

rörlig bild

Sitter i skolan nu och läser lite om dramaturgi. Förstår inte riktigt vad det är än men jag får väl läsa lite mer.
Hade bara en lektion + rörlig bild idag så känns skönt. Har alltså egntligen redan slutat nu men jag väntar på Emmy som slutar kvart över 11 så att vi kan gå och äta och så att jag kan få skjuts av henne hem.


21 februari

Nu har det varit riktigt illa med uppdatering, skärpning Elvira!

Kände inte riktigt för att skriva något igår var mest bara trött och hade ont i stort sätt överallt efter matchen.

Körde afrodans idag på idrotten. Ville egentligen gå där ifrån in på gymet redan eftyer ca 2 minuter men stannade kvar efterssom det var ledaruppgift och de behövde folk.
Tror aldrig att jag någonsin varit så dålig på någonting i hela mitt liv! Min kropp är inte gjord för dans. Jag har noll taktkänsla och kordinationsförmåga tydligen. Men man ska väl lära sig något nytt varje dag så det fick bli afrodans idag.


19 februari

Dåligt med uppdatering idag. Men jag har varit och spelat match. Förlust igen men vi hängde med bra och ledde nästan hela första halvan av matchen. Jag hade förövrigt världens oflyt med skotten idag, första gick i sen va resten miss. Så nu ska jag spendera resterande tiden av dagen till att skämmas!

Match imorgon igen så bara hoppas att bollen trillar i då.

Nu blir det nog film eller något i myskläderna!



duktig flicka

Känner min otroligt stolt och duktig! Idag på hålet så åkte nämnligen jag, Zandra och Jenny till sjukhuset så att jag fick fylla i blankät och lämna prov så att jag kan bli blodgivare om allt stämmer. Så nu har jag ett sånt där vackert plåster på armen.
Lite extra duktig tycker jag nog att jag är också med tanke på att jag är grymt spruträdd!

När jag var klar där så skulle vi tillbaka men Jenny svängde fel så det blev en tripp till pickaboo också, inte mig emot! ;)

Efter skolan sen så blev det ner på stan och fika Med Amanda så idag åt jag årets första kulglass. Så nu är jag så där lagom fet. Men mulligt är gulligt!


17 februari

Slutade tidigt idag så efter skokan så gick jag ner på stan en sväng och jag hittade en jätte fin tshirt som fick följa med hem.
Sen hade jag sån tur att jag kunde åka med Malin hem när hon slutade så att jag slapp gå hem.

Nu sitter jag och äte lite glass med chokladsås. Eller ja så lite är det väl inte och man kanske ska kalla det chokladsås med glass. När man tittar ner i skålen ser man bara såsen..MUMS!


16 februari

Det blev aldrig någon bakning idag som jag misstänkte.
Åkte istället ner på stan och kikade på present till Astrid som fyller år imorgon. Köpte även lite godis för det är ju trotts allt lill-lördag!

Har även gjort ett sånt där test med vad jag borde välja för yrke.


Ganska kul att filmfotograf kom på 2:a plats med tanke på att jag nog vill bli det.

religion

Lyckades övertala Gullan om att få göra engelskan tidigare så jag var hemma vid 2 men ska egentligen sluta 10 över 3.

Nu hade jag väl tänkt att skriva klart min religions redovisning som jag ska ha imorgon. Jag orkar inte!! Men man måste väl.
Hade mycket hellre baka eller något men jag kanske hinner det sen, men förmodligen orkar jag väl inte. Jag är grymt trött idag!


skolan

Sitter och har biologi nu men jag är klar med det som vi ska göra så varför inte sitta här.
Har en lektion kvar sen men om jag har tur så får jag göra den hemma eller på lunchen för jag orkar inte vänta 2 timmar på den.

Fick föresten mitt ID-kort igår och det kan ju vara det fulaste jag har sett! Det är nästan så att jag längtar tills det går ut så jag kan skaffa ett nytt.


film

Har precis kikat på pocahontas. Hur länge sen var det inte man såg den liktsom?!
Jag hade glömt bort hur bra den faktist var.


paket

Igår kom mitt och Amandas paket från www.gojane.com hem! Kom på att jag inte har visat vad det va i.
(visar bara mina saker)
perched bird ring
52599-BLACK
strapless ruffled romper


*En fågel ring
*Svarta spetsshorts
*Byxdress
*Solglasögon man kan flippa glaset på

högskoleprovet

Så där då har jag anmält mig till högskoleprovet. Bättre sent än aldrig!
Sista anmälningsdag/betalningsdag idag så jag kände att det var dags.


15 februari

Började dagen idag med att komma försent till första lektionen. Emmys bil ville inte starta, men som tur var så kunde mamma köra ner oss. Så hanna väl ha ca 25 minuters lektion eller så.
Efter det blev det ut på media och sen långt hål tills religionen började. Då visade det sig att vi som inte skulle redovisa idag fick sätta oss ute och då blev det ju inte allt för mycket gjort.
Sen var det bara bild kvar och självklart så hade jag hål innan den lektionen också.
Känns som att det var en väldigt värd skoldag idag, eller inte!

Men efter skolan så åkte jag med emmy och hjälpte till att ställa upp bord för att se hur många det behövdes till hennes projektarbete Avesta got talent.

Nu var det väl tänkt att jag skulle baka lite kakor men Edvin skulle greja i köket så jag kanske gör det sen.


mys

Blev inte så lång träning idag för vi var bara 4 stycken. Men skönt med lite träning iallafall även om mina tår gjorde ont.

När jag kom hem så blev det alla hjärtans dag mys med familjen (inte Edvin). Vi åt nån god mat som jag inte kan förklara och skrattade åt mamma som tog på hennes revben och sa ush hela tiden för det var ju så äckligt.


alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag och den spenderas väl lika som alla andra måndagar.
Lång sovmorgon, idrott, svenska sen hem.

Nu blir det snart iväg på träning. Känns som att det var en evighet sen jag kunde träna sist.


ritat

Medans jag sitter och väntar på att Clara ska komma hit (det dröjer visst ett tag till) så sitter jag och ritar lite.
Denna gång blev det en bild av Edvin!



Det är lite suddigt för jag har knäppt med webkameran.
Bilden kanske inte är jätte lik men någorlunda iallafall..

tack bästa pappa och bror!

Pappa och Edvin kom hem från spanien igår men jag han inte träffa dem då. Men titta vad jag fick! :)
De vet då vad jag tycker om.


3 milka chokladkakor
En påse med ringar av något slag
En badmössa

bilder från igår

Tänkte slänga in lite bilder från igår kväll.
Måste också lägga till att i rymden finns inga känslor kan ju vara en av de roligaste filmerna som finns!









inställt

Matchen idag var visst inställd. Tyckte att det var lite mysko att det bara var jag på samlingen specielt när jag var någon minut försenad. Så jag ringde Jerker och det visade sig att jag var den enda som var frisk.
Så kan det gå!

Då är ju frågan vad jag ska ta och hitta på idag istället då...


12 februari

Godmorgon!

Skulle egentligen haft matchfri helg men det var tydligen match ändå. Synd bara att det verkar som att alla har andra planer. Så jag gissar på att vi blir ca 5 stycken=JOBBIGT!
Men vi får väl kämpa på ändå!

Efter matchen sen så ska jag hem till Zandra och umgås med henne och Malin.
Får se om jag hinner blogga nå mer sen, men förmodligen inte.


skor jag vill ha




skooor


Hur fräna är inte de här!!!
Om det finns någon vänlig själ där ute så sulle jag inte bli ledsen om jag fick dessa ;)
www.nelly.com

fetast

Känner mig fetast i ärlden just nu!
Efter skolan idag så följde Emmy och Amanda med hem för fika. De var ju tvugna och smaka det jag bakar till min bakbok!
Så jag bjöd dem på:
*cheescake
*kokostoppar
*bullar
*chokladmuffins
*kladdkakemuffins
*kladdkaka med kokos på
*havreflan

När vi stannade på affären funderade vi på om vi skulle köpa med oss munkar också men det fick räcka med det vi hade.

Har även tagit bort mesta dels av vallen utanför gården så nu känns det i ryggen!


Så här ser vi ut nu!

11 februari

Sitter i skolan nu, har precis haft foto. Kort lektion som vanligt men idag hade vi iallafall en frågesport innan vi fick gå.

Måste bara berätta hur duktig jag var imorse. Även fast jag var hur trött som helst så plockade jag i och ur diskmaskinen, tog fram fika på tining, började städa på mitt rum så nu har jag plockat bort allt skit som inte ska vara där. Sen så har jag och amanda skottat fram bilen.

Sjukt hur mycket snö det har kommit inatt! Jag och Amanda var liktsom ut och skotta igår kväll och så var det lika mycket snö imorse.


Det här var typ våran bil imorse!

10 februari

Idag har jag varit i skolan. Har mått lite småilla hela dagen men det har gått ändå så det blev ingen träning ikväll.
Men jag har inte bara setat på stjärten och inte gjort någonting för det!
Jag har bakat cheescake som jag, Amanda och Emmy ska tjocka i oss imorgon och efter att den var klar så rtade jag lite.



Originalet till vänster, min till höger (kanske lite suddigt men men)

9 februari

Blev hemma idag också men mår bättre nu så ska nog ta mig till skolan imorgon.
Har också kunnat ätit mat idag så det går frammåt!

Har inte hänt så mycket idag.

Nu måste jag springa ner till hundarna för de ylar i hallen!!


äntligen

Woho har äntligen kommit på hur jag byter header!!!!!!

8 februari

Fortfarande hemma och är sjuk. Inte nog med att jag har kräkts idag då har även Sally gjort det, PÅ MIN MATTA!
Kul hund det där!

Har spenderat typ hela dagen vid min dator och tittat på the suite life on deck. Finns inte så mycket annat att gör när man mår dåligt. Tur att det faktist är ett ganska kul program även om det är till för barn (men jag är ju ett barn).




fortfarande dålig

Mår fortfarande dåligt men har inte kräkts något. Det är väl bra det men det brukar ju alltid kännas bättre efter att man har  kräkts..

Blir till att gå och lägga sig nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

Jag har iallafall inte ätit något onyttingt idag! Kanske för att jag i stort sätt inte har kunnat äta idag men iallafall.

7 februari

Hemma igen från skolan. Har egentligen en lektion till idag men känns som att jag börjar på att bli magsjuk.. Mår illa och det värker i hela magen.
Så det blev till att åka hem istället.
Jag hatar att vara sjuk det finns inget att göra! Sen är det ju inte så kul att må dåligt heller för den delen.


bild från förut när jag var sjuk

godmorgon

Skönt med sovmorgon! Börjar skolan vid halv 1 idag.
Vad gör jag uppe nu isåfall kan man ju undra, men jo jag är så duktig att jag pluggar lite rörligbild!

Ska även börja vara nyttig idag (som jag säger varje måndag men aldrig håller..) och den här veckan ska jag verkligen försöka hålla det! Jag får bara äta godis i helgen. Så bjud mig inte på någonting och om ni ser att jag håller på och stoppa in t.ex. choklad i munnen kasta er över den och slå bort den eller något.


6 februari

Kom hem för ett tag sedan från matchen. Det blev förlust som vanligt men jag hade väl inte räknat med något annat heller med tanke på att vi typ inte hade något lag.

Just nu ligger jag i soffan och äter choklad och tycker synd om mig själv. Mina tår som hade börjat blivit jätte bra igen gör nu super ont eftersom att den största i motståndarlaget bestämde sig för att trampa på dem, tack tack..
Dessutom så har jag fått huvudvärk så nu blir det film och en alvedon!


melodifestivalen

Kiosken idag var skapligt seg! Blev kvar där i över 4 timmar och jag som trodde det skulle ta ca 3...
Tur att jag hade Zandra iallafall!

Efter kiosken så gick vi ner till pizzeria torget(?) eftersom de har blivit utsedda till sveriges bästa pizzeria och ingen av oss hade ätit där förut. Men pizzan var iallafall hur god som helst!!

Nu har jag precis kikat på melodifestivalen och jag tycker nog att det var mest skitlåtar som var med idag, men de som gick vidare var iallafall bra och det är ju alltid något!

Nu blir det nog film sen sova för jag ska upp och spela match imorgon.


5 februari

Slapp följa med till arlanda i natt så nu är jag väl något utvilad iallafall även om jag aldrig hann somna innan de åkte.

Klockan halv 2 så ska jag stå i kiosken i avesta ishall. Har ingen aning om vilka som spelar men man kan gärna få komma förbi och handla ändå.
Sen har jag sån tur att Zandra ska stå där med mig!

Nu: lunch!


sova

Blir till att gå och lägga sig nu, kanske lite tidigt för en fredag men jag ska åka hemmifrån kvart i 3 så det känns som att det är på tiden.
Ska följa med och lämna av pappa, Edvin och Benjamin vid arlanda så att Amanda slipper åka hem ensam sen. Hur snäll är inte jag?

Godnatt!


Så här pigg kommer nog jag vara imorgon...

bakar

Så där hoppade över kakorna helt efterssom jag inte visste när sockret skulle komma. Så just nu har jag chokladmuffins i ugnen (sockret räckte till det). Har aldrig testat receptet förut så jag hoppas att de blir goda!


4 februari

Hade kort dag i skolan idag med bara 2 lektioner (egentligen 3 men ivalet räknas inte efttersom vi var där i 2 minuter).
Så kom hem tidigt och då var jag och Edvin som också var hemma ut och högg is på gården så att man inte ska halka. Fast det gick förbi en liten tjej som stirrade på oss som vi stod och högg ihjäl någon, men det gjorde vi inte jag lovar!

Hade också tänkt att jag skulle ta och baka lite kakor idag men sockret var visst slut så det får vänta tills lite senare.

Nu har jag inte en aning om vad jag ska ta och hitta på så det blir kanske att gå och störa bror som är så duktig och pluggar. Fast det kanske jag också borde göra, iallafall läsaa lite rörligbild...Vi får se vi får se.


3 januari

Amanda har köpt ny kamera=bildbomb!











2 februari (känsliga varnas)

Har varit en superbra dag idag. Började dagen med amerikanska pannkakor. När jag kom till skolan sen så var det dags att stycka får! Vi var 3 olika grupper och alla grupper fick inälvorna på ett får som vi skulle skära i. Det var lite småläskigt i början men sen var det hur kul som helst!
Har tyvärr alla bilder i mobilen och jag orkar inte leta reda på sladden så våran fina gubbe Kurt får ni inte se (Kurt är en gubbe gjord av levern, en njure, el liten del av strupen, koaguleratblod och en bit av hjärtat).

Efter skolan så har jag pappa och Edvin varit ner på stan och fixat bild till mitt och Edvins id-kort. Känns som att det är på tiden att jag skaffar mig ett sånt! Som alla andras id-kort så kommer mitt också att vara fult för jag orkade inte fixa ordning mig något så jag sitter där som ett slusk och har uppsatt hår.

Sen har jag även hunnit med att baka lite chokladbollar idag för att Amanda så gärna ville ha det och snäll som jag är så gjorde jag sånna till henne.


(bild från google)


1 februari

Idag har jag äntligen bestämt mig för vilken balklänning jag ska ha! Så idag efter skolan så var jag, Amanda och mamma ner på stan och fixade så att hon i affären får hem min storlek. :)
Det blev inte den röda som jag provade igår utan det blev en blå som jag har spanat på här hemma i ca en vecka.

Nu blir det nog till att gå och sova så jag orkar upp i morgon. Skönt att jag har sovmorgon till 11.25! Men tänkte gå upp i tid för att göra amerikanska pannkakor till frukost om jag orkar. Sen ska jag väl GÅ ner till skolan...

Har föresten spanat in det här skorna. JAG VILL HA!

Kanske lite annorlunda men jag gillar dem!

RSS 2.0