judas

Sitter och lyssnar på Lady Gagas nya låt Judas. Borde egenligen skriva lite om egologisk mat så får väl ta och göra det efter jag lyssnat klart på låten.
Låten är faktist rätt så bra, lite annorlunda kanske.

Har hunnit med och varit till tandläkaren och hämtat ut min cykel idag också. Måste helt klart sluta med godis och kakor!


valpar!

Har varit fullt upp här hemma nu i 2 dagar. Trodde valparna skulle komma natten till idag så jag, mamma, Clara och Milo campade i Edvins rum där valplådan är efter som han är borta. Är skapligt trött idag då jag sov ca 4 timmar på edvins golv igår och satt och halvsov i valplådan med Twiggy i ca 2 timmar. Men inga valpar dök upp..

Men idag klockan kvart i 3 så ploppade den förste valpen som vi kallar Nr1 ut(mycket uppfinningsrikt namn!). Hon är en svart tik som saknar lokalsinne helt! Stackarn hittade inte ens ut ur Twiggys stjärt. Hon var ut halvvägs först sedan vände hon och kom ut ca 2 minuter senare.
Valp nr2 kallar jag för Mini då hon ser precis ut som en mini Whoopi.
Sen så kom det ut 4 stycken hanar, Gabe,Voldermort (Volle), Toutsi och Knutten. 2 av de är svarta och de andra 2 bruna.

Så det blev totalt 3 av varje färg och ingen valp är den andre lik.

Lite dåliga bilder nu då jag tog med mobilen och eftersom de rör på sig hela tiden.


övningskört

Skapligt varmt det har varit idag! Klarade inte av att vara ute specielltlänge idag så har typ setat inne hela dagen.

Borde ha gjort lite projektarbete men det glömde jag bort.
Men har iallafall hunnit med att övningsköra lite idag. Gick väl så där men det var ju ett tag sen sist. Råkade fastna i en uppförsbacke när jag skulle starta och så kom det en bil bakom som inte kunde köra förbi för att vägen var för smal. Råkade visst försöka starta med 3an i ca 20 gånger men efter ett tag fick de bakom köra förbi då jag kom iväg. Är kanske inte det lätttaste att starta i uppförsbacke för första gången, särskillt inte om man har fel växel!


tjockis

Nu har alla åkt hem och jag känner mig minst 5kg tyngre. Känns som att det ända jag gjort idag är att äta. Men man måste väl ha sånna dagar också!

Orkar inte hitta på något särskillt ikväll så blir väl att titta på en film eller något tror jag, får se vad som händer.

Passar på att slänga in 2 bilder på mig som är tagna nu efter maten.
Riktigt porrig är jag!


påskmat

10 minuter kvar tills mammas sida av släkten kommer hit på påskmat eller vad det nu var.
Känner mig lite halvt uttråkad så får väl hitta på något innan de kommer. Youtube är ju alltid skoj!

kobe

http://www.youtube.com/watch?v=1TO4yeUIPWE

Plötsligt känner jag för att skaffa nya basketskor!


påskharen har varit på besök!




långfredag

Konstigt det där med långfredag. Känns som att dagen bara har rusat förbi idag och ändå så är den lång. Jag får inte ihop det riktigt.

Men jag har kommit på en förklaring som måste vara den ända sanna till varför det heter långfredag.
Det måste leva trollkarlar ibland oss och en viss tidpunkt (jag vet inite vilken) så stannar allt i mugglar världen (våran värld). Medans trollkarlsvärlden lever vidare i några timmar. Sen när våran värld startar igen så märker vi ingenting. Utan allt bara fortsätter där vi var.
Ja så måste det vara!!

Strike a pose, du vet aldrig hur länge du blir stående!

nu loggbok

Efter ett livshotande uppdrag på vinden och bärhjälp till pappa så anske jag borde ta tag i det där projektarbetet. Har ju trots allt loggbok, ekoligiskt och rapporten kvar att skriva och det ska vara klart 2 maj.
Bara sätta igång!!


bam pam paaaa!

Har haft en liten paus från datorn nu i ca 2 dagar. Inget förbestämmt utan det har bara blivit så. Därför som det inte har kommit något inlägg.

Ja, vad har jag gjort då. I onsdags så var det programkampen i skolan så jag spelade bowling på morgonen. Efter den så var det en lång väntan i 4 timmar på prisutdelningen som man var tvungen att avra med på. Så efter 4 timmar när det var en timme kvar till prisutdelningen så gick jag och malin ner till bowlingen igen efter att ha kollat på varenda liten pryl i alla affärer och ser att vi inte har en chans att vinna. Men lärarna tyckte vi borde stanna en timme till iallafall men Björn sa att vi kunde åka hem så vi gjorde det.

Skönt med påsklov nu iallafall! Invigde det igår genom att leka med Clara. Vi kom på ett väldigt bra bokförslag som vi kanske ska jobba lite med. Sen hann vi även med att ligga på golvet och skratta åt precis ingenting tills det kom tårar.

Sen så måste jag ju meddela attt det hände något extremt roligt igår också!
Min bakbok har äntligen kommit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Den är super fin!

Just nu vet jag inte vart min kamera är så får bli i webbkameran så länge.


Den sista bilden belv ganska hemsk och dåligt ljus men vem bryr sig!

19 april

Seg dag idag. Känns osm att jag inte har gjort någonting, fast det kan ju vara för attt jag typ inte har det. Har ju i och för sig skrivit fakta delen på min religionuppsats som ska in idag så jg får väl ta tag i reflektionen nu då kanske.

Annars händer det väl inte så mycket idag.
Kul inlägg verkligen!


18 april

Idag har jag en sån där riktigt pigg dag! Vaknade hur pigg som helst kvart över 5 imorse och trodde min klocka var trasig men så var inte fallet. Lyckade somna om några gånger och vaknade sen kvart i 7 för då gick det inte att sova er.

Cyklade till skolan idag för jag tänkte lämna in cykeln på service efter min första lektion men så öppnade affären 1 timme efter jag var där. Så blv cykeln till skolan igen sen ch lämna av den på väg hem sista vändan. Sen var det ju tänkt att jag skulle springa hela vägen hem sn men det ville inte mina fötter då de lever ett eget liv.

Just nu håller jag på att baka bärcobler sen blir det chocolate chip coockies!


17 april

Skojig dag idag! Först lite bakning sedan bus med bästa Fisen.

Skulle behöva veta hur man gör om filmer som är gjorda i windows media maker till vanliga avi filer. Jag och Clara har nämnligen gjort en exlusiv one of a kind film idag som just nu är fast i min dator. Men jag kanske kan luska ut hur man gör om den på något sätt så att den kan läggas ut på youtube för allas ögon!

Nu blir det sägen tror jag. Visseligen har jag bara ival (foto i 5 minuter) och gympa imorgon så det gör ju inget om jag är lite trött. Men tror jag ska sova iallafall.


fired up

Nu blir det mackor och film sen sova! Kanske lite tidigt men jag är så sjukt trött idag.


16 april

Har varit hur fint som helst ute idag och det känns nu kan man ju lugnt säga. Är skapligt trött nu! Solen tar all energi jag har tror jag..

Har hunnit med ganska mycket idag känns det som. Duschat, blåst och borstat Whoopi, kikat skor på stan med Paulina, ätit kulglass, spelat 3 omgångar kubb, ställt upp Paulinas studsmatta och sen träffat valpköpare. Man hinner med ganska mycket på en dag egentligen!



inskickat

Så där nu har jag äntligen kunnat göra om filerna till pdf och har även skickat iväg de till tryckeriet!!!
Känns som att jag börjar komma någonvart med den där bakboken nu. Bara skriva loggbok, om egologiskt och rapporten kvar....
Men jag har ju ett helt lov på mig innan det sa in så får väl kanske offra några dagar utav det.

Nu ska jag väl kanske ta och hoppa i säng för min dator är väldigt trött nu.

Tänkte först om jag skulle visa bilden till framsidan men jag väntar med det tills boken är helt klar. Så bjuder på en annan bild från boken istället!

projektarbete

Sitter och jobbar lite med projektarbetet. Har lagt alla bilder i rätt ordning (hoppas att det blev rätt). Men när jag ska spara om dokumentet och framsidan till PDF så typ fastnar datorn!!!! Varför vill den inte som jag vill idag när den lyssnade så fint igår?! Den kanske mår dåigt så jag får försöka sen...




bantningstips

Vill du ha bikinikropp i sommar?
Bäst att spetsa öronen och lyssna riktigt noga nu för här kommer ett effektivt bantningstips som jag är ganska säker på att ni aldrig läst om förut!
Jag har slagit ihop min kloka hjärna och utvecklat det senaste och kanske mest effektiva bantningssättet någonsin.

Tryck i dig massor utav godis och sötsaker så att du får en enorm sockerkick och springer, studsar och hoppar bort de där extra kilorna.
Du kommer RASA i vikt!!!

Före


efter

nationella

Har setat och skrivit nationella i svenska b hela dagen (eller skoldagen iallafall). Känner mig lite seg i huvudet nu men det gör ju inget nu när jag är helt klar med nationella någonsin!!!!!!!!!!
Ska väl sätta mig med lite projektarbete nu då kanske om jag orkar men känns mer lockande att spela lite basket, så får se vad det blir. Ska iallafall sitta ute för det är nästan för bra väder för att vara sant!

Har iallafall försökt att ringa till de som ska trycka min bok men jag fick inget svar så jag får väl testa snart igen.


13 april

Imorse när jag vaknade så känndes dagen väldigt tung. Var nära på att sjukskriva mig för att slippa svenska muntliga och biologiprov men nu i efterhand är jag glad att jag gick till skolan ändå. Klarade nationella och så känndes provet ganska bra!

Efter skolan så tog jag med mig Zandra på en liten promenad hem till mig eftersom hon ändå skulle vänta en timme på hennes papap.
Sen har jga äbven hunnit med att äta kladdkaka och skriva klart biologiinlämmningen!

Det var nog allt!


högskola

Så där då har man tillslut sökt högskola! Hoppas bara att jag kommer in någonstans nu då utifall att jag nte får något jobb...

Sitter och pluggar lite nu men ska nog snart göra något annat för det var ganska långtrågigt.

Har hunnit med lite shopping idag på ett utav hålen också. Blev en rosa/orange aktig playsuite med svarta prickar och en style by tidning. Kände att jag måste ha första nummret av den bara för att det var första.


12 april

Hallå hallå!

Blev väl sådär med biologin igår men lite ialafall.
Passade på att årets första isglass istället! Efter det så blev det till att titta lite på trassel. Som faktist var mycket bättre än vad jag trodde!

Just bu sitter jag på samhäll och ska väl egentligen skriva på min upsats men jag är lite för trött för att kunna koncentrera mig för tillfället.


ica

Blev till att baka äppelkaka istället för att umgås med biologiboken.
Fortsätter undvika den ett tag till så jag och Amanda tar en tripp ill ICA för lite godis istället!




biologi

Försöker plugga lite biologi men det går väll så där. Skulle ju mycket hellre gå ut och spela lite basket eller baka. Men jag får försöka plugga lite mer fört. Kan ju vara bra om jag tar mig egenom mer än en sida kanske...


"så man bäddar får man ligga"


foto

Dags för lite photoshoot nu till rörlig bild.
Lägger in bilder sen om det blir någon som duger!

fredag, lördag

Så var det det där med att blogga också! Man glömmer så lätt bort bloggen.

I fredags så var jag på min förtsa jobbintervju någonsin!!! Hoppas att det gick bra så att jag har ett jobb i sommar.
Det var nog allt spännande från i fredags.
Sen så igår lekte jag med Clara hela dagen!

Det var nog ungefär vad ni har missat.
Idag så kommer det lite valpköpare hit så blir väl att trycka i sig en och annan munk tror jag!


jordgubbar

Jag har låååååångt hål just nu så jag och Amanda har införskaffat oss jordgubbar <3



promenix

Blev en runda runt broarna. Känndes välbehövligt!
Kändes som att klockan var typ 3, 4 när jag gick ut men nu när jag kom hem så kändes den som typ 8. Konstigt vad lite sol kan göra..


vår inspiration












vår på riktigt

Nu är det vår på riktigt!
Det går att sitta ute i solen utan att frsya och mina älskade basketlinjer syns igen! Synd bara att hundarna gillade vädret mer än jag så att jag istort sätt fick släpa in dem när det började blåsa lite mer..

Kul att man inte kan springa bort i 20 sekunder utan att bli av med platsen. Tur att hon är söt!









duktigt

Nu har jag setat och kämpat med det där talet aslänge och så idag när jag ska hålla det så har jag glömt mitt PM hemma hos Emmy!!!!!
Så det är bara att fortsätta att vara nervös tills nästa onsdag...


tack emmy

Blev en tur till emmy där vid fem tiden. Snäll som hon är så hjälpte hon mig med lite idéer till talet och hjälpte mig få ihop det jag hade kvar så nu är det nästan 5 minuter! :D

Ska väl kanske gå och sova lite nu så jag orkar upp imorgon och hålla talet också. Men kom på att jag hade glömt duscha och då kan det bli så här.. Hade väl ändå inte kunnat somna ändå.


skit tal

Alltså åh nu ger jag upp! Har fått ihop mindre än 2 minuter på talet och jag har ingen aning om vad jag ska skriva mer. Hur ska jag lyckas få ner 3 minuter till?!
Får säga till Agrell imorgon att det inte blir något tror jag..


kort skoldag

Hemma redan nu idag. Eller ja jag har varit hemma i ca 20 minuter. Skulle egentligen sluta 4 idag men bilden var inställd och religioonen får jag göra hemma så att jag slipper sitta och vänta på den.

Passade ju alldeles utmärkt idag så att jag kan skriva klart mitt tal. Om jag kommer på vad jag ska skriva vill säga.


fisen på besök

Ja det där med talet har väl gått så där. Fått ner lite iallafall med jag behöver ca 4 minuter till.
Hann inte skriva så mycket innan bästa fisen med vovvar kom hit. Bra det där med att mamam klipper hundar ibland! Jag hade ju inte träffat Fisen på ca 2 veckor, INTE OKEJ! Men nu klarar vi oss nog till helgen iallafall. :D


Oj vad vi är lika!

hemma

Jaha så var man hemma efter ännu en fruktansvärt jobbig skoldag. Hade hela 2 lektioner idag med start 5 över halv 1. Första va gympa så spelade lite fotboll. Andra var svenska och där lyssnade jag på redovisnigar. Känner att jag har ansträngt mig nästan lite för mycket idag alltså!

Nej men jag tänkte försöka få ihop mitt tal idag men dte är ju så svårt! Så vill nån skriva åt mig så är det frittt fram!

4 april

Morn morn!
Ställde klockan idag fast jag har lång sovmorgon för jag tänkte att jag skulle få saker gjorda. Men ända problemet är att jag inte kommer på vad jag ska göra.
Så sitter och för över lite bilder på ett USB till min fotoram nu istället.


3 april

Haft fullt upp idag fast jag inte gjort någonting typ. Började dagen med att träna lite. Har lagt på mig typ 1,5 kilo nu när jag inte har tränat på ca 3 veckor och bara ätit skitsaker, så ska nog träna minst varannan dag nu ett tag!
Efter det så följde jag med pappa till Holmlunds Bil och kikade lite på 2 bilar som han väljer mellan.
När vi var klara där så bar det av ut till mormor och morfar för att knäppa kort på huset ia massa olika vinklar. Blev även lite fika där!

Ja vad hände sen då...
Jo juste åkte till ICA med Edvin och pappa så fick med mig lite kakor hem. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?! Jag har redan tryckt i mig 2 av fyra jätte kakor. Jag borde börja på någon sträng diet så att jag låter bli allt sånt där!
Kanske ska ta och göra det som ett litet test så där. Typ testa om jag klarar av att äta GI i 2 veckor eller nått. Det vore spännande!


högskoleprov

Har setat och skrivit högskoleprov typ hela dagen. Kändes ju som att det gick så där men nu när jag har rättat mitt så har det ju faktist gått helt ok! Fast jag förstår inte varför alla var så stressade över tiden vi fick på oss och de som hade gjort provet tidigare som sa att vi knappt skulle hinna. Jag fick ju vänta minst 5 minuter på varje del. Nästan 40 minuter på en del och 20 på en annan så att så brottom var det ju inte.

När provet var klart så åkte jag direkt till ishallen för att säga hejdå till Benjamin, Petronella och Kattis som sov här inatt för att Benjamin hade cup.

Ja det va väl det som har hänt mig idag!


städning pågår

Håller på att städa klart det sista nu så att jag slipper städa mitt rum när jag kommer hem från skolan sen. Känns som att det räcker med nedervåningen då...


RSS 2.0