.


ett steg närmare

Nu är hotell fixat så bara flyget kvar sen är jag och Clara färdiga att åka till London!! Jag kan inte fatta att vi ska till London, med lite tur kan jag fatta det innan vi är hemma igen. 
 
Bara 155 dagar kvar tills vi åker, 157 dagar till vi ska se One Direction LIVE!!!
 

speldag

Igår blev en riktig speldag. Började med att spela Bowling med Clara, Edvin, Johannes och sötGustaf. Det va Edvin och Johannes mot oss andra, självklart vann vi! Sen drog vi (inte sötGustaf) hem till Clara för att spela Buzz och Chicago som jag och Clara också vann. Blev även nå spel som jag inte kommer ihåg vad det heter men vi vann iallafall det också för killarna var riktigt värdelösa på det faktiskt. 
 
Ja det va väl det jag hade för mig igår. Tröck även i mig en kebabtallrik om någon vill veta!
 

little things

För att göra morgonen ännu bättre så kom One Directions nya singel ut imorse!
Här är länken LITTLE THINGS helt underbart bra va den!
 

ÄNTLIGEN !

Tror inte jag kommer kunna sluta le på hela dagen. Nu snöar det äntligen på riktigt! Det är så himmla mysigt ute just nu att jag bara vill springa ut och göra snögubbar, snölycktor och snöänglar! Men jag vill inte att det ska bli bitar utan snö för att jag tar allt där, är ju finare när det ligger jämt med snö överallt. 
Kastade mig upp ur sängen imorse för att titta på vinterlandet. 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik och tittar ut på snön. 
 
Tänkte ta en bild på mig och snön men det blev bara vitt med mobilen. 

28 oktober

Eftersom jag tillslut hittade en pumpa så skärde jag till den idag. Kanske borde gjort det tidigare eftersom halloweenhelgen va nu i helgen, men riktiga halloween är ju faktiskt på onsdag så pumpan hinner vara med lite iallafall. 
 
Har annars varit ut en sväng till mormor och morfar och hjälpt till att dra upp båtarna och hjälpt morfar lite med nya kameran. Jag är lite små avundsjuk på den faktiskt!
 
Annars ikväll har jag väl inte gjort så mycket mer än att jag gjort chokladpannacotta och kollat på superbad. Helt okej film men finns ju bättre. 
 
Mr Pumpkin

arg

Har haft en jättemystig dag idag men Clara och Linnea. Började med en vända på stan för att kika på marknaden sen åkte vi hem till dem. 
 
Men nu när jag kom hem och tänkte att jag skulle kika på lite film så ser jag till min förskräckelse (dramaqueen!) att Edvin har tagit med mig sin datorsladd till Johannes där han ska sova inatt. Ringde honom för att fråga vart han hade gjort av den och frågar varför han tog med sig den utan att fråga mig först, vad får jag för svar? jo "jag behövde den". Ja men uppenbarligen! Men jag behöver den också och den är ju faktiskt min men ungen vägrar komma hem med den.. Inga julklappar till honom!

tetris

Skulle ju ut på pumpajakt igår men så råkade det vara slut på de affärer vi va till. Men som tur va så fanns det kvar på coop men de va enorma! Men tog en iallafall så har en del att gröpa ur. 
 
Edvin kom hem igår, de har fått höstlov nu. Det ledde till att vi satt och spela tetris på facebook halva natten. Ja varför kan man ju fråga sig men han ville absolut att jag skulle börja spela det så jag kunde möta honom. Det värsta med att jag började är att jag blev fast. Det är ju jätteroligt att vinna över folk i pussel(?)!! 
 

26 oktober

Så härligt när man kommer ner på morgonen och det fortfarande är vitt ute. Frågan är väl dock om man får vakna till det imorgon också. 
 
Är ju halloween nu i helgen och jag vill jättegärna (jätte hjärna höhö) skära en pumpa. De borde väl finnas i vanliga affärer? För vart ska man annars hitta en liksom? Jag får ge mig ut på pumpajakt idag tror jag. Fast det kan ju vara svårt att få med sig på cykeln förståss så kanske borde vänta och se om mamma kan åka med mig.
 
Pumporna jag och Amanda gjorde förra eller förrförra året. Kanske inte så svårt att gissa vilken som är min. 

förändring

Känndes som det behövdes en förändring här på bloggen. Kan ju inte ha samma design i flera år. Så nu ska jag ha en enkel svart vit ränkte jag. Kanske borde göra någon roligare header man jag har nästan inga bilder kvar från när datorn kraschade så kan inte göra något roligt..
 
Men men hoppas den inte är för störande att titta på, jag manar Harry Potter är ju faktist med på den. 
 
Update: Okej jag ser nu att det har blivit någon text som lagt sig över headern men jag ska försöka få bort den även om jag inte riktigt vet hur..
 

DET SNÖAR!!

Nu är jag så där glad att mina kinder åker upp i ögonen och jag ser ut lite som en kines. Första snön är äntligen här!!!! Som jag har väntat på den! Är typ en av de mysigaste dagarna på året när den kommer och den kom ju lite lagomt idag när det är precis 60 dagar kvar till jul. Man glömmer bort huvudvärken ett tag när man springer ut och känner små kalla snöflingor i ansiktet. 
 
Nu är det bara vänta på att det ska se ut så här!

60

60 Dagar kvar till jul idag! 38 dagar till första advent! 37 dagar till julkalendern börjar! DET NÄRMAR SIG!
Blir så glad när jag vet att det snart är jul (förutom att jag inte vet riktigt vad jag ska önska mig). Det är även - grader ute vilket gör att jag är ännu gladare. Nu vill jag bara ha lite snö!
 
Update: Allt varmvatten och värme är visst avstängt idag mellan 8-16 så jag är inte riktigt lika glad över -graderna längre. Tur att jag har en värmefilt och ett extra element som går att koppla i om det blir för kallt. 
 
Nu: lyssnar på julmusik och ska ta alvedon för mitt stackars huvud.

beslutsångest

Jag behöver en ny höstjacka men jag vet inte vilken jag ska beställa.. Jag gillar dem ju på olika sätt. Kanske man skulle ha kastat en peng eller vad spelet heter och bestämma att en jacka var huvud och den andra andra sidan. 
 

2 månader kvar

Är precis 2 månader kvar till julafton idag och jag har lite önskelista ångest. Vet inte vad jag ska önska mig, Har skrivit ner lite saker men tror faktist inte jag kommer få ett par Christian Louboutin skor. Tror jag får söka runt på google efter tips och se om jag hittar nå bra, eller gå en vända på stan kanske? Fast nää tror inte jag hittar jätte mycket inspiration i Avesta. HJÄLP!
 

sjuk

Började må dåligt igår kväll efter träningen och vaknade upp med feber imorse. Hade lite ont i halsen igår men trodde jag skulle klara mig. Har ialllafall ingen feber nu och huvudet känns lite bättre (kan vara alvedonens förtjänst).  För att det inte ska kännas lika värdelöst att vara sjuk så drog jag på mig onepiecen och tittar på Harry Potter samtidigt som jag dricker varm oboy med grädde och mini marshmallows. 
 
Skulle egentligen ha simmat med Amanda nu på morgonen men det får bli en annan gång. 
 

basket

Glad tjej, fick äntligen träna basket idag. Trodde nästan inte jag skulle träna det igen efter att laget här och i Borlänge lades ner. Niklas har ju startat ett killag här så jag och Amanda va med där idag. Synd att det kanske ska bli uppehåll nu i 2 veckor men jag får väl spela sen igen så jag kan väl vänta i så fall. 
 

awkward

Började titta på serien Awkward idag. Tänkte att en serie som heter så inte kan göra en besviken och jag hade så rätt. Den är helt underbart bra! Inte ens så där att man behöver en skämmskudde för det är awkward utan bara väldigt bra! 
 
Nu ska jag väl återgå till att sträckkolla alla avsnitten i första serien.
 

basket

Varit på basket hela dagen idag så nu är jag något slut i huvudet. Mina småtjtjer hade 2 matcher (+att det var en till match imellan dem) och de förlorade tyvärr båda. Första matchen förlorade de stort för Borlänge var super bra och det är lite svårt när de va dubbelt så långa. Andra matchen kämpade de på som aldrig förr! Har aldrig sett de spelat så bra någonsin men de förlorade tyvärr iallafall fast det var så jämnt hela matchen. Men nästa gång tar vi dem!
 
Nu: Vila huvudet framför Harry Potter!
 

övningskört

Varit ute och övningskört med pappa en liten stund på dagen för att träna backning om jag får säga det själv (klart jag får) så är jag snart expert på att köra bil! 
 
Sitter och får tiden att gå framför twitter nu men borde kanske pilla i mig någon mat medans jag väntar på att jag ske hem till Paulina för myskväll. 
 

18-19 oktober

Lekte med Paulina igår eftermiddag/kväll har blivit alldeles för sällan på senaste tiden så det ska vi rätta till. Åkte ner på stan och käka pizza och sen fika lite innan vi åkte hem till henne och jag hjälpte henne plugga lite. 
 
Idag har jag inte gjort så jätte mycket. Kikat lite xfactor och bakat mjölkchokladpannacotta nu på kvällen. Tänkte att jag skulle ta med mig pannacottan till Paulina imorgon när vi ska ha sleepover. 
 
Hur söt är inte Hubert? Stackarn blev styckad och uppäten..

onödigasteinläggetivärldshistorien

Sitter och funderar på om jag kanske skulle ta mig för och ta bort mitt "fina" nagellack jag satt halva dagen och försökte kladda på igår. Svårare än vad man tror att göra rymdnaglar.. Just nu ser det ut som jag har målat en vägg eller något och spillt på fingrarna. 
Men frågan är bara vad jag ska ha istället, var ju inte så sugen på enfärgat. I-landsproblem!
 
Aja färdigsnackat om mina fula naglar. Idag är en sån där dag där man vill krypa upp i soffan med en filt, duntofflor och en kopp varm oboy med grädde och titta på Harry Potter. 
Vi får se vad det blir nu är dock allt jag kan tänka på en bulle. Vore så gott!
 
Tja det var väl något sånt här jag hade hoppats på att det skulle bli..
 
Men lyckades nog ungefär lika bra som den här tjejen..

musikvideo

Nu är ju inte jag något jättefan av Justin Bieber precis, inte Nicki Minaj heller för den delen men jag gillar den här videon. Vet inte riktigt vad jag tycker om låten men kolla på videon. Hur cool som helst!
 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ys7-6_t7OEQ#!

one direction konsert

Nu har jag och Clara varit helt i extas tillsammans så nu kan jag berätta vad det är vi ska göra. Vi ska gå på ONE DIRECTION konsert i LONDON!!!! Aaaaaaah (fangirlar)!
Ska bli så roligt! Våran Londonresa blir äntligen av och vi får se pojkarna också, kan det bli bättre? Konserten är den 4 april så vi har något att längta efter i ca 6 månader. Jag vill åka nu!
 
Ska passa på att göra massa annat skoj där borta också som att gå in i väggen mellan plattform 9 och 10 på Kings Cross, dricka milkshake på milkshakecity, madame tussauds, hälsa på Harry Potter, titta på Big Ben, shoppa och massa annat!
 
Nu längtar jag ännu mer efter att ha skrivit om det..
 
Så här kommer vi springa fram om vi ser dem på gatan!

so excited!!

Är så sjukt gad just nu! Fick ett toppen samtal utav Clara när jag var iväg och tränade småtjejerna. Så nu har vi planerat in någonting jätteroligt men tänker inte säga vad riktigt än för jag har inte hunnit prata med henne efter att jag bokade. Hon måste ju få den glada nyheten att allt är fixat nu (eller ja inte riktigt allt men det viktigaste). 
 
AAAAAAAAAAAAAAH jag längtar sååååå!!!!!!!!
 

trött

Varit i full gång hela dagen så nu känns det som jag snart somnar. Övningskörde med pappa ut till Möklinta och hälsa på släktingar och sen hem igen. Sen gick hela eftermiddagen åt att flytta möbler. In med en säng från lekstugan (om man kan kalla det det, förråd kanske är bättre ord numera), ut med sängen från mitt rum och in i Edvins (mitt gammla), ut med sängen som stod där inne, flytta om den röda tvbänken, ner med soffan, in med sängen från Edvins rum till mitt och in med den sägen vi hämtadde från lekstugan så det blev en gigantisk säng.
 
Det var precis lika rörigt som texten jag precis skrev! Men vi blev klara iallafall och det blev så bra så på båda rummen. 
 
Nu ska snart Harry Hudson Taylor ha blogtv så tänkte jag skulle kika/lyssna på det. Här är länken http://www.blogtv.com/people/HudsonTaylor om någon annan vill höra honom spela gitarr och sjunga. 
 
 

robotbeteende

Tjolahopp!
 
Jag har kommigt på att jag brukar göra någonting som jag tror är lite annorlunda. När jag kollar på tv, film eller något annat sånt så kommer jag på mig själv med att viska replikerna. Så om replikerna går "After all this time?" "Always" så sitter jag som om jag vore en robot som programeras och säger efter precis det som sägs på det jag tittar på utan att tänka på det. Är det fler än jag som gör så? Vore ju förståss lite fränt om det faktiskt visade sig att jag var en robot, skulle förklara så mycket..
 
 

höstmys

Just nu: chokladtomte + massa ljus
 

snö?

Tyckte att det kändes som en sån där första snöndag igår men det va det ju inte eftersom det var + grader och ingen nederbörd (vuxet det lät). MEN visst ser det lite ut som att det kommer komma en skvätt snö på morgonen på fredag?!
 
Om det gör det så försvinner den väl säkert så fort det träffar marken men det vore så mysigt! 

tomte

Äntligen har julsakerna börjat trilla in i butikerna! Var ut på en lite runda igår för att leta efter ljusstakar men hittade inga (men mamma hittade till mig i Falun) men något som jag hittade istället var massa lådor med julgodis på ÖB. Det var som menat för mig att kliva in där när jag gjorde, de hade precis börjat packa upp chokladtomtar, chokladkalendrar mm. så mina kinder flög upp i mina ögon för jag blev så glad (det blir så när man har bullkinder). Så jag köpte min första chokladtomte igår och förmodligen den första köpta i hela Avesta skulle jag gissa eftersom jag röck den ur lådan när hon skulle packa upp dem. 
 
Skyndade mig hem efter det för att göra varm oboy med grädde och mini mashmallows att dricka till tomten och filmen the santa clause.
 

plugg

Pluggat hela förmiddagen idag för att få klart en rest jag hade i skolan. Men nu är den äntligen klar och jag har fått veta att jag är godkänd. Så nu är jag hur glad som helst, en mindre stressfaktor!
 
Effektiv pluggning kallas det!

wisdom

I Europa har vi euro och i Afrika har de afro.
 
 

chocolatecaramelcupcakes

Har blivit mycket bakning på sistonde. Så fortsatte idag med att göra scones till frukost och fortsatte sen med choklad/kola cupcakes med dumle i mitten. Har aldrig testat göra det förut, vet inte ens om smakerna passar men man får väl pussla runt lite olika muffinsar och frostingar för att få till något bra så förhoppningsvis smakar det bra. Annars får jag testa lägga frostingen på någon annan muffins för den är sjuktgod!
 

deathly hallows

Kom på att jag glömt att berätta hur glad jag är i bloggen! Inte bara för att det snart är jul utan för att mitt deathly hallows halsband äntligen har kommit. Wiiiiihoooooooo!!
Är så fint att Harry Potter-nörden inom mig dör lite varje gång jag ser det!
 
Inte nog med att det är sjukt snyggt så snurrar ringen!

80

80 Dagar kvar till jul! Nu tror jag inte det bara är jag som längtar längre utan även affärerna. Hittade julmust för första gången idag så köpte med mig en flaska hem så jag kunde njuta av att det bara är 80 dagar kvar ordentlig. Det var sååååå gott!
 

myser

Idag har hag gjort något jag inte gjort på länge. Jag var ut i skogen, eller ja till ett grustag vid skogen så det räknas. Gillar ju egentligen inte skogen men mamma skulle ut med vovvarna och ville att jag skulle ta lite bilder på dem så gjorde väl det. Vovvarna fick även sällskap av Diva och Fanny så jag hade extra mycket att försöka få fast på bild. Kanske fick 1 bra om jag har tur.
 
Nu ligger jag i soffan på mitt rum och myser med ljus och julmusik. Skulle haft lite glass så hade det varit toppen!

seg morgon

Godmorgon! Vet inte om det är för att jag är helt slut i huvudet eller för att det är grått och lite dimmigt som jag är så trött på mornarna. Känner mig lite som en zombie, kanske håller på att bli en. 
 
Dagar som den här känns lite konstiga efter att man inte har varit i skolan på 1 vecka, med dagar som den här menar jag dagar jag behöver vara i skolan. Rätt skönt att slippa åka upp och bara kunna plugga allt hemmifrån, men någon dag kan jag väl ta mig dit kanske. Behöver iallafall inte pallra mig till bussen förän kvart över 3 eftersom jag har kvällskurs idag. Skapligt segt att komma hem efter 11 ikväll sen och missa xfactor och svenska hollywoodfruar men det går ju att titta på datorn imorgon. 

örebro

Vet att jag inte skrivit på ett tag (förutom imorse) så tänkte uppdatera lite nu. Helgen spenderades i Örebro med Paulina och Amanda. Blev inte där så länge, kom på lördag kväll och åkte hem igår kväll. Men vi hann ha roligt iallafall. Åt ute och gick på bio i lördags och igår shoppade vi hela dagen. Känner mig så duktig som lyckades komma ut från IKEA utan en ända liten pryl! 
 
Sista bilden kan ju förövrigt vara fulaste bilden någonsin! Hur lyckades jag få ögonen att se ut att sitta så nära näsan?!

1 oktober

Helt sjukt att det redan är 1 oktober! Spelar ingen roll att det är grått och trist ute (inte ens lite regn kan jag få) för när det är 1 oktober kan man inte annat än att vara glad. Idag får man äntligen börja lyssna på julmusik högt här hemma utan att mamma kan klaga, det är 2 månader (!!) tills julkalendern börjar, ca 2 månader till första advent, 84 dagar kvar till jul, 27 dagar tills man ställer om klockan och inte särskillt långt kvar tills det kommer chokladtomtar till affärerna!
 
Sen så är det lite mysigt att vara inne på twitter idag för trender som "Dear October" och #MyOctoberWish kommer att synas hela dagen (och igårkväll). Så tänkte låtsas att det här är twitter och ta mina oktoberönskningar här.
 

RSS 2.0