långkalsonger

Trodde aldrig att jag skulle få säga att jag har långkalsonger på mig i maj! Men det har jag. Det är så sjut kallt ute och så snöade det imorse och när jag cyklade hem från skolan. Visst gillar jag vintern och älskar snö, men jag gillar inte när vädret hoppar mellan årstiderna varje dag. Jag vill helst vara lite förberädd. Hade till och med med mig en filt till skolan för att jag frös så mycket.

Just nu sitter jag inlindad i en filt och ska kika på film. Börjar inte förän halv 2 sen igen. Det är bra för då kan jag vila upp min hals som har bestämt sig för att strejka idag. Har typ ingen röst till och från. Det känns ju kul när vi har träning idag för första gången sedan öppehållet..Men jag kanske kan vara med ändå.


Luna Gaga/Lady Lovegood


1 maj

Jag är äntligen helt färdig med mitt prjektarbete! Det gick ganska fort att fixa det sista så jag har även hunnit med att övningsköra 2 gånger idag och även hunnit bakat whoopie pies och haft tid över. Blev en ganska bra sista lovs dag ändå.

Nu ska jag nog ta och titta på ett avsnitt eller två av the big bang theory innan jag hoppar i säng tror jag!


projektarbete

Det blir så lätt att man glömmer bort bloggen hela tiden så inläggen får komma lite som de kommer.

Jag kommer att ha en sån där extremt rolig dag idag. Jag ska nämnligen sitta och skriva min projektarbets rapport och fylla i det sista i loggboken. Tråkigt att slösa bort sin sista lovdag någonsin på det men har man spenderat resten av lovet på annat så har man..
Funderade ett tag på om jag kanske skulle strunta i det och göra det en annan dag men det ska vara inne imorgon så det måste ju göras.

RSS 2.0