ziperall

Sitter helt slut och myser i min ziperall som äntlign kom igår. Som jag har längat!
Tror det blir att mysa ner sig framför bbuk2011 nu och kika ikapp det jag har missat.




skolstart

Hoppsan hejsan väldigt dåligt med uppdatering! Men har varken haft tid eller ork.

Dag 1
Blev att kliva upp halv 6 för att hinna göra sig klar innan bussen gick kvart i 7 från MIO. Började skolan 9 men fanns ingen buss som kom efter 8 och innan 9 så det fick bli tidigt. Va mer nervös för att allt med bussen skulle gå bra än att börja högskolan då jag aldrig åkt längre än till stan med buss förut. Men det gick kanon bra, jag hade Sofia med mig som är van bussåkare sen så satt Malin på bussen också.
När vi väl kom fram till skolan så ser vi massa människor med blå tshirt och skyltar med program namnen på. Till min och Malins stora glädje så såg vi våra program på en gång och så visade det sig att vi skulle läsa hela första terminen tillsammans. Toppen!

Eftersom vi kom dit tidigt så fick vi vänta ett tag men foket örjade strömma in ganska snart. Innan registreringen så stod vi i typ en ring alla i programet så fick vi lite information av våra fösare.
Lite senare blev det vanrding till lugnet för mer information. Dit skulle alla klasser så det blev ett långt vandringståg dit. Inte så skoj där inne. Först tråkig information på svenska sen samma på dålig engelska.

Efter det så var det iallafall mat så jag och Malin tänkte vi kunde köpa mat av kåren som de hade den dagen fast bara begränsaat antal. Så när vi kom fram dit så var det värlens kö! Så vi skippade det och tänkte "ja men vi kollar cfeét" där var det ännu längre kö så det slutade med McDonalds där et va lite mindre kö men fortfarande tillräckligt för att gå utanför dörrarna.

När alla hade ätit så blev det rundvandring på stan och där slutade sedan dagen. Så då blev det lång bussfärd hem igen.

När man väl kom hem så där strax innan 8 så var man skapligt trött och bara ville sova på en gång men då satte jag mig och fyllde i närmsta veckan i min nya kalender som jag köpte på vägen hem från bussen med mamma. Sen när det äntligen var klart och jag hade ätit så skulle jag äntligen få sova. Trodde jag, var visst tvungen att beställa kurslitteratur först. Så kom inte i säng fört 10 men somnade iallafall så fort jag la ner huvudet typ.

Dag 2
Upp samma tid som dan innan för att hinna med samma buss. Dagen började med introduktion. Efter den så hade vi 3 timars hål så jag, Malin och Johanna åkte in till stan för att äta. Så det blev pizzabuffe inne på american och där satt vi änta tills det blev dags att åka tillbaka till skolan för genomgång av fronter. Den genomgången skulle vara mellan 13.00 och 13.45 men höll på till 3 så det ar ju sådär lagom skoj. Tur var väll att vi inte skule med någon buss hem då utan ner till stan för skattjakt. Skattjakten gick ut på att hitta alla saker som vi hade fått på en lista och visa upp för över kullorna och över masen så fick vi poäng.

Blev samma sak den kvällen, kom hem med bussen där på kvällen men då åkte jag och mamma och kollade på nya valpen. Blev inte där allt för länge eftersom jag var så hungrig (hade inte ätit på ca 7 timmar). Så när vi åker där ifrån så stannar mamma och tänker plocka svamp. Det känns ju som räta saken att göra när jg håller på och svälter! Okej kanske inte svälter men ändå. Så somnade väl där vid 10 då också.

Dag 3
Känndes så skönt idag att vakna av mig själv. Ingen klocka som ringer itt i natten utan bara familjen som stack till skåne vid 7.
Var skönt att få sova ut idag när jag hade en föreläsning mellan 16.00 och 18.00. Var dock tvungen att ta kvart i 1 bussen för att hinna till Falun innan 4 vilket var lite irriterande. Men huvudsaken är att jag hann sova! Kom hm sen vid 20 i 9 vilket känns helt sjukt. hade lektion i 2 timmar och va hemifrån ca 8 timmar. Men men så kan det gå, får se till at skaffa det där körkortet snart känns det som.



skobög

Sitter och kollar på skor nu igen, men är ju trots allt en "skobög" som Katarina så fint kallade mig i onsdags.


grattis amanda

Blev en tidig morgon idag igen för att försöka ställa om mig tills imorgon. Tur va väl det aatt jag gick upp vid halv 9 för när jag kom ner så var världens bästa Gustaf här på besök. Jag fick ha mysmorgon med honom eftersom pojkarna i våra familjer är på golf och mammorna och alva var hemma hos Honey när hon fick valp. Blev en svartvit tik.

Just nu sitter jag och äter m&m choco och kikar fångarna på fortet repris.
Halsen är snäppet värre idag tror jag. Har väldigt svårt att prata överhuvetaget men det funkar väl.

Måste skriva grattis också till Amanda som fyller 21 idag!!!!!!!!!!! Grattis gammeltanten! :D

örebro

Klockan ringde tidigt idag, eller tidigt och tidigt 9 ringde den så lite halv tidigt. Tänkte att jag måste börja ställa om dygnet om jag ska åka kvart i 7 bussen på måndag. Sen så behövde jag gå upp i tid idag iallafall för klockan 11 så skulle jag med upp till Örbro. Amanda flyttar ju dit nu i höst så jag följde med och sa hejdå och kolla in Monikas lägenhet där hon ska bo tills hon hittar eget. Sen så tänkte vi att mormor som va så snäll och körde inte skulle behöva åka ensam hem så jag va även sällskap.

Min hals har även blivit värre under naten och dagen. Så just nu kan jag knappt prata alls. Låter väldigt hes och typ som att jag viskar högt. Tror jag har åkt på någon slags inflamationn men vet inte in säkert. Får väl vila halsen imorgon så att jag kan prata när jag börjar skolan på måndag.


vi har inte spelat sims, nej nej

Hemma igen efter myskväll med Clara. Va sååå gott med kräftor!! Även om det inte var allt för länge sen jag åt kräftor så glömmer man bort hur gott det är (och hur jobbiga de är att skala).
Efter kräforna så har vi inte setat och spelat sims om ni trodde det, nej nej. Sånna barnsligheter. Vi har bara gjort sånna där vuxna saker så som pratat om tvätt och politik och sånt, allt annat utom sims.
Hann även med en tripp till affären för lite godis, godis är ju faktist ett måste när det är helg!


26 augusti

Har segat mig lite nu på morgonen idag. Kikat på bb uk och top model men nu ska jag väl ta tag i att ringa några samtal (vuxet det lät med att ringa några samtal), äta och sen cykla ner till Clara. Cara bjuder nämnligen på kräftor ikväll!! Bara därför jag åker dit ;) nej då!





basket

Har kännt mig lite piggare idag. Tror jag sov bort halva förkylningen. Känns ganska skönt att inte bara ha legat i soffan hela dagen. Pappa och Edvin skulle till golfbanan och slå lite på ranchen så jag hängde med dit. Sen i bilen kom vi på att basktträningarna nog började idag och så va det också. Så jag böt om och tänkte att jag iallafall kunde vara med och skjuta lite men det slutade med att jag var med på allt. Känndes så skönt att träna igen (förutom för halsen och huvudet) nu när jag inte tränat på hela sommaren.


födelsedasfirande

Va upp vid 6 idag och sjöng för Amanda eftersom hon inte är hemma när hon fyller år. Eller sjöng och sjöng jag mimade eftersom min hals gör så jäkla ont. Va inte där inne så länge eftersom mamma skulle till jobbet så vi fick sova lite mer. Fast blev ganska mycket mer. Brukar inte kunna somna om när jag väl har gått upp men tydligen kunde jag det nu, sov ända till kvart över 12. Fast då fick jag nästan lite ångst över att ha sovit bort halva dagen, fast sen kom jag på att jag ändå inte skulle orka göra någonting.

Skönt att det är som många skulle säga "pissväder" idag. Själv älskar jag sån här väder och det passar ju extra bra en dag när jag vet att jag bara orkar ligga och tita på film för att bli frisk.


segt

Ja det där med städning gick ju väldigt bra, eller inte. Hitills har jag inte gjort någonting förutom tryckt i mig en fralla, hämtat posten och duschat. Men ett litet steg på vägen iallafall!
Kanske borde ta ner mina after 8 så jag kanske får lite motivation. Och/eller ringa mamma och förbereda henne på att jag inte gjort någonting. Ja båda får det bli.

Hej jag heter Elvira och är piggast i stan..


Lyckades iallafall se lite piggare ut på bild nr 2.

dagens att göra

Go morgon!  Onsdag idag vilket innebär att släkten + några till kommer hit och firar Amanda. Med andra ord Elvira får städa och grejja eftersom hon är den enda som är hemma.

På att göra listan idag står:
*Dammsuga
*Torka golven
*Baka rulltårta
*Promenera med vovvarna (alla 4)

Kanske inte så mycket att göra men det enda problemet är att jag vaknade med igentäppt näsa och hals och huvudvärk. Inte nog med det så har jag även smärtor i höger sida av magen så jag knappt kan stå upp. Illa när jag knappt kan äta jag som älskar mat (och godiiiiiiiiis).
Får väl lägga mig och ta det lugnt ett tag innan jag försöker mig på det andra.


stenkola mm.

Klockan är redan halv 4 och jag har inte gjort någonting idag. Skulle egentligen ha bakat hela dagen men vi hade inga grejer hemma. Så får vänta tills pappa kommer hem så vi kan fixa sånt. Måste nämnligen baka kakor för Amanda ska firas imorgon. Hon fyller ju år på söndag egentligen men då är hon i örebro så det får bli imorgon.

Har iallafall gjort ett nytt försök på den där chokladkolan som jag total failade med sist när jag kokade en halvminut för mycket och den blev stenhård. Kokade den halva tiden idag för att vara på säkra sidan men nej då den lev stenhård iallafall. Känns som att jag kanske ska testa ett annat recept nästa gång.

Känner mig ganska trött idag då jag kom på mig själv halv 3 inatt med att titta på celerity big brother UK 2011. Va väl kanske inte riktigt meningen med att jag skulle titta på det så länge, men det är ju sååå bra, Haha älskar Jedward! Jag skulle vilja ha ett par såna där skor de har med vingar bakpå.





borlänge

Klarade oss från geleland och andra hemskheter så det blev en tripp till kupolen. Var inte där så länge men jag fick tag i det jag åkte dit för iallafall. Va typ inge folk där vilket var ganska skönt.
På vägen dit så möttes vi av en glad överaskning. Vi åkte nämnligen förbi lille Nasty och om vi blev lyckliga över att se att hon mådde bra. Saknar henne (det är en bil vi lånade förut).
Jag hittade ett par suuuuuper fräna skor på nån sko affär när vi var därborta. De hade ascool klack men tyvärr fick de stanna kvar där. Men fick iallafall med mig ett par andra skor hem!
Ett helt vanligt svart linne fick också följa med hem.
Och så 2 par jeans (lite svårtatt se färgen på dem men ett par mörkblåa och ett par i annan blå).

21 augusti

Oj känns som jag har haft fullt upp hela dagen idag. Fast nu när jag tänker efter så har jag nog inte det.
Började dagen med att kila över till nymans för att fira Charlie som precis fyllde 1 år. Hur söt får man bli? Jag som normalt inte gillar barn (med undantag för Gustav och Alice) blev lite fast för honom.
Efter det har jag slagit rekord på alla banor i angry birds och fixat 3 stjärnit på Edvins iPad, bra jobbat Elvira! Känns som att jag spenderar min tid väl, eller inte.
Sen på kvällen hade jag och mamma räkmys och kikade film och nu ligger jag här framför datorn. Det var nog hela min dag tror jag. Något toa stopp här och där men annars var det nog allt.

Imorgon så blir det förmodligen kupolen en snabbis med Amanda sen hem och hjälpa henne packa. Om det inte dyker upp något annat eller om det helt plötsligt inte skulle finnas några vägar utan hela världen transformerats in till gele. Då skulle det bli svårt..

trött

Har kännt mig så trött nu i ca 3 dagar. Känns helt sjukt när jag vill gå och lägga mig 4 på dagen liktsom. Vet inte om det är vädret eller om jag håller på att bli en zoombie.
Trött som jag var igår kväll så tvingade mamma och pappa mig att titta på filmen änglagård med dem eftersom det är en klassiker. Kul att titta på film med dem när det sover i varsin ände av soffan. Tur att filmen va bra iallafall.
Idag har också varit en segdag men har iallafall gjort någonting. Har hunnit med och kika på mosters lägenhet, köpa mjukisbyxor och tittat på gudfadern 3 med pappa. Sen det bästa av allt, jag har även beställt en ny mobil!!!!!!!! Så nu håller jag på att längta ihjäl (stavas det så?) mig efter den.
Nu blir det nog en film eller något om jag orkar hålla mig vaken vill säga.

uggs=höst

Nu kan man nog officiellt säga att hösten har börjat. Mamma tvingade ut mig och pappa att hjälpa henne med att dela ut lappar och jag invigde då mina UGGs för den här säsongen.
Känns lite mysigt att hösten är på väg men känns ändå som att jag kommer frysa en hel del. Tur att det finns tofflor och filtar!

tisdag-torsdag

Bloggen har krånglat lite men nu är jag tillbaka igen.
Så vad är det jag inte har kunnat skriva nu då?
I tisdags kväll så lyckades jag äntligen efter 5 rundor på golfbanan få officiellt handikapp i golf!!!!! Så nu får jag faktist gå ut på banan HELT SJÄLV, inte för jag kommer göra det men ändå.
Sen igår så blev det Lappens med Amanda, Clara, Edvin och Benjamin. Åt nog den största glassen jag någonsin ätit.
Idag då? Jo idag har jag tränat lite puttning och blev även lite ranch med Benjamin. Har också hunnit med körskolan och handlat present till Amanda.
Föresten hur glad blir man inte när man hör folk på stan stå och prata om adventsljusstakar?! Åh det gjorde min dag kan jag säga, blev så himmla licklig!

björnbröder

Sitter och tittar på en av de bästa filmerna någonsin!! Den tar delad andra plats med Aladin i bästa disneyfilmer efter lejonkungen.
Älskar älgarna i filmen "vi är ekorrar" "fast det är bara han som är ekorre, jag är en tvättäkta järv kolla in huggtänderna grrr".

Tittar på den på engelska nu för hur mysig brättarröst är det inte i såna här filmer?! Känns lite grinchen över det vilket alltid är possitivt.


nu då?

Klockan är halv 3 och jag har redan hunnit med att leka lite med Edvins iPad, handlat godis, Haft körlektion och ätit nästan hälften av godiset. Nu då? Kanske ska slå på en film, är ju iite sånt väder.
Har föresten blivit jätte bra på att köra bil! Fick åka med den bästa körläraren idag och han tyckte jag var super duktig.


försök nr 2

Eftersom mina cup cakes blev katastrof så testa jag med chokladkola. Betydligt bättre fast kokade nog en eller två minuter för mycket så den blev lite (mycket) hård. Med andra ord lyckad dag!


what?!

Vad hände där egentligen?!

Av någon anledning så har all smet runnit ur formarna...

bakar

Bakar cup cakes i väntan på att jag äntligen ska få träffa min Clara igen!!
Måste passa på nu innan Amanda flyttar för att hon har köpt jätte fint strössl och det tänker hon ta med sig när hon flyttar så jag måste passa på att sno lite nu.

Kanske ska passa på att äta lite nu när de är i ugnen.

mjukis

Mamma kom precis och fråga om jag ville ha nya byxor.

Lagom storlek och allt!



Är ganska säker på att det skulle gå i 2 om inte 3 Elvira i de där.

städa städa städa

Klocka är redan efter 3 och det enda jag har gjort idag är att städa.. Har hjälpt papppa rensa i garaget, åkt iväg med skräp, tömt lillpoolen, rensat bland gamla skor mm. Med andra ord kul dag, not!

höst

Så här vill jag se ut i höst! Enkelt och svart (och tyvärr lite för dyra skor & väska).
Kappa och byxor från BIK BOK, Skor Christian Louboutin, Väska Nelly

kebabtallrik

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

underbara

Kom på att jag glömt att berätta att jag äntligen har tagit mig för och beställt en one pice (eller ja en ziperall)!!!!!!!!!!!!!!
Hur som helst hur fantastiska är inte de här skorna?!

rensar

Har ägnat hela kvällen åt att hjälpa mamma att rensa ur förådet. Ganska facinerande att se hur mycket skit som får plats i ett litet rum. Hur mycket som helst är urplockat och ändå känns det som att vi har mer saker nu, hur är det möjligt? Kanske för att det är mer utspritt nu än innan?
Har helt glömt bort att äta kvällsmat också så känns det som jag kan äta en hel häst!
(Hur bra är inte jag föresten i paint? Helt fantastisk skulle nog jag säga!)

mysbyxorna

Känns som att mitt liv består utav att slöa för tillfället men jag gillart! Sitter för tillfället och tittar på världens näst bästa program efter the big bang theory nämnligen ellen degeneres show.
Får se om jag orkar hitta på något efter det eller vad jag gör. Har dessutom lite ont i magen tack vare åt lite för mycket choklad syndromet. Känns som att det blir något hemma för annars måste jag nog byta byxor..

surgubbe

Blev väldigt dåligt med inlägg igår. Hände dock inte allt för mycket kikade på greece och åt sorbet.

Nu har jag iallafall varit på min andra körlektion. Fick köra ed en anan snubbe idag som var så mycket sämre än den förra. Det ända han gjorde var och komentera alla fel jag gjorde men han sa aldrig när det var bra för det märker jag väl själv. Va iallafall tur att jag inte fick honom när jag hade dubbel lektion!


ensalada de fruta

Sitter ute och myser med en filt och mellis. Blev så hastigt med lunchen så blir macka och en stor skål med fruktsallad nu. Tror jag slår på en film också. Man måste njuta av att vara ledig!

turkkörning

Jag överlevde! Eller han som satt brevid överlevde kanske man ska säga. Gick inge vidare i början men det blev bättre som tur var.
Jag måste tydligen lära mig köra mer mjukt som en svensk för just nu körde jag lite som en turk. :P

körlektion 13.00

Sitter och hoppas på att tiden ska gå lite lågsammare. Ska nämligen vara på körskolan klockan 1 för min första körlektion och jag måste äta innan den och jag är inte alls hungrig. Men jag får väl försöka bli det på en halvtimme för om jag inte äter så blir jag väl hugrig när jag kör.
Känns som att jag borde vara mer nervös över körlektionen än om jag hinner äta men det kanske kommer sen.


ge mig 30 grader kallt och tomtar överallt

Mörkret var väldigt sen idag. Så jag får tjuvstarta!
Sitter just nu och lyssnar på julmusik och äter choklad inlindad i en filt. Det ända som saknas är snö.

färdig

Hundrasjutioelva timmar senare så var jag äntligen klar!!
Anledningen till varför man inte ska städa i lådor= det tar HELA dagen. Skönt att det är klart iallafall och det bästa med att städa är när det har blivit mörkt ute och man tänder massa ljus i hela rummet, äter godis och tittar på film. Så nu är det bara vänta in mörkret.
Före
Efter

städar

Hör och häpna Elvira städar rummet! Trodde aldrig den dagen skulle komma men så gjorde den det.
Jag har någon sån där konstig grej, så fort Amanda städar sitt rum så måste jag städa mitt eftersom jag inte kan ha stökigare än henne (vilket egentligen inte är möjligt).
Känndes lite sorgligt att plocka bort studentsaker och sånt som jag borde ha tagit bort för 2 månader sedan. Men blev gladare när jag hittade 1000kr. Kanske borde städa oftare..
Mitt fina förkläde och stekpanna!
Så här roligt är det at städa att jag lägger in finfina bilder på en oduschad oborstad Elvira i träningskläder!

godis

Slapp åka ner på loppis idag tur som jag hade och lite mer tur än så har jag. Nu när det är uppehåll i regnet kan jag och Edvin cykla och köpa godis. Fast hoppas regnet kommer tillbaka sen när vi kommer hem!

Känner mig lite baksugen också så vi får se om det blir något eller om jag nöjer mig med godis.


scones

Håller på att baka scones nu i brsit på annat gott att äta till lunch. Så jag hopas att det blir gott iallafall!
Ålskar vädret ute just nu. Reget öser ner, det ända som fattas är åska, blixtar, en skål med godis och en film. Filmen går ju iallafall at ordna.


tennis

Har varit iväg och spelat lite tennis med Frida. Tredje gången och jag måste säga att det går bättre och bättre, inte bra men bättre! Så några gånger till och vi blir världsmästare.

Har också hunnit med att titta på gamla saker nu när mamma har rensat. Hittade roliga kort och annat skit. Amanda hade tex ett grattiskort från Joel där han hade skrivit in raden "Jag känner dig." hahahahaha. Och jag hade ett kort som jag skrivit till farmor och farfar som jag nog aldrig gav dem där det stod något om att jag gillade att de "nästan alltid bjöd på hem jord potatismos".

Nu ville mamma åka på någon stor loppis i parken och ville att jag skulle följa med så antar att det bär av dit snart. Ni vet ut med gamlat skit in med nytt!

hemma igen

Hemkommen från kalaset mätt och belåten (heter det så?).
Hade super skoj, fast det var nästan roligast när alla andra hade åkt ;P Då blev det grillmys med hela stenbärsfamiljen och så lite kubb och kort med vi "barn" (jag. Paulina, "Hans", Edvin och Johannes).

kalas

Kalas om en timme nu så ska väl börja på att byta om. Gäller bara att jag kommer på vad jag ska ha på mig.



Den där hade ju inte varit helt fel!


paris new bff

Alltså sriöst vad är det för program egentligen? Sitter och tittar på det nu.
Hon försöker hitta en ny bff eftersom den förra bara ville bli känd. Men är det verkligen nödvändigt att göra ett program av det, eftersom de som söker antagligen också bara gör det för att få synas i tv.
Haha så sjukt program men ganska kul at titta när de gör bort sig och gör massa "utmaningar" som hon vill att de ska göra :P


paulina 17 år

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Paulinas föelsedag!
Ska hem till henne senare så laddar upp med lite kakor nu innan.


godnatt

Dags att sova men innan jag lägger mig tänkte jag komma med lite glada nyheter.
Bara 139 dagar 23 timmar och 17 minuter till julafton!!!!!!!!!!!!! :D
Hoppas ni har varit snälla iår! :)

ensam hemma

Det tar på krafterna att proppa i sig chips, cola och kakor känner jag!
Friidrotten är slut nu så ska väl kika ensam hemma 3 innan jag somnar har varit sugen på att se den för länge nu.

Tänkte om jag kanske skulle gå klädd så här imorgon nu när det är pride och allt. Finns inte så många andra tillfällen jag kan ha den dräkten utan att folk undrar...

nu mat

Blev inte fullt så lugn dag idag ändå. Har hunnit med att baka, busa med hundarna, köpa present och spöat Edvin och Johannes i chicago, kubb och basket.
Nu blir det och åka och handla mat sen får vi se!

bake a wish

Bakar lite chokolate chip cookies i brist på annat att göra.


today i dont feel like doing anything

Sittier och tittar på australiens next top model och hoppas på att alex inte vinner.


Har ingen aning om vad jag ska hitta på efter det, känns som att jag vill sova eller något. Är så sjukt trött!
Ska försöka piggna till lite så jag inte bara slösar bort dagen även om det vore väldigtt skönt!


film

Dags för att titta på gamla mary-kate och ashley filmer, va sååååå länge sen sist!

penny

Under det senaste dygnet så har Penny kommit på så mycket mer skoj man kan göra.

* Om man hoppar över soffkanten så kan man busa med mammas värmefilt som hon har lagt undan så inte hundarna ska ta den.
*Anledningen till att vi har en fotölj brevid soffan måste ju vara för att springa runt som en galning och sedan kasta sig över från soffan till fotöljen och sedan tillbaka igen.
*Det går at hoppa över från soffan till bordet i tv-rummet och där kan man sedan attackera Sally ifrån.
*Hugger man någon i tårna så får man uppmärksamhet.
*Hoppar man upp med framtassarna på någon som sitter och äter så kan det hända att man hinner knycka en bit om man är tillräckligt snabb.

(Blir nå knas med mellanrummen så det får bli varannan tjock)
Penny

solstig

Känner att jag har varit duktig idag. Började dagen med hundmys sen tog jag cykeln ner till stan utan att köpa någonting. Inte ens en glass blev de!
Nu återgår jag nog till hundmys medans Amanda jagar glassbilen på cykel. Behöver vila huvudet lite då solsingen fortfarande håller i sig..

Ganska konsigt det där med solsting egentligen. Hur kommer det sig att man ska må illa och ha ont i huvudet flera dagar efteråt? Är människokroppen typ som sprit? Så när vi blir varma så jäser vi. För då kanske man jäser innefrån om sen mår man dåligt typ som baksmälla eftersom vätske balansen blir fel.
Ja så måste det vara!


vill ha!

Passar på att lägga in en bild medans jag väntar på att filmen ska bli klar.

tillbaka

Så va jag tillbaka igen! Va ju ett tag sen sist nu så tänkte att jag skulle försöka en gång till. Gäller bara att jag kommer ihåg!

Ligger och tjockar mig nu och ska nog titta på en film innan jag somnar. Var på Leksands sommarland igår med Amanda, Lisa och Vincent och brände mig rejält så nu är jag helt slut i kroppen (typ solsting). Får väl se hur länge det håller i sig denna gången..
Ser iallafall ut så här nu.

RSS 2.0