sötsug

Det är stunder som den här som jag önskar att jag hade körkort, oflottigt hår, kläder på mig, att jag inte frös så förbaskat och att jag inte behövde gå upp i hyfsad tid för att plugga imorgon. För efter att ha sett Amanda Edmans bild på facebook att hon satt och feta så har jag fått väääääääärldens största sötsug! Jag vill till affären och köpa cola, lakrits, choklad, kakor och sen hem och blanda smoothie och slå på en film, är de för mycket begärt?!
Men jag får väl fortsätta mitt lidande och trösta mig med att jag ju faktist har en påse turkist peppar brevid mig (även om det inte var just det jag var sugen på)...

pluggar..

Ledig idag vilket betyder att jag sitter och pluggar. Eller försöker plugga kanske jag ska säga. Det är sååå segt! Hade varit mycket roligare att t.ex. plugga hur många godisar Elvira får in i munnen, hur mycket glass och chokladsås Elvira kan trycka i sig på 1 timme, hur många filmer Elvira kan sträck titta på utan kisspaus osv.
Känns som att en sån dag skulle vara betydligt roligare än en vanlig pluggdag utan motivation!
Tur att jag har lite turkiskpeppar att trösta mig med iallafall!

matcher

Har varit iväg på matcher idag med mina(våra) små kycklingar. De var jätte duktiga även om de förlorade stort. Men det är inte det lättaste när man är yngre och hälften så stora.
Anna hade mutat dem med glass om de fick 2 siffrigt vilket de lyckades med i båda matcherna!! De blir bara bättre och bättre!
Man blir ganska slut efter en sån här dag så nu ska jag vila huvudet med att se finalen av cbbuk 2012 som jag inte har sett än.

cyberspace

Ni anar inte hur ont i magen jag hade i går kväll. Känns faktist fortfarande lite. Magen känndes som att jag var höggravid och snart skulle sprängas. Men får nog skylla mig själv och nu har jag iallafall lärt mig att det INTE är bra att trycka i sig en kebabtallrik, en halv påse med chips och massa godis på en enda kväll! Lesson learned!
Föresten vad händer med världen igentligen?! Jag och mamma skulle titta på film igår men så skulle hon kolla något på datorn först lite fort. När det har gått ca 30 minuter frågar jag henne om vi skulle slå på någon film, men fick inget svar. Så bestämmer mig för att skicka ett meddelande på facebook (hon låg brevid mig) och DÅ fick jag hennes uppmärksamhet! Jag som trodde det var min generation som levde i cybervärlden..

Idag är en bra dag, ska nämnligen träffa min efterlängtade Zandra som är hemma nu!!! Det var alldeles för länge sen nu!
(Okej konstig bild kanske ni tänker men icke! Detta är cyberspace!)

blåbär och kokossmoothie

Tror jag har ersatt mitt godisberoende med smoothies den här veckan. Jag har varit superduktig och åt faktist bara godis i tisdags!

baka baka "liten" kaka

Firar att det är fredag med att baka en kladdkaka. Hittade recept på någon blogg i förrgår så tänkte testa den idag. Den lät god iallafall eftersom det var ett dubbelrecept och då måste det ju vara gott! Fast förutom att det var ett dubbelrecept så tror jag den är som den jag brukar göra.

kul fakta

Okej kanske inte.. Men iallafall.
Idag så var det 33 dagar sen jag fyllde år och det är 333 dagar tills jag fyller år nästa gång.
Ganska många 3or!
Känns som att en julbild passar bra till det här inlägget!

slav

Ibland funderar jag på om mamma skaffade mig för hon ville ha en egen personlig slav. Det är ju förbjudet att köpa slavar så då är det ju bra med egna barn. Hon kom in och väckte mig imorse och tvingade upp mig ur sängen för hon var stressad och hade inte hunnit med allt hon hade tänkt (som vanligt). Så jag har spenderat hela morgonen/förmiddagen eller vad man kallar det med att duscha 2 hundar som inte ville vara kvar i duschen, plocka ur tvättmaskinen, hållt i en annan hund som inte ville bli borstad så hon stod still (fast det gjorde hon inte ändå..), hjälpt till att städa ur valplådan och knäppt kort (i en evighet) på alla valparna som inte ville ligga still.
Nu har jag iallafall fått i mig mat och börjat med att försöka plugga men det går inge vidare för mitt huvud vill inte. Är smått yr och har fortfarande huvudverk så tror jag ger upp och försöker imorgon igen, för imorgon SKA jag vara frisk!
Har också hunnit beställa skolböcker nu. Typ första gången jag gjort det i hyfasad tid. Skulle även passa på att beställa det jag har velat ha såååå länge men av någon anledning har de inte lagt till Dalarna som län så jag kan inte registrera mig, arrrg! Men har skickat till de nu att Dalarna inte fanns så hoppas de fixar till det snart!
Föresten ni anar inte hur söta valparna har blivit nu när de har börjat öppna sina ögon! får se om jag visar någon bild sen men bilderna ligger i kameran eller mammas dator så får se.

gladtjej

Dagen blev nyss lite bättre när jag kollade om mina pengar från när jag jobbade i december hade kommit in. Nu känner jag mig så där rik så jag kan köpa vad jag vill, vilket jag tänker göra! Får se om jag beställer det ikväll eller om jag kanske gör det imorgon. Längtar jätte mycket tills det kommer hem men jag måste ju som sagt beställa först så får vänta ett tag och bli lycklig igen sen.

kiwismoothie

Trött på att vara sjuk så dricker en kiwismoothie och hoppas på att jag piggnar till av den!
Recept 1 portion
2 kiwi
1/2 banan
1,5 dl vaniljyoghurt

soken (sov-vaken)

Känns som att mitt huvud inte riktigt fungerar som det ska för tillfället. Så fort jag reser mig tror jag att jag ska ramla omkull för det snurrar och svartnar för ögonen samtidigt som hjärnan känns som den ska explodera. Kan vara därför jag mår illa (blir ju ganska lätt åksjuk) fast kan vara magsjuka...
Något annat helmysko är att de 3 senaste mornarna så har jag sovit när jag vaknade eller vad man ska säga. Är något staduim mellan att sova och vara vaken som är hemskt! Blir typ att jag öppnar ögonen sen slocknar jag om och om igen med typ 10-15 sekunders mellanrum och så håller det på ett bra tag. Tror kroppen har svårt att bestämma sig för om den ska sova eller vara vaken, men jag skulle uppskatta om den bestämde sig snart!

sjuk..

Trodde det skulle bli en bra dag idag. Vaknade av ett samtal från Kajsa som undra om jag kunde komma in och jobba idag och även imorgon. Toppen att åka och tjäna lite pengar när jag ändå var ledig idag.
Synd bara att jag kräktes 2 timmar senare... Så blir inte att åka till något jobb idag för mig ändå, får hoppas på att jag piggnar till så jag kan jobba imorgon iallafall.
Så antar att det blir en titta på film och the big bang theory och tycka synd om mig själv dag istället.

helgen

Så har ännu en helg gått.

Fredagen bar det som sagt av till Örebro för att kolla in nya lägenheten. Väldigt fin var den, fast den saknade en soffa men det går bra ändå. Gjorde inte så mycket i Örebro förutom att kika en snabbis på stan, åt, kolla in Amandas skola och kolla in lägenheten. Det var i stort sätt det ända som hände på hela dagen.
I lördags så fyllde pappa år så firade honom på morgonen. Han fick en toppen bra present av mig och Amanda, nämnligen facebook!!!!!! Han blev så glad ;) Så vi fick instruera honom i det hela morgonen innan vi åkte ut till mormor och morfar och firade morfar som fyllde år den 19.
Har varit fullt upp med födelsedagsfirande nu i 2 månader men nu börjar det lugna ner sig. Nu händer det inte jätte mycket på den fronten förrän i december igen. Visst kommer det någon då och då men inte så där farligt många samtidigt.
Söndagen då, alltså idag har jag spenderat med lite plugg på morgonen (eller dagen, vaknade ju faktist inte förrän halv 12..) sen blev det mest annat så som celebrity big brother uk.
Men vid 5 så åkte vi hem till farbror den yngre på mat. Så det var trevligt. Blev inte där så länge för vid 8 så kom 3/5 av Albertssonarna hit på fika (firade pappa).
Känner att jag borde ta tag i mitt liv imorgon. Har blivit alldeles för mycket godis och chips den här helgen! Tror jag har tryckt i mig en halv årsförbrukning på bara några dagar, så nu har jag lite ont i magen.
Tröck i mig de sista nu så att det skulle vara borta imorgon så jag kan ha lite rehab för mig själv.

trött på bloggning

Oj vad min blogg är tråkig! Men jag har liksom tappat lusten att blogga typ helt. Så inläggen kanske kommer någon gång då och då framöver (hoppas att jag orkar fler).
Har varit helt slut i huvudet nu i 2 dagar. Gjorde väl inte så mycket att jag var trött idag kanske för jag har inte haft något "måste" att göra iallafall.
Började dagen med en lunch på stan vid 12 tiden med Amanda. Tittade även lite snabbt i någon affär innan vi var tvugna att gå hem igen för att mamma hade en kund som skulle hit och hon är sjuk så jag fick ta det (var bara några varor som skulle köpas).
Förutom det så har jag färgat håret på Amanda. Hon var ganska nervös eftersom jag inte hade så stor koll på om jag fick färg överallt, men resultatet blev bra. Har även skickat in hemtentan idag så det känns skönt att ha det gjort!
Blir nog ett eller två avsnitt av the big bang theory nu innan jag somnar. Sen så imorgon bär det av till Örebro för dagen för att titta på Amandas lägenhet där.
Amanda valde en rödbrun färg till håret och ser nu förövrigt ut så här.
Eller kanske mer så här efter som det faktist visade sig att jag kunde färga hår.

pluggpluggplugg

Det här kan vara världens segaste dag! Vet inte om det är vädret som gör mig helt slut i huvudet eller om det är att jag inte är överförtjust i att plugga. Sitter med sista uppgiften på min hemtenta om det har tagit mig ca 3,5 timme att bara ta mig igenom litteraturen och plocka ut det som kan vara visentligt för svaret.
Så nu ska jag ju "bara" skriva in allt det på ett svar på 4000 tecken...

Hörs!

pluggdag

Har setat istortsätt hela dagen med hemtentan. Så har gjort klart fråga 1 som jag aldrig blev klar med igår och så har jag gjort både a och b på fråga 2. Så har varit riktigt prodruktiv(?) idag faktist! Känns skönt, för nu har jag bara en fråga kvar på hemtentan.

Måste säga att jag inte hade väntat mig att hinna med eller snarare orka med hela 2an speciellt inte med alla störningsmoment.

Största störningsmomentet.....PENNY! (Tur att hon är söt!)




catch up

Jag vet hemskt dåligt med bloggning igen men har inte haft någon lust.
Det ni har missat är väl kalas för Edvin, mamma och pappa med släkten i lördags. Alltid skoj!
Så det var lördagen och igår så hade jag en segdag med mamma där vi låg i sängen och varvade film med att kika på valpar.
Så det var allt!
Idag började jag dagen med att åka med mamma till vetrinären och tog bort sporrarna på valparna. Stackrarna tyckte inte om det! Men de somnade ganska snabbt efter iallafall.
När vi kom hem därifrån så satte jag mig direkt med hemtentan. Sån vecka nu!
Den var inte  särskillt skoj alls faktist! Blev en hel del pauser för jag inte kunde koncentrera mig men lyckades väl få klar en halv uppgift iallafall så bara 2,5 kvar nu! SUCK!
Har även hunnit med träning idag. Eller jag har inte tränat själv men jag har tränat 01-02orna.
Nu ska jag nog kika en film och sova så jag orkar skriva mer imorgon.

cod,codd,kodd,kohd

Edvin sitter och nördar sönder något spel han kallar för något av de ovanstående, vet inte riktigt hur kan stavar det men det uttalas iallafall kodd så kanske stavas så också fast förmodligen inte.

Illa när jag hajar spelspråket som knappt kan svenska! Sitter och skriker "J*vla noob, nej leava inte!" "Bouncing berta" "Jag ska reapa honom" "Ah men fett ös det var här" "Ofta det inte går bra jag har ju dödat fler gånger än jag dött" osv.. Och förståss den klassiska "Nej Elli du får inte spela hämta cola istället". Måste säga att jag inte är överförtjust i den sista!

Dagen idag har varit ganska pissig till en början men har blivit bättre med tiden. Började med att gå upp sjukt tidigt för att gå in och fira mamma som fyller år. Inte jätte skoj när man knappt sovit på 3 nätter men men. Var ju tvungen att gå upp tidigt för skolan iallafall. Tur för mig så skulle Amanda till tandläkaren i Falun en halvtimme innan jag började så passade utmärkt att åka med henne.

Kom till skolan 35 minuter innan jag började så satt där och gjorde ingenting i 20 minuter sen började jag fundera på varför ingen annan i klassen dök upp. Tänkte att alla var trött eftersom det var tidig morgon men sen när klockan blev 9 så var det inte så skoj längre. Men då plötsligt dök 3 personer upp och öppnar första av de två dörrarna in i salen och vänder sedan och går ner igen. Går då fram och kikar på andra dörren som man inte såg och där stod det "inställt".
YEEEEY! Skynda mig att ringa Amanda och hoppats att hon inte hunnit åka allt för långt hem vilket hon hade. Men tur för mig så vände hon och plocka upp mig. Ibland är hon bra snäll som vänder 20minuter för att det var synd om mig.

Jag är skapligt glad att jag inte kila iväg till någon buss 20 över 6 imorse för att sen vänta i skolan en timme och sen inse att det var inställt.

Nu blir det snart sängen för jag måste sooooova! Fast jag tror jag går på över energi för just nu är jag inte trött alls. Men får försöka sova ändå för lär väl bli någorlunda tidigt imorgon också när Snuttepojken fyller år.

Oj fin bild det blev...Men Grattis ändå!

valpar

Valparna kom inatt!!! Blev inte mycket sömn inte men det var värt knappt 4 timmars sömn för att få vara med. Undebart söta är dem. ) 9 valpar blev det fast jag somnade efter 4 (halvsov mig igenom den 5te). Stackars Sally tyckte att det var väldigt jobbigt i början men det gick bättre sen. Hon är så duktig med dem så att så fort man tar upp en så har hon stenkoll så den inte försvinner. Det blev 5 hanar och 4 tikar, 5 svarta och 4 bruna och förutom färgerna på dem så ser de typ exakt likadana! Får mig att tänka på Star Wars (ni vet clone wars).

Clara kom på den brilianta idéen att de ska hete disneyskurkars namn (d-kullen nu nämnligen). Toppen idé tycker jag för hur stor respekt får man inte med sig när man går in i utställningsringen som Jafar?! As ballt ju!

Var super trött idag i skolan (kanske förståeligt) så var skönt med bara en lektion som inte ens tog en timme fast den skulle ta 1,5. Vilket jag tycker borde betyda att jag skulle komma hem tidigt men det ville inte bussarna. Måste säga att det går ruskigt dåligt med bussar mellan Avesta-Borlänge mellan 10-14..
Tur för mig att den lilla restauranten inne vid tågavdelningen på busstationen i Borlänge har super god mat! Så satt och tjocka mig med en tacotallrik i väntan på bussen.

Gissar att det blir en rätt jobbig dag imorgon också (trötthets mässigt). Upp tidigt och fira mamma som fyller 25 enligt henne men det tror jag inte ett dugg på, iallafall 26 måste hon vara ;)
Sen bär det av mot skolan. Tur för mig så ska Amanda vara hos tandläkaren i Falun halv 9 så jag slipper ta bussen kvart i 7. SKÖNT!
Har dock ingen aning om hur jag ska orka med en 3-timmars föreläsning imorgon följt av en på 2 timmar. Men det löser sig väl, i värsta fall får jag sova med öppna ögon!

Nu har jag tyvärr inga bilder på valparna i datorn och mamma pratar i telefon där jag har kameran och jag vill inte störa (pratar med hanens matte) så bilder på de små liven kommer garanterat senare!

Ser väl ut lite så här fast våra är såklart MYCKET SÖTARE (såklart)!

färdig

Nästan iallafall. Tog några timmar men skönt nu när det är gjort!
Känns mer som min dator nu när jag har mina saker på den.  Så det får firas med bilder från back in the days!

Okej random bild men jag ville att det skulle synas hur små de var men det kanske inte alls syns..











överföring

Shit vad fort den här dagen har gått! Gick upp tidigt och åkte till skolan (dock kom jag inte dit särskillt tidigt). Skulle jobba med en seminarieuppgift som vi har imorgon och det var grupparbete så var bara ta sig dit. Det flöt på bra även om vi bara var halva gruppen där (jag och Mohammed) men sen kom Victor också så vi fick färdigt det. Så nu är det bara hoppas det går bra imorgon när vi har det muntligt!

När jag kom hem så bakade jag klart mammas påbörjade kakor och sen dess har jag setat framför mina datorer och fört över bilder emellan dem. Har knappt börjat och jag har ändå setat här ett bra tag så gissar att jag lär sitta några timmar till...


ny dator

Min nya dator har äntligen kommit nu!!! Den är såååå fin!
Den kom hem till mig vid kvart i 12 sen halv 1 hade jag setat i dells kundservice i ca 25 minuter. Det röda skalet till datorn ville inte "hakas på". Tog ett tag innan snubben fatta vad jag menade men jag får iallafall ett nytt! Jag kan ju inte ha en svart dator liktsom!

Nu återstår bara det jobbia med att skaffa ny dator, att lägga in alla bilder osv...
Blir nog en lång kväll.


Så här tjusig kommer den bli med det röda sen!

Polen?

Blev ingen promenad idag eftersom jag var tvungen att hålla koll på Sally så hon inte började ploppa ut ungar (vilket hon aldrig gjorde).

Tittade istället ikapp kändis big brother innan Clara sen kom hit.
Då gjorde vi gelenaglar. Gick inge vidare bra direkt.. De sitter ju iallafall nu även om det var ett elände att få dit dem! Sen att de sitter snett och för långt ner va ju en annan sak. Ändå ingen som märker om den inte tittar nära. Hoppas det ser bättre ut när naglarna har växt lite.

Fick också en liten funderare idag! Jag kanske borde åka till Polen och plugga till läkare. För där behöver jag ju inte topp betyg för att komma in och så kan jag ju plugga vidare och bli plastikkirurg. För hur skoj skulle inte det vara?! Synd bara att det kommer ta säkert över 10 år, så kanske skippar det. Fast lönen man får sen skulle ju i te sitta helt fel! Sn så får man ju lön när man pluggar också. Iallafall efter något år då man "praoar".
Ni behöver inte få en chock och tro att jag helt själv har letat på att man kan plugga i Polen och att det tar en viss lång tid och vad man få i lön utan Milo sa det. ;)

Nu blir det the big bang theory tills jag somnar!

Ser dock inte jätte mysigt ut där, fast det kanske det är..

9 januari

Schetas pommesfretaz vad dålig uppdatering det har blivit nu sista tiden. Inte ens ett inlägg om dagen, jag borde skämmas men det gör jag inte.

Skulle ju kunna skriva att jag inte har haft tid men jag är inte vidare bra på att ljuga. Jag har helt enkelt gjort annat när jag har haft datorn. T.ex. Kollat på celebrity big brother UK och andra serier.

Så vad har ni som läser missat. Typ ingenting har väl jobbat och inte gjort så mycket mer.
Hade min sista jobbdag igår så det var ju lite sad. De gillade min cheescake jag tog med ialllafall även om de trodde det var paj.
Efter jobbet igår så lekte jag med Paulina (ja det heter leka även när man är 19 & 17!!). Oj vad jag hade saknat henne, ni anar inte hur länge sen det var vi lekte. Är ju lite svårt p vinter halvåret.

Så då är frågan vad man ska hitta på idag då. Kommer förmodligen bara att bli en slappdag framför datorn men jag känner mig mer sugen på att göra någonting så vi får se. Hade det inte varit så in i bomben kallt så hade jag ju kunnat ta en långpromenad med vovvarna men vett inte om jag pallar det i -12 grader...


Sverige juniorvärldsmästare!

Hade uppesittarkväll igår eller vad man ska kalla det. Höll mig vaken med Edvin och Johannes för att se JVM finalen. Ingen idé att sova innan liksom så man är för trött för att titta sen.
Jag är sååååååååå glad över att Sverige vann så ni anar inte! De spelade så sjukt bra inatt och lite synd att de intge fick fler mål och lite tidigare. Men huvudsaken är att de vann och de förtjänade dem verkligen med den skott-på-mål statistiken! Kommer inte ihåg siffrorna i huvudet med Sverige fick ju in typ trippelt så många skott iallafall och ägde matchen.

Är förvånadsvärt pigg idag trots typ 5 timmars sömn inatt. Sånt gillas!

Nu ligger jag och myser i min gossiga värmefilt jag fick i julklapp och funderar på om jag kanske ska slå på en film eller något, känns som en sån dag!


godmorgon

Blev en liten längre sovmorgon än vad jag hade tänkt imorse bara för Whoopi vägrade att gå upp. Hon skulle sova inne hos mig inatt men hon la sig i Amandas säng när vi tittade på film och sen vägrade hon flytta på sig! Så jag fick ta med mina grejer in dit och sova för det hade Whoopi bestämt!

Jobbade förmiddag igår 10-14.15. Det är nog den bästa tiden för då kan man göra annat när man kommer hem sen. Vilket i mitt fall betydde taimat och Sista Harry Potter. Blev 5an sen på kvällen också.
Eftersom det var onsdag så fick jag ju inte äta godis till heller så jag och Amanda åkte och köpte masa random frukter som man aldrig annars köper.

Idag så är det jobb mellan 14.15-18.15 som gäller så hoppas att det flyter på ed lagom mycket folk, inte för några och inte för många.


nyårslöfte

Tänkte bara passa på att berätta att jag hitils har hållit mitt nyårslöfte!! Jag känner mig så stolt må ni tro!

Nu är ju visserligen mitt nyårslöfte inge godis på onsdagar och det har det ju inte varit än men ändå!


oldschool (=10år sedan)

Sjuk idag igen så blev inge jobb för mig idag så istället har jag gått tillbaka 10 år i tiden och kikat på the challenge. Saknar den tiden när jag var typ 8 och besatt av Mary-Kate och Ashley Olsen. Eller besatt och besatt jag gillade dem väldigt mycket (mina största idoler liktsom!). Så är jag lite småsugen att titta på fler såna filmer men låter nog bli för jag är ännu mer sugen på att slita upp min Harry Potter box och ha maraton. Fast det är ju inte så skoj själv och inte kanske inte kan sitta med det om jag ska upp tidigt och jobba imorgon (jag SKA vara frisk då!) för jag gissar att det skulle bli en bit in på natten. Kanske inte bara en bit heller utan snarare hela natten om jag börjar nu eftersom det är 8 filmer och de är ca 2 timar var. Det blir ca 16 timmar och då blir klockan nästan 6 om jag tittar i ett streck, så nej. Får bli en annan gång!



Man känner sig alltid så fresch när man är sjuk!

trök

Har så tråkigt! Är så värdelöst att vara sjuk och inte orka göra någonting. Så tänkte att jag kunde blogga lite men kom på nu att jag inte riktigt har något att skriva om.

Men Amanda kommer iallafall snart hem och har förhoppningsvis med sig glass och pizza så då blir det lite bättre. Hon har även lovat att titta på Green Lantern med mig så nu längtar jag extra mycket tills hon kommer hem. Hon är på väg nu så det lär väl inte ta allt för lång tid hoppas jag.
Tills dess kan jag ju fortsätta med det jag höll på med, titta på Twilight behind the scenes. Ingen aning hur jag började med det men tror det var när jag letade parodier och så hamnade jag nog där.






bra början på 2012..

Firar in det nya året med att ligga hemma och vara sjuk. Det örjade smyga sig på mig där vid 12 slaget och nu ligger jag heldeckad. Gjorde det igår också men ville inte ta tempen då utifall att det skulle vara feber för det ville jag inte ha. Men gjorde det nu och mycket riktigt visar tempen 37.2. Jaha 37.2 är inte feber kanske ni tänker då men på våran måste man plusa på 0.5 få jag har egentligen 37.7 vilket räcker gott och väl för att jag ska bli utslagen då jag vanligen ligger på ca 36.2 (efter jag har plusat på 0.5).

För att se lite possitivt på saken så kan ju iallafall nya året bara bli bättre nu!



Nu va ju den där bilden betydligt sötare än vad jag är just nu men den få gå!


2012

Gott nytt år!

Hade en suerdag igår. Började med att jag och Clara va på stan en snabb vända för att köpa julklapp (lite sent jag vet) till Alice. Hittade assöta smycken som hon fick.

Sen bar det av hem till Albertssons för korvgrillning och Buzz-turnering med alla familjer (Lindgren/Larsson, Albertsson och Vestman). Barnen vann sjvklart turneringen om någon undrade!

Senn åkte alla hem till sig och piffade lite innan allt folk kom hem till oss för det vanliga nyårsmyset.

Undra hur full han snubben som ringer in det nya året var igår egentligen. "1, 2, 3, 4 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12 ööh.... Gott nytt år" Ja det var ju ett originellt sätt att ringa in de nya året! Lägg märke till att han missade 9 när han räknade upp istället för ner!







RSS 2.0