hemma igen

Så var jag hemma igen efter balklänningsjakten i västerås. Vet inte hur många klänningar jag provade! Men jag hittade en av de finaste klänningarna jag någonsin sett! Tyvärr så var den en aningens dyr... Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra än, så jag har lagt undan den tills imorgon så att jag kan prova den jag hittade i stan en gång till innan jag bestämmer mig.

Kan ju passa på att meddela att jag har lyckats varit nyttig HELA dagen också. Har inte ätit nå godis eller fika alls!


Den ser ut något i den här stilen fast MYCKET FINARE!

31 januari

Nu är jag hemkommen från ett möte på media angående mina kurser jag läser där. Så nu hoppas jag att allt löser sig!

Börjar skolan igen sen vid halv 1 så nu under tiden så ska jag sätta mig och skriva ordning ett schema över när jag ska jobba med rörlig bild. När jag är klar med det så blir det nog till att jobba med det sen.

Halv 1 blir det gympa och när den är slut så åker jag och mamma iväg till västerås för att kika på balklänning och kanske saker till min fotostudio som jag ska ha.


Så här duktig är jag förövrigt idag! Ska dra igång det där med att vara nyttigare igen så jag äter det här istället för min choklad.

tillbaka

Känns osm att det var ett bra tag sen jag skrev någonting här nu!
Det blev liktsom aldrig av efter att min dator gick sönder. Juste min dator har gått sönder ;)
Men jag ska försöka att komma ihåg det där med bloggen igen. Jag kan ju faktist använda datorn fast den är trasig men jag måste ha en skärm ikopplad.

Idag har jag iallafall umgåtts med Clara. Det var tänkt att vi skulle knäppa lite coola bilder men så blev det inte riktigt. Uan det blev enkla basbilder istället.
När vi var klara med de så låg vi på golvet och skrattde i ca 40 minuter. Fråga inte varför och åt vad men det gjorde vi iallafall.


yey!

Det visade sig att igår var en bra dag trots allt!
Min snälla syster beställde hem de här skorna till mig!

Sen duktig som jag är lyckades jag övertala mamma om ett par andra skor, så nu är de här också på väg hem till mig!

på menyn

Pasta alá Elvira = Makaroner med dolmino pastasås (tomatsås) och knusprig bacon!


Jag vet det ser super frescht ut!


6 januari

Idag får det bli en sån där extrem lugn dag. Iallafall från och med nu!
När jag vaknade imorse så bestämde jag mig för att springa lite på crosstrainern, men efter det så fick jag världens huvudvärk. Så nu blir det till att ta det lugnt resten av dagen.

Har funderat lite på det där med huvudvärk efter träning. För när jag har spelat match så brukar jag ju också ha en tendens till att få huvudvärk. Så det hänger väl säkert ihop.
Så jag har tittat runt lite på google nu och hittat några orsaker som det kan bero på, men jag är inte säker på att att det är så det ligger till.
Anledningar
*saltbrist
*kolhydratsbrist
*spänningar i nacken
*vätskebrist
*sömnbrist
*näringsbrist

Nu så hittade jag att det kan bero på syrebrist. Det skulle ju faktist kunna stämma med tanke på att jag ibland faktist glömmer bort att andas när jag anstränger mig.

Men men man vet ju aldrig..



Nu ska jag nog ta mig till att göra lite mat så får jag se om det känns bättre sen.


skor

Hur fina är inte de här skorna?!
Jag skulle behöva ett väldigt välbetalt jobb så att jag kan köpa alla skor jag vill ha! Fast det skulle ju gå bra att vinna massa pengar också, men det känns svårare än att skaffa ett jobb...

Alla skorna är från www.nelly.com



Apropå nelly så fick jag hem min nya topp(?) idag!
Den blir perfekt till sommaren. Behöver bara skaffa något fint att ha till, men det löser sig alltid! :D

5 januari

Jo det var ju det där med nyårs löften...
Kan vara så att jag bröt båda mina idag efter att ha varit duktig i 3 dagar!
Jag, Amanda och Clara åkte nämnligen iväg till pickaboo och handla lite mer än ett halvkilo godis var idag. Man kan ju tänka att det var fel av mig att göra det när jag inte skulle det, eller så kan man se på det som en liten belöning eftersom jag var så duktig i 3 dagar. 3 dagar är ändå väldigt lång tid, det är hela 72 timmar!!! Fatta hur sjukt mycket det är och dessutom var det lite längre för jag åt ju inte godis vid 12 natten jag slutade och jag började ju inte vid 12 på natten idag.
Så jag tror jag väljer att se det som en belöning!


4 januari

Kom på att jag inte hade skrivit något här idag så jag gör det nu!
Den här dagen har gått väldigt fort konstigt nog med tanke på att jag inte har gjort någonting. Nu när jag tänker efter har jag i stort sätt bara kollat på en film, följt med Amanda i bilen och hämtat samt lämnat edvin vid ishallen och tränat.

Just nu sitter jag med ansiktsmask och fryser. Kan vara för att det är kallt i rummet eller för att jag precis rakat bort min päls på benen, man vet aldrig.


Dålig bild men den får duga. Det syns ju lite att jag har en ansiktsmask iallafall och det är huvudsaken!

3 januari

Det här har varit en dag som det har hänt ganska mycket på, iallafall jämfört med igår.
Har hunnit med att bada med Emma och Amanda, ätit på stan, kikat lite snabbt i affärer och tränat och det är fortfarande inte allt för sent! Känns skönt att faktist kunna säga att jag har gjort något vettigt idag. :) Annars blir det ju lätt så att man sover bort hela lovet.



victora secret

Jag glömde ju bort att titta på victoria secret fashion show i torsdags eller när den nu var, men som tur var så gick det idag igen!
Finns inte så mycket mer att säga än WOW! Det var super bra i år verkligen!







2 januari

Huvudvärk och allmänt trött idag så har legat och tittat på the big bang theory typ hela dagen.

Men jag kan ju passa på att berätta lite onödig fakta om mig medans det ändå inte händer något annat.
Jag är 176cm lång och har en räckvidd på 180cm.
Min favorit färg är blå.
Jag tycker melon är gott.

Så där har ni mig!


1 januari

Förts januari idag och jag är ganska så trött!
Blev aldrig riktigt så att vi gick och la oss igår utan tänkte att vi kunde ju lika gärna vara vakna hela natten eftersom det ändå vart så sent. Men vi ändrade oss där vid 6 tiden så lite sömn blev det iallafall.

Kan inte påstå att det har hänt så jätte mycket idag så det finns inget vettigt att skriva (som vanligt altså).

Så till dag ett av nyårslöfterna då!
Jag har inte handlat något godis. Kan bero på att affärerna är stängda kanske, men det räknas som att jag var duktig ändå.
Det där med att bli nyttigare har väl inte gått något vidare idag kanske men det är ju trotts allt lördag så det är okej!






our dirty little minds

Det är sjukt varmt just nu så jag och Clara har precis klätt av oss och sitter i underkläder i sängen. Tar man på sig en tröja dör man typ av värmeslag så varmt är det!
Så just nu ligger vi och porrar oss i sängen! Skämt å sido...

Nu blir det film eller något för vi är inte det minsta trötta men jag skriver nog mer senare på dagen.


RSS 2.0