vill ha

Åh titta vilka fina! Jag vill ha ett par av dem (eller ja jag vill väl egentligen ha båda) men jag vet inte vilka. Båda är ju underbara så ska man ha svarta neutrala eller lite färgigare med blå? Så svårt!!!! (Slutar säker med att det inte blir några eftersom jag inte kan bestämma mig, men jag VILL HAAAAA!!)
 

Falun

Sitter i Falun och äter medans jag väntar på att klockan ska bli 12 och vi ska göra grupparbete. Jag älskar verkligen subway men att äta lunch när man normalt äter frukost förstör liksom upplevelsen lite. orkar knappt ta en tugga av min macka! Lite sorgligt faktiskt..

vart kan man köpa?????!!!!!

Alltså hur gott ser inte det här ut? Typ godaste godisen och i glassform. Glass som är typ bättre än godis nästan. Jag är helt till mig, typ som när folk hittar någon fin tröja eller något de bara måste ha. 
Åhhh ge mig!!
 

jag dööööööör

Alltså det här klippet, så sjukt jäkla roligt!
 
 
 
 
 
 

26 februari

Skoldag idag. En jobbig sådan. Inte det att själva lektionen var jobbig eller så utan jobbigt att jag börjar 1 för då kommer bussen 2 timmar innan. Men gick en vända på stan och fick med mig ett spel. Det hette typ vem i rummet, det är frågor som t.ex. vem har fulast dialekt så ska alla peka på den. Köpte även 2 klockor. Ur & Penn hade klockrea så va snäll och köpte en till Edvin också eftersom den va så snygg. 
 
På kvällen har skulle pappa på styrelsemöte så passade på att åka och träffa clara en sväng. Då kom jag på att jag hade en oskrapad trisslott i plånkan. Tror ni att jag vann på den då? Klart jag gjorde! Kanske inga miljoner men 90kr är en bra början. Fast tänkte nog växla in dem mot 3 nya eftersom det är så kul att skrapa. 

senaste dagarna

Romme var huuuur kul som helst! Var inte allt för mycket folk heller eftersom det var sista dagen i skolan innan sportlov (tur vi inte åkte igår). Jag kan även glatt berätta att jag stod på benen hela tiden! Eller ja förutom i sittliften, de gillar inte när man står i den. 
 
När vi kom hem från Romme så stack jag direkt och tränade så på kvällen hade jag världens träningsvärk i mina vader!
 
Igår åkte vi (killaget) iväg till Borlänge för att spela en träningsmatch mot deras 97 lag tror jag det va. Hade lite ångest innan över att vi skullle förlora stort mot dem eftersom vi inte hade spelat någon match tillsammans innan  och vissa av killarna aldrig en match alls. Men det gick över förväntan och vi lyckades faktiskt vinna med 38-30. Inga jätte scorer precis men alltid något!
 
Om jag hade träningsvärk i vaderna efter fredagen så blev det ju knappast bättre efter matchen, men jag tar mig fram iallafll!
 
Kvällen igår spenderade jag med Amanda, Paulina, Fredrik och Markus(Fredriks bror). Vi skulle ha indisk afton med indisk mat och film men blev tai och indisk film (förmodligen bättre med tai ändå eftersom jag inte gillar varken ris eller curry). Filmen kan ha varit det stördaste jag någonsin sett! Va så fruktansvärt dålig att man bara kunde skratta åt den. Scener med slagsmål och man ser att de inte träffar en ända gång och ändå flög snubbarna 10 meter
. 
 

taggad

Tentan färdig och inlämnad så nu kan jag tänka på annat skojsigt. 
 
Imorgon ska jag och Amanda åka till Romme och åka skidor. Har inte åkt på hur länge som helst så nu är jag taggad till 1000! Hoppas bara att jag kommer ihår hur man gör, men det är väl som attcykla. När man har lärt sig så kan man, hoppas det är så iallafall. 
 

trevlig kväll igår

Hittade inge fokus igår. Satt typ hela dagen och bara stirrade på texten och kom ingen vart så till slut struntade jag i det och kollade lite på tv istället. Tur för mig så är jag nattmänniska så kunde plugga på kvällen istället (eller kanske otur för om jag vore morgonmänniska hade jag kunnat plugga på dagen..). Kände mig så duktig för jag pluggae från ca halv 7 - halv 1. Visserligen var det väl inte plugg non-stop men jag gjorde iallafall inte jätte många pauser. Tog mig igenom nästan hela texten så jag bara hade 3 sidor kvar idag. Så nu är jag färdig med läsningen + skriva ner det viktiga (jag tar faktiskt inte 6 timmar på mig att läsa ca 40 sidor annars). Grejen är ju nu att jag ska svara på frågan också men det står helt still i huvudet. Jag har ingen aning om hur eller vad jag ska skriva (fokusen är lika eftersaknad idag som igår). Så tänkte jag skulle ta och skriva ut källorna till första frågan istället och ta sista frågan sen, men så kommer jag på att det är Habermas boken och då vill jag bara gömma mig uder en sten och låtsas som att jag inte finns så jag slipper länna in tentan. 
 
Så här trevlig var min kväll igår!
(Blev en aning suddig bild kanske. Till mitt försvar är den tagen med mibilen och beskärd i instagram + att jag la på något hipsterfilter för att den skulle bli lite ljusare)

mer plugg..

Hemtenta veckan fortsätter. Igår gick det rätt bra var en lite roligare fråga då men satt nästan hela dagen ändå. Hann iallafall klart precis innan träningen så jag hade kvällen fri sen. 
Idag går det däremot lite segare. Har tagit mig igenom 1sida av ca 40 och har redan tröttnat för länge sen.. Det tar sjukt lång tid att skriva ner anteckningar man kanske kan behöva och ännu längre tid ändå eftersom texten är på jobbig engelska (svåra ord) och den som har skrivit verkar ha haft antingen dyslexi eller extremt bråttom. FML liksom!
 
Vet inte om jag borde försöka fortsätta att ta mig igenom sidorna eller om jag ska hitta lite motivation först. Just nu är allt mer spännande än det här, typ Oh titta en sten eller undra hur snabbt jag skulle kunna dricka ur ett mjölkpaket. 

tentatider

Denna dag har bestått av plugg plugg och lite mer plugg. Hade ställt klockan för jag tänkte vara duktig och gå upp i tid men råkade stänga av klockan, oupsie.
Alltså finns det något segare än att ha tenta? Är så sjukt drygt och det tar ju en evighet att göra dem. På den här tentan va det 3 frågor och man ska svara 2 sidor på varje och det ska vara inne på torsdag. Jag ska nog hinna men det blir ju heldagar..
 
Hann iallafall med att gå till tjejernas träning idag. Va väl så illa tvungen att gå även om jag inte hade hunnit eftersom tidningen kom dit idag. Nu är det bara hoppas på att jag slipper synas i tidningen fredag..
 
Nu ska jag vila huvudet lite med top model, anger management och whitney innan det är dags att sova om man ska orka plugga hela dagen imorgon också. 
 

kalas

Idag fyller Astrid 21 år så har varit hem till henne och fikat lite. Hon har precis flyttat in i ett eget hus och jag blir lite avundsjuk på hennes badkar. Jag vill också ha ett stort badkar som jag kan bubbla i!
 
Annars så har jag varit iväg en vända till bagheera och köpt slalomhjälm + glasögon. Kom på förra veckan att jag inte åkt skidor på säkert 3 år. Sjukt att man kan gå från att alltid åka skidor till att aldrig göra det. Men tänkte att det skulle blli lite ändring på det nu! Har man ny hjälm så måste man ju ta sig ut i backen!
 
Så för att summera dagen har den varit kalasbra, höhö. (Hade de som läst bloggen varit göteborgare hade de skrattat nu!)
 
 

13 februari

Såg att jag inte uppdaterat på ett tag men har inte så mycket att skriva. Har inte hänt så mycket på senaste tiden. 
Har försökt att bli lite nyttigare men så har jag hittat godis att äta på. 
 
Har sovit rätt så dåligt de de senaste veckorna men så idag hände något. Från att ha vaknat strax innan 9 självmant så sov jag till 11. Fick lite av en chock när jag tittade på klockan. 
Förutom att ha sovit så har jag inte gjort jättemycket annat förutom en tripp till affären och lite sånt och så klart tittat på Kardashian serien. Det va Kim och Kris bröllop idag och OJ är nog allt jag kan säga, jag menar 3 bröllopsklänningar?! 
 
På eftermiddagen/kvällen så va det möte. Känns så vuxet att säga att jag va på möte. Men det var jag pappa och Anna som pratade igenom vad vi ska ta upp på fredagsmötet med basketen. Fast blev nog mer fika än möte för min del.. Som sagt går det bra med att bli nyttigare. 
 
 

Röjar Ralf

Tjo! Blev en Clara och Elvira dag idag, det är ju alltid mysigt! Vi var iväg och såg filmen Röjar Ralf. Blev så glad att den äntligen har kommit ut för jag har väntat ivrigt sen trailern kom förra året. Vi kom dit typ en kvart innan filmen och Clara tyckte vi skulle vänta utanför ett tag eftersom det var en hel kvart kvar. Eller så var det så att hon skämdes över att det bara var barn och deras föräldrar där inne. Fast jag skämdes också lite innan vi gick in fast av en helt annan anledning. 
 
Filmen var iallafall grym! Så himmla mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Jag och Clara skrattade nog mest av alla. Det var iallafall bara vi som hördes..
Bästa i filmen var "prutt, ursäkta franskan" Och så när Ralf ville slå kungen så tar kungen på sig ett par glasögon och säger "Du slår väl inte en kille med glasögon" Så tar Ralf av honom glasögonen och slår honom med dem "Du slog en kille MED glasögon, smart" hahahah dör lite bara jag tänker på det. 
 

trött

Nu på eftermiddagen/kvällen så känner jag att super bowlnatten börjar komma ikapp mig. Är hur trött som helst men jag vill ju inte sova riktigt än. Hade tänkt att titta på Top Model om en halvtimme så får väl hålla mig vaken tills det slutar iallafall. 
Va inte det lättaste att komma på övningar till tjejerna på basketen idag precis. Tur för mig att jag inte är ensam tränare!

SUPER BOWL

Inatt va det super bowl och jag fick efter ca 1,5 vecka äntligen smaka på mitt amerikanska godis. Hade sett fram emot red vines mest och vilken besvikelse. Trodde de skulle smaka typ som twizzlers men det gjorde dem inte :( Men de andra godiset var gott iallafall! 
Matchen var superbra! För de som inte vet så var det Baltimore Ravens - San Fransisco 49ers. Tittade på matchen med Amanda och Fredrik och vi hade lite blandade åsikter om vem som skulle vinna. Jag och Fredrik hejade på Ravens och Amanda på 49ers och självklart vann det laget som jag hejade på! WOOHOOO!!! Känndes som Ravens  hade övertaget hela matchen men efter "the blackout" (heter det strömavbutet på svenska?) i tredje perioden så vet jag inte vad som hände för då tappade dem typ hela försprånget men det gick ju bra ändå. 
Kanske ska nämna att Beyonce var grym i halvtid också!
 
Känner mig lite så där lagom fräsch idag när jag sovit ca 3 timmar inatt. Men det är smällar man får ta!
Super Bowl > Sömn
 
Funfact - tränarna till båda lagen var bröder, storebror vann. 
 
 

gårdagen

Blev en lång dag igår. Spenderade förmiddagen/dagen ute hos mormor och morfar för isdag med Gisselbo FC (morfars egen idrottsklubb aka släkten). Hälften åkte långfärdsskridskor och hälften spark, blev spark för min del eftersom det inte fanns några skridskor i min storlek. Hur kan alla ha fått jättefötter utom jag?! Fick även agera taxi åt Lukas eftersom han tröttnade på att åka spark själv. Så vi åkte ut på lite äventyr till en av småöarna på sjön för att kolla in isen och några stenar. 
 
På eftermiddagen/kvällen så blev det bio med Amanda och Paulina, såg filmen Ego. Den var faktiskt riktigt bra! Jag som i vanliga fall inte gillar svenska filmer. 
Sen drog jag och Puppolajnen och köpte pizza och åkte hem till henne för att se slutet på melodofestivalen och P.S I Love You. Var några år sen jag såg den filmen och jag vet inte varför för hade glömt bort hur sjukt bra den är! Melodifestivalen kan jag väl kanske inte riktigt kommentera eftersom jag bara såg slutet, men av det jag såg så ville jag kräkas lite grann. Vad va det för skit?
 

kom i form februari

Så va de februari, vad fort det har gått. Har lagt på mig lite vikt som inte borde vara där så kanske borde tänka lite mer på vad jag stoppar i mig (eller mängden). Men varför dra ner på godiset när jag kan röra på mig istället?! 
 
Hittade den här bilden så tänkte försöka mig på det här och hoppas på att jag inte misslyckas efter några dagar. 
Jag vet att det står onsdag första februari så den är väl från något annat år, men det går ju att göra ändå. 
 
 
Fruktar den där 2 minuters plankan sista februari, jag som hade problem med 10 sekuner...(sorgligt jag vet!)

Lista

Namn: Elvira Lindgren
Piercingar: Nope
Tatueringar: Nix
Längd: ca 1,77m
Skostorlek: 36,5-37
Hårfärg: Blond
Fräknar: Fräknar och fräknar, tror de börjar bli mer och mer en stor fräken eftersom de förökar sig som kaniner!
Motto: Rädda skogen, ät en bäver
Kär? Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja! L.A vore ju inte helt fel..
Vilket schampo använder du? Det vi har hemma
Vad är du rädd för? Typ allt (ormar, höjder, spindlar, andra äckliga djur, kryp, vad som gömmer sig i mörkret, döden, totyr mm.)
Gillar du berg- och dalbanor? Nej, jag ÄLSKAR dem!

Senaste…
Filmen du hyrde? Går det fortfarande att hyra filmer?
Filmen du köpte? Kan man köpa film?
Låten du hörde: Pumped up kicks - Foster the people
Låten du laddade ner? The bad touch (haha ni vet den här "do it like they do on the discovery chanel")
Personen du ringde? Amanda
Personen som ringde dig? Amanda
TV-program du såg? The new normal (typ bästa serien någonsin!)
Person du tänkte på? Voldemort

Favorit…
Låt: Yellow - Coldplay
Sak att göra: Baka/Äta godis
Sport: Basket!
Kläder: Mjukisbyxer vad annars?!
Film: Harry Potter and the deathly hallows part 2 / Perks of being a wallflower / Grinchen
Bil: Prius
Serie: The big bang theory / The new normal

Har du någonsin…
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Om man räknar slagit mina syskon och de sprungit iväg av rädsla..
Blivit arresterad? Folk kallar mig inte CrazySteve for nothing!
Träffat någon från internet IRL? Nej inte precis va

Antal…
Gånger du varit kär? Zero
Gånger ditt hjärta brustit? Null
Hjärtan brustet på grund av dig? れい (0 på japanska)
Tjejer du kysst? Sifuri (0 på swahili)
Gånger ditt namn varit med i tidningen? To many!

Senaste…
Boken du läste? Harry Potter and the philosophers stone
Personen du fick e-mail av? Daddycool
Personen du fick brev av? Telia (yeeey..)
Personen du fick sms av? Posten (forever alone haha)
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Några veckor sen 
Saken du köpte? Beställde en ring igår
 

RSS 2.0