världens bästa <3


en liten fundering

Har tänkt på en sak ända sen igår kväll.
Finns det någon asiat som har naturligt lockigt hår?
Man ser ju bara rakhåriga när man ser några. De kanske har samma fel på deras hår som jag att det bara trivs rakt och är så där envist.
Ja tåls att tänka på ett tag, hoppas jag hittar någon med lockigt!
Jag ser en med jättefluff men ingen krullig!

Twitter

Varför är det ingen människa som har twitter för?! Eller okej det är jätte många men ingen jag känner. Jag älskar twitter och tycker nu att alla som ser det här ska skaffa det och när ni har gjort det så kan ni ju meddela mig på något sätt.
Tack på förhand!
www.twitter.com

dyrt att börja sent

Superväder ute idag! Solen skiner och ca 5 plusgrader ute. Det får firas med att spendera dagen på buss och i skolan... Var i skolan igår också. Hade bara 1 lektion + introduktion på nya kursen igår och idag har jag en föreläsning. Hatar dock att börja klockan 1 för bussen hemmifrån går 5 över 9. Kommer liksom fram till falun vid kvart i 11 då. Något mer än att bara behöva vänta som är dåligt med att komma hit tidigt är att det blir så dyrt om jag ska börja den här tiden varje dag. För att få tiden att gå så börjar man alltid på stan och det kanske inte är det bästa för plånboken. Igår så blev det ett par shorts och en sån där bandlös BH att ha under stora linnen och idag blev det ännu ett par shorts (världens bästa!) och en Star Wars t-shirt (är man nörd så är man).
Igår efter skolan så fick jag trevligt besök av Clara också så vi kunde plandera lite grannna. Vi vill ju åka till London båda två så tänkte om vi skulle göra det på hennes påsklov (jag har ju inget..). Hoppas det blir så!

hata skolböcker

Känner mig så där lagom glad just nu. Har precis beställt hem mina skolböcker för den här kursen. 5 veckor, 5 böcker 1400kr.... Kan det äns vara tillåtet att tvinga oss köpa så mycket för 1 kurs?! Sick!!!
Tänk vilka fina skor jag hade kunna köpa för de pengarna!
Hejdå mina kära, kommer sakna er!

can't get you out of my head


25 februari

Så var det det där med att blogga ja!
Satt med hemtenta hela dagen igår och kvällen i förrgår så var totalt slut i huvudet! Lite piggare nu iallafall.
Hann förståss med lite annat igår också för jag lyckades bli färdig med tentan strax efter 5 så jag hade kvällen kvar. Passade på att åka för att titta på slutet av tjejernas träning, de har blivit så mycket bättre än vad de var första träningen!
För att fira att jag inte köpt godis på hela veckan och va färdig med tentan så blev det även en tripp till affären för att köpa godis att proppa i mig för de dagarna jag missat. Blev en godispåse, tacochips med dipp och ben&jerry. Duktig som jag är har jag lite kvar tills idag också.
Hörs!
I brist på andra bilder.

perfekt storlek

Woho valparna är nu i den perfekta storleken! Vilken storlek är det kan man ju undra. TRUMVIRLVEL........Den perfekta storleken för att kunna ha de hemskt(!) fina kläderna jag och Amanda köpte åt bebisarna förut!
Mina modeller ville inte riktigt vara still så lite suddiga bilder.
På de första bilderna har vi Jafar i regnrock!
På de här bilderna har vi Snuffe-Kurr som transvestit(?)
Jag gillar hur man verkligen kan se i Snuffes ansikte hur han trivs i kläderna....not!

myswhoopi

Vet att min blogg har inehållit väldigt många "plugginlägg" på senaste tiden, inte så skoj att läsa kanske men det är ju trots allt vad jag har gjort på dagarna (även denna dag). Men jag har faktist gjort lite annat idag också så tar ett inlägg om det istället!
Gick upp tidigt idag (fast det tyckte inte mamma..), men jag tycker iallafall 9 är tidigt. Gick upp och hjälpte henne fixa med städning och lite annat tills det skulle komma valpköpare hit vid 11. När de väl var här så gick jag och Whoopi upp på mitt rum och mös. Eller ja mös och mös... Mös väl i omgångar, snarare i hennes gråtpauser för inte hon fick vara nere med alla andra.
Hmm....Undra när jag ska ta och stoppa upp min fina tavla jag har haft på golvet sen i sommras då..(den på bild ett)

slut i huvudet

Hekt slut i huvudet efter den här dagen. Hundarna har alla 13 varit pain in the ass. Visst att valparna är gnälliga men det får väl vara nog efter ett tag?! Sen så när valparna inte har gnällt så har de stora gjort det. Har setat och skällt vid dörren för ingenting och när de inte gjorde det så slog dem mig för uppmärksamhet. Sånna snälla hundar har jag som slåss (tror typ de är katter).
Skönt med basketträning på kvällen tänkte jag. Men nja några var lite väl dryga idag. Tror till och med att de som inte var dryga började tröttna ur på dem efter ett tag. Men men va ju bara en timmes träning iallafall så det gick ju bra ändå.
Nu försöker jag vila huvudet så jag orkar med att plugga imorgon.
Funderar också på om jag kanske ska ta och trycka i mig andra halvan av min melon, den va ju sååå god!

0 gradigt

Superfint väder ute idag! Förklarar varför jag har haft ont i benen de sanaste 2 dagarna. Är sånt där typiskt ut-och-åka-pulka-väder vilket känns lite surt för jag har ju en sitta-inne-och-plugga-dag idag. Men förhoppningsvis håller det i sig så jag kan leka i snön i helgen istället!
Nu ska jag väl ta och äta upp min paj och fortsätta med pluggandet.

slöar

Var en väldigt lugn jobbdag igår var inte särskillt mycket folk men när det väl kom en så kom det en hel hög samtidigt. Fick iallafall en superkund en halvtimme innan stängning, för då kom Clara på besök! Toppenbra snodde med mig henne hem sen efteråt.
Kvällen spenderades med valpgos, GODIS i mängder, pizza och det hitills sämsta i melodifestivalens historia. Var verkligen katastofalt dåligt igår! Hur kunde den sisa låten gå vidare?! Snubben pratade ju sönder låten totalt! Tyckte synd om tjejen som försökte sjunga och han bara försörde för henne.
Idag blir det en chilldag. Klockan är snart 3 och jag tog lång sovmorgon och mer än det så har jag hjälpt till att städa åt valparna, ätit glass och duschat. Mycket händelserik dag med andra ord. Nu får det bli lite skokikning sen film!
Känner mig så söt idag...

elgiganten

Snart dags att börja dra sig till jobbet, börjar om ca en halvtimme. Har egentligen inte alls någon lust/ork att jobba idag vill mycket hellre åka med småtjejerna till Ornäs och titta på basket.

gingerpower

Glad tjej, har precis tittat på Hercules med mamma. Ääääääälskar den filmen! Jag måste antingen ha superbra övertalningsförmåga, vara så mäktig att folk är rädda för mig och gör som jag säger eller super söt så man inte kan motså det jag säger. Personligen gissar jag på det mittersta alternativet. Lyckades få mamma att titta på Hercules med mig idag och lyckades få Amanda att titta på Lejonkungen 2 med mig igår. Med andra ord, LIVET LEKER!

plugg och valpar

Heeeelt slut! Jobbigt med valpar och värre lär det ju bli ju äldre de blir.
Gick upp i tid idag för en gångs skull. Har haft väldigt svårt med det på senaste tiden för jag har av någon anledning varit tröttare än någonsin. Kanske är som en tonårskille och växer väldigt mycket nu, eller kanske inte men trött är jag iallafall och längre behöver jag inte bli!
Vad har jag hunnit med hittills idag då? Jo jag har tagit mig igenom en fråga av mina skoluppgifter så tänkte försöka ta mig igenom en till idag. Mer än det så har jag fixat valparnas mat och givit dem den. Har även städat åt dem och försökt att tvätta av dem men lite svårt när man ska tvätta en och har 8 andra hängandes i handduken...
Nu ska jag pusta ut lite och sen sätta igång med skolan igen. Fast kanske väntar med det tills pappa har åkt iväg igen för annars är det så svårt att koncentrera sig.

frustration

Besvikelsen som uppstår när man inser att man pluggat fel sak i 4 timmar...
Känns ju super kul när jag setat och letat fakta till en fråga i 4 timmar och börjar känna mig färdig att skriva svaret och inser att det är helt fel. Bara försöka att börja om då även om mitt huvud snurrar och jag känner mig svimmfärdig... Thats life!

hangman

Sitter och pluggar och kan inte undgå hur många bra ord man kan hitta när man läser, sånna ord som skulle vara fantastiska om man körde hänga gubbe. Skapligt hängda alla skulle bli om man kom att tänka på att ta ord från en "pluggbok".

alla<3nsdag

Så var det den dagen på året igen! Hur har jag då spenderat dagen? Jo började med en tidig bussresa till skolan så var jag där hela dagen innan jag sen tog bussen hem. Så kul har jag haft idag!
Vart lite trevligare när jag kom hem iallafall (även om jag har varit sjukt trött hela eftermiddagen/kvällen). Pappa plockade upp mig från bussen så åkte vi och köpte fika. Sen fikade vi (of course!) och jag fick ett hjärta med gelehjärtan, tack mamma och pappa!
Har även hunnit med att feta i mig en tjock kebabtallrik till en prinsessas dagbok om någon ville veta!
Ja ungefär så ser en dag som denna ut när man inte har någon att dela den med.
Okej sen kanske att jag inte vill ha någon att dela dagen med är ju en annan sak.

Gossegubben <3

Man måste väl bara älska alla hjärtans dag?! Vet att det är imorgon men men lilla älskling Gustaf var precis hit och gav mig det här. Hur söt får man bli!!!!!!!
I hjärtat står det "Till Elvira från Gustaf <3"
I hjärta nr2 står det "Till Elvira från Gustaf <3<3"

morgonen från helvetet nr2

Kul att de 2 värsta mornarna på väldigt länge kommer näst inpå varandra...
Eftersom Whoopi är lite sur nu när hon har ont i höfterna så tyckte mamma att det var en bra idé att stoppa in henne på mitt rum halv 7 på morgonen när hon stack till jobbet. Mindre kul tyckte jag när hundjäkeln gråter hysteriskt konstant till klockan 9 (2,5 timme!!) Vägrar hålla tyst när jag skäller på henne också..
Men det är ju skoj att vakna upp med världens huvudvärk och inte kunna plugga som det var tänkt att jag skulle göra idag. Jag som hade satt klockan tidigt och allt för att komma igång i tid. Slutade med att jag sov till 12 när hon väl var tyst.
Nu blir det till att vila huvudet lite till för sen klockan 5 är det basketträning med tjejerna!
Tur att hon är söt!

LdB-for very dry skin

Kan inte påstå att dagen blev jätte lugn som jag trodde. Var kanske lite det i början på dagen då blev det bara att spöa grabbarna (Edvin & Johannes) i Chicago. Sen strax efter 4 kom Clara hit en sväng innan hon skulle vidare så blev en massa valpmys. Blev även mer valpmys sen när vi fick främmande från en av mina baskettjejer, hennes syster och mamma (mammas jobbakompis).
Nu har jag cravings på Ben & Jerry! Skulle sitta fint nu och så kika på en film till.
Föresten till något helt annat, mina händer börjar kännas männskliga igen!!! YEY, har en ny hudcreme som faktist verkar funka så nu känns mina händer inte som en ödla längre.

segdag

Idag är en typisk sån där segdag! Har visserligen bara varit vaken i 2 timmar men ändå. Har ingen instpiration till någonting och inga bär har jag hemma heller så jag kan göra smoothie, FML.
Nej man kanske kan gossa lite med valparna och hoppas på att jag kommer på något annat att göra.

11 februari

Tjejerna var jätte duktiga idag, stor skillnad på hur de spelade nu mot deras första match. Fortfarande massa saker som behövs tränas på men de har gjort stora framsteg! Vann tyvärr inga matcher men var iallafall lite jämnare än förut. Det hade varit så skoj om de hade kommit upp i 20 poäng men de fick nöja sig med 16 och 18 och det är ju också bra!
Funderar  lite på om jag kanske ska baka lite cupcakes åt dem och ta med till träningen på måndag men får se om jag orkar.

Så till melodifestivalen då (ett måste). Jag är såååååååå glad att Ulrik gick vidare, lätt bästa hittills av alla!! Och ja jag röstade 2 gånger på honom, en gång från mig och en åt Clara som inte kunde titta för hon jobbade. Hoppas han vinner alltihopa!
Något mer om någon annan har jag nog inte att säga för koncentrerade mig inte så mycket när han var klar eftersom ingen annan var i närheten så bra.
Godnatt!

uppdaterad

Ojojoj va tekniskt uppdaterad jag känner mig nu. Twitter har ändrats och jag har skaffat tidslinjen på facebook och jag måste säga att jag gillart! Känns väldigt 2012, nytt och fräscht! Tur att man är trött ibland så man får för sig att ändra saker så där. Kanske borde ändra bloggdesignen också?
Hoppsihejsan vad klockan visst var mycket föresten! Kanske dags att sova om jag ska orka med en matchdag imorgon.
(Inte konstigt att jag är trött när klockan snart är halv 2...)

sammandrag

Om det nu skulle vara någon som tyckte att det lät skoj det där om sammandrag i basket imorgon så är första matchen klockan 1 i Domarhagen. Sen efter den så är det 2 till. Karlbo spelar första och sista matchen. Hoppas att det är lite jämnare matcher imorgon än innan för då va det lite tufft att möta de som var 3 år äldre...

Om man ändå vore i L.A...

Okej kanske inte syns så jätte bra för jag tog hela startskärmen men iallafall.
Avesta -8
L.A +21
Vinter i all ära men jag fryser som en gnu just nu så skulle inte vara helt fel om jag bodde i L.A nu!

paus

Välbehövlig paus nu. Har setat med skolsaker hela förmiddagen och just nu har jag en kladdkaka i ugnen. Perfekt tillfälle att andas! Fast vet inte hur det blir med det för nu ser jag Edvin kommer in på uppfarten och då lär det inte vara särskillt lugnt här hemma.. Men så kan det gå.
Träning ikväll sen med tjejerna, dags att ladda för matcher imorgon. Är i dommarhagen men kommer inte ihåg vilken tid. Säker typ 11 om någon vill ner och kika på dem.
Som jag trodde är Edvin redan på mig om att träna med honom i garaget...

morgonen från helvetet

Har haft en hemsk morgon idag! Vaknade med världens huvudvärk imorse för att hundarna bestämde sig för att alla skulle yla i kör. Så de ylade och jag försökte sova ändå för jag tänkte att de skulle sluta snart 45 minuter senare höll de fortfarande på så var väl bara att gå ner då...
Så idag känns som att det ska blir en sån där göra ingenting bara vila upp sig dag så att jag orkar göra något imorgon istället. Men vem vet kan ju bli bättre under dagen!

8 februari

Tjolahopp. Den här dagen har gått rätt fort känns det som även fast den va seg, vilket känns lite små mysko. Har pluggat större delen av dagen men har hunnit med lite annat också. Har t.ex. tagit reda på (okej det stod på facebook) att skolan är inställd imorgon så blir mer hemmaplugg då. Mer än det idag så har jag bakat cakepops, hämtat ut ett paket och gosat med valpar.

Hade för första gången beställt från bubbleroom och måste säga att jag är nöjd med innehållet. Va en fin James Dean t-shirt från killavdelningen och 2 likadana linnen i olika färger. Jag vet att jag hade lovat mig själv att inte köpa någon mer vit t-shirt/linne med mörkt tryck men jag kunde inte hålla mig!

Föresten någonting som börjar bli väldigt störande nu som inte va så farligt först för jag tänkte att de skulle fixa sig själv är att av någon konstig anledning funkar inte spotify på min dator, är något skit med någon firewall står det. Har varit utan i typ 1 vecka nu... Jobbigt att behöva lyssna på youtube där man inte har någon spellista eller har någon fantasi på vilka låtar man vill söka på. Vill ju bara höra de vanliga liktsom men kommer inte på vilka det är. :P

7 februari

Äntligen är jag färdig med den skoluppgiften som jag har hållt på med i flera dagar! Av någon anledning så lyckades jag skriva några rader och sen tog det tvärstopp och ända sen dess så har jag haft writer's block eller vad det heter. Tills nu när det äntligen släppte och jag äntligen fått klar 1 av 8 frågor. Bara 7 kvar nu...
Mycket mer än att försöka komma på vad jag ska skriva och hur har jag inte hunnit med idag. Eller jo fast bara torkat golvet, plockat ur diskmaskinen och druckit alldeles för mycket smhootie. Så nu känns det som att jag behöver en power nap eller något så jag kan vila ut min stackars hjärna som har varit så seg den senaste tiden. Kanske borde duscha också... Fast äh jag ska ju ingenstanns så gör inget att jag är äcklig!

nörd jag vet

Sitter som en galning och försöker leta på någonstans där man kan titta på Super Bowl gratis på datorn men jag hittar inget! Eller jo jag hittar typ en sida där man kan titta, men tror ni inte att det inte går att öppna sidan på min dator?! Sånt gör mig lite smått frustrerad. Ska det behöva vara på detta viset? Att när man väl får för sig att titta på något så ska det inte gå för att man inte bor i USA? Taskigt läge..
Visserligen är jag ju inget "fotbolls" fan kanske men det är ju mest för jag aldrig sett en sån match förut så tänkte börja nu. Men Super Bowl tänkte nog inte det... Jag som va så sugen på att se karlar i aldeles för tajta byxor och stora axelpuffar kramas med varandra så där mysigt gay. Men får väl bli om några år när jag har flyttat till L.A istället antar jag!
Måste säga att av bilderna att döma så var verkar killarna väldigt rump intresserade. Kanske därför byxorna sitter så tajt där så de kan känna att de har ett sexi ass.

så var det det där med att blogga ja..

Shit Pommesfrittes vad dålig bloggning det har varit nu, skäms Elvira!! Får ta mig i kragen känns det som, även om jag inte har någon. Eller heter det krage även de som är på stickade tröjor? Den där själva mudden som är kring huvudhålet? Aja ta mig i den ska jag göra iallafall vad det än heter!


Har varit en jobbhelg den här veckan. Jobbat både igår och idag. Ganska skönt att jobba ibland och inte tänka på allt annat man borde göra men aldrig orkar för det är något fel på huvudet så man inte kan få fokus eller orkar någonting.
Förutom jobb den här helgen så jag jag hunnit med att åka och kolla in Nymans nya hus idag och OM det va fint! Jag vill stå i deras kök och baka cupcakes hela dagarna för det va så fint! Så det lovade Lotta mig att jag skulle få göra.

Föresten såg på Melodifestivalen igår. Är det ett skämt eller? Ska det vara så att Sean banan ska vara bäst efter 2 låtar?! Nästan så han var bäst efter 3...
Sen han Torsten Flick? Vad kan man säga mer än VARFÖR VA SNUBBEN BARFOTA?!!! Sååå äckligt var det och han va ju helmysko dessutom. Kan inte fatta att han gick till andra chansen.
Tur iallafall att Loreen och de andra snubbarna gick till final för de var helt klart bäst! (Visserligen var hon också barfota men i det fallet gjorde det ingenting för det passade in bättre!)

RSS 2.0