happy endings

Har precis börjat titta på en ny serie som jag sitter och nördar nu för den är sjukt rolig! Happy endings heter den om det inte framgick av överskriften. Så om man inte har något liv, har tråkigt eller är ledsen över att det inte finns något mer big bang avsnitt att titta på just nu(eller alla 3 orsaker) så kan man ju kika in den.
Åååh Älskar Max i serien!

säger ju att jag bara är barn

Jag säger ju att jag bara är barn och nu säger ju till och med ett aslångt test det. Tror nästan jag är synsk!

mini cupcakes

Skulle varit i skolan idag men så blev det ändrade planer. Så istället för att sitta på en buss halva dagen så bakade jag mini cupcakes. Hallon/ citronsmak med hallonglasyr blev det idag. Blev väldigt många när jag gjorde dem så små och dessutom gjorde dubbelsats, men många är bra! Fast det är ajabaja som gäller även för dem precis som kakorna jag gjorde igår(?) för de ska vara tills Snuttepojken slutar 9an. Slutar 9an kan knappt fatta det.

varmt till kallt

Vart tog det fina vädret vägen? Här har man kunnat gått runt i shorts i några dagar och äntligen börjat vant sig lite med värmen så blir det kallt igen. Är det meningen att jag ska behöva gå igenom att bli genomstekt igen sen när värmen kommer tillbaka? Nej nu tycker jag snön kan komma!
Vorldermort var här på besök igår (en av de senaste valparna). Han har blivit så stor! Diva kom också på besök så de fick busa lite. Var rätt svårt att se skillnad på dem om man inte såg Voldermorts vita.
Förutom valpgos igår så åt jag langos för sörsta gången. Det var helt okej men kebabtallrik är godare. Sen åkte jag och Edvard till Willys och handla B&J och lite annat gott. Snäll som jag är så bjöd jag fisen på glass och lite godis. Ibland har jag mina bra dagar!
Hann även med att baka kakor igår så nu har jag lite mindre att baka tills Edvin slutar 9an.
Det här va ju inte igår precis.. Syns knappt någon skillnad från då och nu.

eurovision

Det är väl ingen som missat att Loreen vann igår? Jag är sååååå glad för hon hade bäst låt!Men eftersom det står om henne överallt nu så tänkte jag skriva om Tyskland.
Hur bra va inte Tyskland igår?!!! När jag hörde en snutt av låten första gången i semi 1 så va jag tvungen att leta på den på spotify, så sen dess har jag nördat den. Har den på repeat nu också. Är så glad att han klättrade lite i slutet och kom 8a. Innan fattade jag ingenting varför den typ inte hade några poäng alls, men det löste sig ju.
Sen Danmark va ju också jätte bra så de borde kommit lite högre kan jag tycka.
Men det jag inte alls kan fatta från igår, hur i helv*te kunde Serbien och Albaninen komma så högt?! Som vanlig hade vi ett röstningssystem här hemma där vi gav 1-10. Det var 2 av alla länder jag gav en 1a och det va de 2 länderna. Var ju bland det gräsligaste jag hört! Speciellt hon som skrek igenom hela låten med en stor svart platta över örat och ett fågelbo på huvudet. Tur att hon inte vann iallafall för då hade jag nog aldrig mer kollat på eurovision.
Måste bara sluta inlägget med att säga, var Norges bidrag ett skämt eller? Va ju en norsk Eric Saade. Samma koreografi hade de också. Ända skillnaden va väl texten..
Det här är tyskland om någon inte skulle komma ihåg honom. (Pfft som om någon skulle glömma honom..)

blond ginger

Sjukt varmt ute idag. Tror sommaren är här nu, går nog inte att förneka det längre. Är liksom 28 grader ute!! Det är dagar som denna som man längtar extra mycket till vintern. Visst är det kallat och man fryser men man smälter inte bort och bränner sig så fort man tittar ut genom fönstret iallafall..
Försökte spela lite basket för ett tag sen men efter 5 minuter gick det inte att stå ut mer. Sommarn suger!
Kanske hade gillat sommaren om det nu inte va så att jag råkar vara en blond ginger. Har ju lyckats fått alla fantastiska egenskaper som klassificerar(?) en ginger förutom det orangea håret. Kritvit, blir knallröd så fort jag ser en bild på en sol, 100,000,000,000,003 fräknar som förökar sig kraftigt på sommaren och så den ända fördelen att ingen dementor är ute efter mig if you know what I mean ;)

ansiktsmålning

Skulle iväg och hjälpa mamma måla barnen på dagis igår mellan 10 och 12. Kom dit vid 9 så vi kunde dra igång tidigare så jag snabbare skulle komma hem. Slutade med att jag satt och målade barn konstant mellan 9-15. Blev lite längre än planerat men barnen såg nöjda ut iallafall även om jag satt och funderade på vem som skulle få berätta för deras föräldrar att jag förstört deras barn.
Den här filuren var definitift det svåraste uppdraget att måla!

brandman för en dag

Jag lekte brandman idag. Håller på med projektarbete i skolan så jag och Sofia ska sammarbeta med brandmännen i Falun så var där och hälsade på idag. Fick vara med dem hela dagen och titta hur det var att jobba som brandman. Började klockan 8 imorse och slutade vid 6 så nu är jag skapligt trött eftersom klockan ringde halv 5 och jag kom hem vid halv 9. Men det var det värt!
Blev tyvärr inget larm idag (eller tyvärr och tyvärr kanske var bra) men vi fick göra roliga saker iallafall. Jag har blandannat åkt brandbil och räddningstjänstbåt idag. Satt och log som ett får för det va så roligt! Vi åkte ut till en sjö för rökdykning. Det var 2 av brandmännen som skulle dyka efter en docka på botten av sjön och de såg typ ingenting där nere. Fränt att få se vill jag lova!
Vet tyvärr inte vad jag kan lägga upp på bloggen och inte så får bli nån bild på mig och en brandbil.
Ni kan ju ignorera att jag ser ut som en drogad jättebebis...
Den där dockan kanske ser lätt ut men den va sjukt tung!
Det syns kanske inte så bra men det är dykarsaker på sista bilden.

asking kids

Sitter och chillar lite nu (som om jag inte har gjort det hela dagen) innan jag tydligen ska iväg och spela golf med Edvin och Johannes klockan 6. Behöver en vilopaus efter att ha cyklat och visat Niklas hur man låser upp med taggen så han kan träna. Var väldigt jobbigt att äta glass också så måste pusta ut från den.
Hittade precis det här och tänkte att det kan vara kul med lite humor på bloggen när det är måndag och allt.

what to do

Vaknade i panik imorse av att jag trodde klockan var 10 i 2. Hur sjukt länge kan man sova egentligen tänkte jag. Typ rullade ur sängen så jag inte skulle somna om för jag var så trött. När jag väl lyckats resa på mig och tagit på mig ett par mjukisbyxor för det var så kallt så inser jag att klockan är 10 i 8... Var väl bara gå ner då när jag ändå var vaken. Tänk vad det lilla sträcket på digitalklockor kan vara irriterande, är så kort så det ser ut som en 1a när det är en 7a.
Nu i efterhand hade det varit skönt att sova till 2 för jag vet inte vad jag ska göra idag. Jag har inte ork till någonting alls. Sökte på what to do på google och fick upp http://www.wtfshouldidotoday.com/ så kikade lite där och fick det här som förslag.
Då måste jag orka ta fram mina målargrejer och så känns det jobbigt att städa efter..
Belive me I do that everyday
Låter skoj synd att jag bara kan typ 3 olika, kanske 5 (beror på hur dålig jag är på irlänska och skottska)
Vore ascoolt om jag lyckades frågan är bara vart jag ska börja. Får klura lite på den, för den gillar jag!
If I could I would! Får försöka lite mer så kanske det går. Om jag lyckas så kan ni hitta mig i Connecticut (Tänkte lära mig en till dialekt)

241543903

Okej jag har inget liv.
Söker man på 241543903 på google så kommer det upp massa bilder på folk som stoppat in huvudet i frysen. Tänkte bara om någon ville veta.

cupcake

Cupcakesen vi gjorde igår var huuuur goda som helst!! Blev lite mastiga bara.
Innan vi gjorde dem igår så drog vi ner på stan en vända men hittade inget annat förutom ingredienser där så drog upp och kikade vid skokanonens utförsäljning och hittade lite iallafall. Så jag är nu ägare av ett par fina svarta adidasskor.

Paulina

Ska träffa världens bästa Paulina idag. Var alldeles för länge sen nu.
Hade tänkt att cupcakesinviga hennes underbara kök idag.

avslutning+bio+clara

Lekte med Clara hela dagen igår. Satt och nörda lite hela dagen tills det var dags för sista träningen för säsongen med småtjejerna. Var en superskoj träning fick alla barnen att dansa på en matta med boll. Tror de tyckte det var lite pinsamt först till de såg Clara, då flippade alla sen haha.
Mina barn va så söta också att vi fick en varsin chokladask och en trisslott av dem, fick även en pärlplatta. Sötnosar!!
Efter träningen så drog vi iväg på bio. Blev Dark Shadows av Tim Burton. Jättebra var den. Haha älskar delen där han sa att Alice Cooper va det fulaste fruntimret han sett.

igår

Kom på att jag inte skrev något här igår. Va ute hos mormor och morfar hela dagen och firade moster som har fyllt 40 år!
Kikade på hockey på kvällen men det va ju en aning deprimerande..Kan inte fatta att Sverige åkte ut mot Tjeckien av alla länder och när det är 29 sekunder kvar.. Ay caramba. Kommer ju bli väldans kul att titta på VM nu när Sverige, USA och Kanada är utslagna.

krig

Krig här hemma. Edvin fick inställd skola idag eftersom det va strömavbrott i hela Avesta så nu är han och Hugo här hemma och har krig igen. Så jag får agera pilkastare nu på morgonen innan jag drar iväg till borlänge för skolmöte.

Ser ut så här hemma just nu.

seg morgon

Längsta snoozningen på länge idag. Ställde klockan på halv 8 för jag tänkte att det kunde vara bra att komma upp i tid även om jag inte skulle iväg på något särskillt idag. Slutade med att jag kom upp 10... Ja så kan det gå ibland.
Har ingen aning om vad jag ska ta och hitta på idag. Är inte sugen på att göra någonting men jag vill ända göra någonting. Typiskt Elvira-problem. Kanske kommer på något om jag äter annars så får jag väl äta lite mer tills jag kommer på något för äta är alltid skoj!

produktiv förmiddag

Klockan är bara 2 och jag har redan hunnit med att klippa mig, ta en vända på stan och äta tai med Clara som lyckligtvis nog hade hål idag. Bra start på dagen! Nu ska jag nog äta lite godis och sen ikväll är det träning som gäller.

kort hår

Va iväg och klippte av mig håret imorse. Känns jätte konstig nu eftersom hon klippte av 10-15 cm!

13 maj

Duktig tjej jag är. Av mina 4 timmars jobb idag så städade jag 3. Hlet sjukt vilken tid det tar att damma i en butik! Bara prylar överallt! 3 timmar och hann inte ens klart med min avdelning.. Efter det hårda arbetspasset så får jag vila upp mig med jobb tills i juni. Snällt av dem att  tänka så :)
Pratade (fangirlade) precis med Claraklutten på skype men nu skulle hon sova, så med andra ord har jag tråkigt nu. Kanske borde lägga mig jag med men orkar inte. Borde ta reda på om det finns någon frisör med dropp-in tider i avesta imorgon först om man nu kan göra det på datorn. Behöver göra något åt mitt hår som typ når ner till stjärten nu. Helt sjukt vad det har vuxit!! Måste klippa det nu på en gång innan jag ångrar mig. Att man alltid ska ha beslutsångest över håret asså! Jag skyller på mamma som fick en att klippa page i 3an, kommer aldrig komma över det!

underkläder?

En fundering som jag haft ett bra tag (typ ett år!) som jag börjar störa mig extra mycket på att jag inte vet svaret på är vad nunnor och munkar har för underkläder. Jag vet ju hur deras kläder ser ut men man får aldrig veta vad de har under. Är säkert någon standard de har att de inte får gå och flasha fillingarna för folk och så men vore ju skoj att veta. Har de grannypannies, string, hipsters, mammelucker eller kanske de kör commando?
Om någon vet eller känner någon religös kan den ju få höra av sig med svaret.

om igår

Blev en lång dag igår. Ca 2 minuter efter jag skrev att jag inte visste vad jag skulle göra kommer pappa och säger att jag får följa med till Västerås för att kika på presenter. Hittade tyvärr inget skojsigt till mig själv, men men. Eller jo det gjorde jag ju faktist! En påse kolasnören, en påse chokladkrokant, en äpplemust och en smoothie. Alltid något!
Märker föresten hur dålig jag är på geografi för vi skulle åka direkt från Västerås och hämta Edvin och Johannes från golfläger i Ludvika och jag trodde det skulle ta typ 30 minuter dit. Men det tog hela 1h och 30 minuter!!!! Sen 1h och 15 minuter hem därifrån ungefär. What?! trodde det låg nära liksom.
Kvällen ute i nyhyttan sen va skoj. Fick skratta en hel del. Trodde jag va dålig på att ta kort på mig själv men jag är en riktig höjdare jämfört med Katarina. Förstår inte hur hon lyckades likna Jabba the Hut på en bild :P
Idag blir det jobb 12-16 på Elgiganten så hade väl tänkt ta mig in i duschen snart. Hur kommer det sig alltid att det fina vädret kommer när man ska göra någonting?!

morning

God morgon världen! (Som om hela världen skulle läsa min blogg istället för mina imaginaryfriends som jag inte har)
Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för idag faktist. Kanske ta och äta upp min vattenmelon till att börja med så får jag se sen. Ska iallafall och fira Astrid och Frida som har fyllt 20 och 16 ikväll. Skoj skoj!

Föresten titta mina ögon visst ser de lite asiatiska ut? Gör alltid det på morgon av någon konstig anledning..


Rocking the gorillapose.. Ibland undrar jag hur jag tänker, sen kommer jag på att det är jag som tänker rätt och alla andra fel!


Okej får räcka med fula bilder för den här gången. Bara för att jag råkar sitta vid mammas dator behöver jag ju inte göra bort mig mer än nödvändigt.

optimus prime

Transformers började precis. Kan inte undgå att tänka vilket fantastiskt namn Optimus Prime skulle vara på ett barn. Nu vill ju inte jag ha några ungar (eftersom jag inte är överförtjust i barn) men om jag skulle fått en pojke så skulle det namnet vara super. Fatta vilken respekt -"ah vad heter du då?" -"Optimus Prime" Alla andra skulle ju stå och gapa av avundsjuka och tänka "my man!" Kan ju bara bli en superunge med ett sånt namn! Och nu när jag skriver det här slår det mig att jag kanske inte alls borde ha något barn i huvudtaget.

förfärligt

Sån hemsk match att jag använder ord som bara tanter använder annars...
Blev hela 7-3(!) till Ryssland. Synd för Sverige var bättre men domarna söööööög! De får nog inte dömma någon mer match den här tuneringen! En rysk spelare slår upp klubben mellan benen på Franzen med flit och får bara 2 minuter ?! UT MED BUSEN!! Sen att han ska filma till sig svenska utvisningar och få göra mål på det är ju också skoj.. Men men inte så att det va final eller så men sjukt irriterande iallafall! Synd också att det blev ett näsbensbrott för Sverige, känndes ju behövligt när vi redan har en bruten handled och en bruten kid.

kär i håret

Har blivit lite betuttad i hennes hår. Hur fantastiskt är det inte?! Skulle ju aldrig få för mig att färga mitt hår så där men det är iallafall ascoolt! Tror dock inte att det är permanent ;)
Okej blev kanske lite många bilder men de är ju fina så det gör ingenting!
Bilderna kommer från http://shopplanetblue.com/lookbooks-page

11 maj

Sverige - Ryssland nu på tv. Förtillfället 1-1, men det fixar nog Sverige snart till!
Var långträning idag, 1.5 timmar. Känndes dock lite längre, kanske för att de bara va 7 barn och vi va inne 20 minuter innan träningen började. Kul med ny tjej idag också som dessutom var jätte dukitg. Hoppas att hon vill komma tillbaka även fast jag och Niklas hade hårdtränig med dem idag. Man vet att de har kämpat när benen skakar! Nu låter jag väl som en diktator eller något men de hade roligt!

kalaspuffar

Fick något väldigt sug efter kalaspuffar, frosties och nesquik idag. Har ingen aning om varför eller hur jag ens kunde tänka på det, med tanke på att det var typ 10 år sedan jag åt det. Men lyckades iallafall få pappa att gå med på att handla kalaspuffar så nu längtar jag ihjäl mig efter att få äta frukost!! Orkade inte äta några flingor efter vi hade köpt dem för jag va så mätt :( I-lands problem!

regn + ledig = harry potter

Eftersom jag är ledig idag och Edvin inte är i skolan så har vi Harry Potter dag idag! Inte mig emot!!

gårdagen

Han inte skriva igår så det kommer nu.
Var iväg till skolan fför introduktion. Ångrar skarpt att jag åkte dit för vi fick i stort sätt bara fylla i en utvärdering från förra kursen. Värt att vara i skolan 1 timme innan lektion för att sen ha lektion i en kvart, men jag e inte bitter! Speciellt inte eftersom jag väntade en halvtimme på bussen på fel sida vägen tydligen så jag missade den och skulle behöva komma hem 2 timmar senare... Tur för mig att pappa skulle från jobbet ungefär nör en tidigare buss kom dit så jag kunde ta den.
Men något bra av väntetiden på buss fick jag iallafall. Hittade ett jätte fint smyckesträd jag fick med mig hem.
När Edvin slutade skolan så bar det av mot Rättvik för han skulle ha nya wedgear. Så jag följde med dit för jag behövde ny driver (eftersom min gått av..). Förutom drivern fick jga med mig handske, golfskor och keps, dessutom fick jag Edvins gamla wedgear så nu är jag fullt utrustad! Golfproffs nästa!
Föresten sa jag att de va såna där snajsiga streetgolfskor som ser ut som vanliga skor istället för ubåtar?! Elvira for the win!

vulture

Om ni missade vad man nu skulle kalla det så var det superroligt så synd om er. Just nu känner jag att jag kanske behöver få in någonting annat i huvudet än "I'm a f*cking vulture" haha.
pic.twitter.com/g0ReXocr

live konsert (typ)

Sitter och lyssnar på Harry från Hudson Taylor som jag länkade några låtar från tidigare. Han har live konsert eller vad man ska kalla det. Typ som en twittcam som bara twittermänniskor vet vad det är. Den går att titta på HÄR iallafall .
Skoj med träning idag var ett tag sen sist. De kommer ialllafall fortfarande ihåg hur man gör så det va ju possitivt!

morrn morrn

Skit morgon idag! Orkar inte med hundarna ibland asså! Men tänker inte gå in mer på det.
Spenderade gårkvällen på golfbanan med pappa. Blev en 8-håls runda för de framför va så fruktansvärt sega så vi hoppade över 6an. Trodde min runda i förrgår var min värsta någonsin men jag hade fel, tror inte det går att göra så mycket sämre än vad jag gjorde igår faktist. Träffade knappt bollen ett tag, sen flög den åt alla håll och när jag väl träffade blev det knas iallafall för den kom alldeles för långt eller gjorde en turboskruv och stack iväg åt något annat håll. Men får väl se possitivt kan ju bara bli bättre!

6 maj

Hela familjen hemma idag, väldigt ovanligt men så är det. Åkte iväg för att kika på uteböbler förut men kom hem med en grill så medans pappsen har skruvat ihop den så åkte jag, Amanda, Edvin och Åsa-Linn och kika på fotboll. Var Krylbo mot Skogsbo och självklart vann skogsbo med 4-0, så det ska vara!
Slappar lite med datorn nu medans pappa fixar grillen så vi kan äta. Passar på att trycka i mig så mycket godis jag bara kan samtidigt också bara för att jag kan.
Eftersom jag inte har några bilder, ingen fungerande webbkamera och ingen ork att ta systemkameran för att ta några fula bilder på mig själv slänger jag in en annan rolig bild.

Har tråkigt

Har en sån där göra-ingenting-dag idag.
Senaste
Låt du hörde: Go The Distance - från Hercules
Film du såg: The Change-up
Mat du åt: Lösgodis (ja det är också mat!)
Kram: En påtvingad kram från Penny (hon är sååååå närgången)
Känslan: Illamående från godiset...
Längtan: Åka till L.A
Dröm: Att jag gick på Hogwarts
Person du träffadde: Amanda
Person du pratade i telefon med: Amanda
Gången du var utomhus: tidigare idag när jag var ut med vovvarna
Hela din familj åt tillsammans: Ja det var någon gång i år iallafall
Antingen eller frågor
Storstad - Landet
Hamburgare - Pizza
Kött - Fisk
Hund - Katt
McDonalds - Max
Sverige - Utladet
Sport - Nyheter
Hockey - Fotboll
Sommar - Vinter
5 saker du har på ditt rum
Godis
Lasersvärd
Star Wars mugg
sugproppspistol
Jeffrey Campbell Lita Spikes
4 saker du inte kan vara utan
Hjärna
Syre
Hjärta
Blod
3 saker du inte kan äta
Hamburgare (förutom hemmagjorda)
Ris
Sill
2 saker som gör dig glad
Vinna saker
Nya skor
1 sak du gör flera gånger i veckan
Äter godis

morningmusic

Gomorrn gomorrn! Har haft en låt i hjärnan sen igår kväll. Måste varit typ som en pausknapp när jag somnade och sen playknapp när jag vaknade för där var låten.
Eftersom att det typ inte är någon annan än jag som vet vilka de är så kan jag ju lägga in de här så de som vill kan få lyssna på lite bra musik.
Bandet heter Hudson Taylor iallafall. Det är 2 irlänska pojkar med vänner ibland.
Låtar:
Chasing rubies
Speechless
Not to Blame
Sen kan ni ju lyssna på lite fler men orkar inte länka fler ;)

may the fourth be with you

Star Wars dagen idag, May the 4th! Nörd jag vet!
Bra dag hittills, vaknade gladare än någonsin i morse typ, drömde nämnligen att jag träffade en kändis sen var jag på Hogwarts. Helt underbart var det. Jag vill gå i den skolan istället för min skola... Jag vill bara tillägga att jag var kung på trolldrycker!
Sitter med hemtenta nu så den delen av dagen hade jag ju gärna skippat men har ju bara en fråga kvar och sitter med den nu. Men för att dagen skulle bli lite bättre igen så ringde Kajsa nu mitt i pluggandet och undra om jag vill jobba i sommar. Så nu har jag jobb i sommar också, HÄRLIGT!
Bra dag med andra ord och klockan är bara strax efter 12!

jeffrey campbell lita spike

Jag döööööör av lycka!!!! Även fast jag inte sett sagan om ringen så kännde jag mig som den där snubben "My precious".
Känner mig också lite "Enimies of the heir be ware" mohahaha.

seg i huvudet

Kom igpng sent med pluggandet idag. Kunde inte ta mig upp när klockan ringde. Sen så behövde ju mamma självklart hennes dator idag och jag har inge word på min = kan inte jobba från den. Men kunde skicka över uppgiften på mail iallafall så jag kan skriva och sen fixa in det i word efteråt.
Har gjort lite nu men orkar inte mer, vet inte varför jag inte har någon ork idag. Så får bli en pluggpaus ett tag. Kan kanske vara att jag brände mig när jag var ute igår så jag är kokt på insidag och särför mosig i huvudet? Tror på det, verkar ju mest logiskt!
Hatar att ha engelskhud (kritvit som blir röd så fort man bara tittar på en bild av en sol) + fräknar som ploppar upp hej villt. Men men that's life!
Är inte riktigt så här illa men lite röd är jag iallafall..

godmorgon


1 maj!

Kan knappt fatta att det är första maj idag! Det har gått så snabbt, snart är det jul igen ju.
Kunde knappt bli en bättre första maj heller för solen skiner och jag fryser inte. Har setat ute utan jacka i solen och mumsat på ben&jerry och lemonade. Jag har dessutom beställt ett par skor. Så hoppas hoppas att jag hinner få dem den här veckan men det tror jag inte så förmodligen nästa (jag läääääängtar!).
Nu ska jag väl kanske gå ifrån datorn och ta mig ut i solen igen eller något. Ska nog åka iväg till ICA och handla sallad också kanske.
Ciao!

RSS 2.0